Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
31 december 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • fotografie
Een MissLipgloss artikel

Project 365

Vind je een dagboek bijhouden teveel werk maar vind je het wel tof om alle dagen in je leven te ‘herinneren?’ Dan heb ik iets leuks voor jou ontdekt: Project 365 van Photojojo. Wat het inhoudt? Je maakt elke dag een foto en die upload je ergens. Op je eigen site, op FlickR, of op een andere fotosite. Waar die foto van is, maakt niet uit, als het maar door jou gemaakt is op een moment in jouw dag. Van iets wat je at of dronk, van mensen met wie je je dag doorbracht, wat dan ook. Aan het einde van het jaar heb je dan dus 365 foto’s, en je zal je bij elke foto iets van een dag herinneren.

Ik vind het supertof en ik heb toch altijd mijn telefoon bij me, dus foto’s maken kan ik altijd. Mijn goede voornemen is dus: Project 365! Ik ga de foto’s gewoon posten in mijn FlickR account in een apart album. Misschien plaats ik ze ook wel hier, ik ga even kijken of dat tof is.

Je kan hier een voorbeeld zien van iemand die echt elke dag een foto heeft gemaakt. Er is ook een Project 365 Hyves, en een group op FlickR.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.