Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
16 januari 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • boeken
  • fashion
  • geshopt
  • H&M
Een MissLipgloss artikel

‘Pre-New York’ shopping

Omdat ik nog een aantal dingetjes nodig had voor mijn trip naar New York van volgende week, ging ik donderdag even de stad in. Ik kwam wel met iets meer thuis dan ik officieel nodig had, maar hey, ik moet natuurlijk wel een beetje inkomen met het shoppen. 😉

Ik heb een goed boek nodig voor in het vliegtuig. Het is niet bekend of we nou wel of niet elektronische apparatuur mogen gebruiken en daarom neem ik maar vast het zekere voor het onzekere en neem ik een boek mee.
En wanneer ik dan in Waanders in Zwolle sta, en al die duizenden boeken zie, kan ik het echt niet bij eentje laten. Ik kan daar ook nooit korter dan een halfuur doorbrengen. Het is echt een soort hemel, met al die boeken! Ik kocht Ik haal je op, ik neem je mee van Niccolo Ammaniti. Ik hoorde er veel over van klasgenoten en las dat het echt een topboek is, dus die moest ik hebben. Het middelste boek is voor in het vliegtuig, aangezien dat echt een pocket is en het minst weegt. Maar hij is wel de dikste! Het is Geheugenfout van Dean Koontz. Het rechter boek, Haar naam was Sarah, van Tatiana de Rosnay, kocht ik al iets eerder in Utrecht en ik ben nu al zowat op de helft.
Maar ik heb in ieder geval iets te lezen!

Todohhhh, een joggingbroek! Niet zo boeiend. Kocht hem bij AktieSport voor €12,95. Lekker goedkoop: ik kon de grootste kindermaat aan, ideaal! Gaat mee voor de momenten in het hotel, en ’s nachts.

Thermo underwear! Op het moment is het in New York net zo koud als hier, en omdat we flinke wandelingen gaan maken en veel buiten zijn neem ik thermo kleding mee. Een legging, een shirt en handschoenen. De legging draag ik dan onder een jeans, lekker warm. De handschoenen zijn bedoeld voor onder je gewone handschoenen. Shirt en legging was een set bij Perry Sport, ik had de grootste kindermaat en was €17,95, volgens mij was de set voor ‘volwassenen’ twee euro duurder. De handschoenen waren €15,95, wel prijzig, maar ik weet zeker dat ik er geen spijt van ga krijgen.

Bij de Hema een reissetje, zodat ik niet allemaal mini verpakkingen van producten hoef te kopen, een mini haarlak en blarenpleisters.

Superleuk vest van H&M. Niet per se voor New York gekocht, maar gewoon voor de leuk. Was €24,90.

En het shirt dat op mijn H&M wishlist stond! Ik kwam hem tegen en nam hem mee, vind hem echt cute. €9,90 was ‘ie.

Stekkers enzo heb ik al, nu hoef ik alleen nog maar de laatste kleine dingetjes. Nog maar een week, spannend zeg!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.