10 december 2016 door Emmy Bovenhorst Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Plog Kruidvat persevent Moments Of Me

Moments Of Me

Door Danique – Een momentje voor jezelf nemen is ontzettend belangrijk in ons drukke bestaan. Kruidvat lanceert in december de nieuwe productlijn Moments Of Me om het momentje voor jezelf thuis na te kunnen bootsen. Wil je meer in balans zijn? Meer relaxen? Of meer energie? De producten uit deze lijn zouden hierbij kunnen helpen. In dit artikel neem ik jullie mee naar het persevent dat Kruidvat organiseerde ter ere van deze nieuwe productlijn.

Cynthia vroeg of ik namens MissLipgloss naar dit persevent in Amsterdam wilde gaan. Dat wilde ik zeker! Dit was voor mij heel leuk want ik mocht voor de eerste keer een +1 meenemen naar een persevent. Ik besloot m’n zusje mee te nemen om haar de wondere wereld van bloggers en persevents te laten zien.

Moments Of Me

Yay, ik mag weer naar een persevent! Ik heb ‘r zin in zoals je ziet. Bring it on! Ik werkte in de ochtend en het begin van de middag thuis en pakte m’n spullen in voor een overnachting. Het was namelijk niet zomaar een persevent, ik mocht er zelfs blijven slapen. Dit was nieuw voor me maar ik had er erg veel zin in!

Moments Of Me

In de trein naar Amsterdam Zuid. M’n zusje woont deels bij haar vriend in Elst en deels gewoon thuis. Op de dag van het persevent kwam ze vanuit Elst dus ik reisde alleen. Eigenlijk wilde ik een boek meenemen in de trein maar m’n zusje en ik hadden het plan om de dag na het event te gaan winkelen. Een zwaar boek meenemen leek me niet handig, dus ik besloot muziek te gaan luisteren. Een lekker zonnetje op de achtergrond, een mooi muziekje in m’n oren en relaxen maar.

Moments Of Me

Mijn favoriete nummer op dit moment: OneRepublic met Let’s Hurt Tonight. Prachtig, ik hou echt van dit soort nummers. Ik ontmoette m’n zusje op het station van Amsterdam Zuid en samen liepen we richting het hotel waar we die avond zouden slapen om echt het momentje voor onszelf te ervaren. Of eigenlijk niet, want we zijn met z’n tweeën maar je snapt ’t wel. Dit was natuurlijk al super.

Moments Of Me

Na een kwartiertje lopen, kwaen we aan bij het Element Amsterdam Hotel. We checkten in en Anusha van MaisonPR komt ons begroeten. De mintgroene (lievelingskleur!) bank in de foyer beneden trekt gelijk m’n aandacht.

Moments Of Me

Na een kort praatje met Anusha gingen we op zoek naar de hotelkamer. Onze eerste indruk was: ‘dit ziet er al netjes uit’. Ik ben weleens in aardig mooie hotels geweest, maar dat de gang dan overduidelijk geen prioriteit had. Deze gang vond ik erg strak en netjes, dit maakte me nog nieuwsgieriger naar de kamer.

Moments Of Me

Kijk dit dan! Wauw! Ik kan m’n ogen niet geloven, wat een prachtige kamer. Ik roep eerst: “Dit is de mooiste hotelkamer waarin ik ooit heb geslapen!”. Later moet ik mezelf corrigeren want dat is toch echt het hotel in Thailand deze zomer die deze eer krijgt, maar deze kamer doet daar niet heel veel aan onder. Dit is toch helemaal super, wat een leuke verrassing.

Moments Of Me

Dit is een studio in het Element Amsterdam Hotel met zelfs een bank, een keuken en een eettafel. Geweldig toch?! Perfect als je voor een lange tijd in Amsterdam zit of gewoon voor één of meerdere nachtjes. Je zit niet in het centrum, maar wel dichtbij het treinstation Amsterdam Zuid waar je zo de trein kunt stappen en je in een klein half uurtje op Amsterdam Centraal aankomt.

Moments Of Me

Mooi! En, oh wat ziet dat bed er lekker uit, vind je niet? Die mis ik wel nu ik dit artikel aan het schrijven ben. Zo’n nacht slapen gaat te snel voorbij.

Moments Of Me

De badkamer met regendouche, heerlijk! Helaas geen bad, daar word ik ook altijd blij van in hotelkamers want dit heb ik thuis niet. Maar nu hadden we toch een druk programma en hadden we toch niet echt in bad gekund. Toch beviel de regendouche ook erg goed 😉

dsc03643

Op meerdere plekken in de kamer waren verrassingen voor ons neergelegd. Zo stonden er door de kamer heen en in de badkamer meerdere producten uit de Kruidvat Moments Of Me productlijn voor ons klaar. Er hing bij de eettafel een groot krijtbord met onze namen erop, heel erg leuk. We voelden ons er erg welkom.

Moments Of Me

De lavendellijn die zorgt voor een relaxmomentje.

Moments Of Me

De eucalyptuslijn die zorgt voor een energieboost.

Moments Of Me

De sinaasappellijn die zorgt voor een perfecte balans.

Moments Of Me

Op de eettafel onder het krijtbord stond nog een zak vol verrassingen. Allemaal producten van Kruidvat die je kunt gebruiken tijdens een momentje voor jezelf. Chocoladeletters, verzorgingsproducten, bad & douchespul, make-up, een fohnborstel voor je haar. Super verwend werden we!

Moments Of Me

Alle spullen uit de goodiebag/jute zak bij elkaar. Wat een spullen! Dit mogen ze wel elke week, oké maand, op m’n eettafel klaarzetten 😉

Moments Of Me

Chocoladeletters in onze voorletters, overal is aan gedacht.

Moments Of Me

Het Element Amsterdam Hotel zit op de hoek van de ingang van winkelcentrum Gelderlandplein. Na het inchecken en het bewonderen van de kamer met alle spullen zijn we even ’t winkelcentrum ingegaan. We zijn even kort bij de Mango, Hema, Sissy Boy, Costes en de Blokker gaan kijken. Daarna was ’t tijd om terug naar de kamer te gaan en om te kleden voor de borrel en het diner.

dsc03665

De glazen lift bij het hotel. De zonsondergang hadden we helaas net gemist.

Moments Of Me

De borrel begint met een lekker glaasje champagne, wat heerlijke hapjes en de mogelijkheid tot het krijgen van een handmassage. M’n zusje en ik wilden daar graag gebruik van maken, maar net toen we wilden gaan, begon de presentatie van de nieuwe lijn van Kruidvat. Jammerrrrr, hadden we maar eerder moeten zijn. Hier is iemand van Kruidvat aan ’t woord die deze lijn bedacht en ontwikkeld heeft. Tijdens deze presentatie kregen we info over hoe deze lijn tot stand is gekomen, waarom deze lijn bedacht is en wat deze lijn interessant maakt.

Moments Of Me

De lijn bestaat uit douchegel, scrubzout, aromatische badolie, badzout en verfrissende bruisballen. Al deze producten bestaan in drie verschillende geuren: zoete sinaasappel, lavendel met een vleugje vanille en eucalyptus met een stille hint van mint.

Moments Of Me

Complimenten aan de styling van alles, dit ziet er toch geweldig uit? Hier konden we de producten nog even ruiken of bekijken.

Moments Of Me

Na de presentatie werden we uitgenodigd om aan tafel aan te schuiven. Ook de tafel was heel mooi gestyled en gedekt. Met daarop ook nog een kleine presentatie van de producten onder een stolp. Zelfs de bloemen waren in de kleur van de productlijn. Gaaf. Styling goals.

Moments Of Me

Moments Of Me

Het menu van de avond. Vooraf een huisgemaakte pompoensoep, een keuze tussen een runderbavette en risotto en een chocoladebrownie als toetje. Zin in!

Moments Of Me

Oeps! Ik begin al met eten voordat ik een foto had gemaakt, och och beginnersfout. Dit was de heerlijke pompoensoep. Ik had nog nooit pompoensoep gehad, maar ik het smaakte echt lekker!

Moments Of Me

De belichting is hier een beetje jammer haha. Het licht was niet top en het gerecht was vrij donker door de jus. Ik zal even uitleggen wat er hier op m’n bord ligt, want ik begrijp dat je hier niks van kan brouwen. Ik had als hoofdmenu gekozen: de gebraden runderbavette met madeirajus. Het was héérlijk! Het vlees was lekker mals, de jus was heerlijk en de groenten lekker knapperig.

Moments Of Me

Chocoladebrownie met sinaasappelsaus, frambozen en harde stukken caramel. Die stukken caramel, heerlijk! En de chocobrownie lekker fudgy. Alweer zo lekker.

Moments Of MeNa het diner hebben we nog een tijdje geborreld met de gasten die aan onze tafel zaten. Hier lijkt het alsof we alleen zaten, maar dit was zeker niet zo 😉 Het was erg gezellig en na het diner hebben we nog gekletst tot de meditatieles begon. Eh, wat? Ja, ja. Je leest het goed!

Moments Of Me

Kruidvat organiseerde na het diner een meditatieles om de dag lekker ontspannen af te sluiten en dat momentje voor jezelf te pakken. De meditatieles duurde een half uur en het was voor ons de eerste keer dat we zo’n les meemaakten. Het duurde even voordat ik m’n lichaam kon ontspannen en me echt over kon geven aan de les. Toen ik er eenmaal in zat, was het ook alweer afgelopen. Een half uurtje is dan wel snel voorbij. Ik moet wel zeggen dat ik het erg fijn vond, je leegt je hoofd en je bent bewust bezig om je lichaam te ontspannen. Na de les vonden wij ’t wel best en gingen lekker rozig naar de hotelkamer om lekker nog even op de kamer te relaxen en te gaan slapen. We waren zo moe!

Moments Of Me

Goe-ie-morgen, wat sliep het bed lekker! We besloten zo lang mogelijk in bed te blijven liggen en ik maakte me na het douchen minimaal op. Een beetje potlood in m’n wenkbrauwen, wat poeder, blush en mascara. Ik probeerde al de spullen die we hadden gekregen in m’n rugzak te doen, dat paste lang niet dus na wat passen, meten en herindelen hield ik uiteindelijk twee tassen over van de drie waar eerst alle spullen in zaten. Daarna -> ontbijten!

Moments Of Me

Het resultaat. Er was een lekker en uitgebreid ontbijt. Eieren, verschillende broodjes, fruit, beleg, yoghurt, poffertjes en verschillende sapjes. Lekker. We namen even de tijd om te ontbijten en toen was het Kruidvat event echt afgelopen. We gingen nog even naar de kamer om onze tanden te poetsen en om onze spullen te pakken. Daarna was het helaas alweer tijd om uit te checken. Doei Element Amsterdam Hotel, je was echt super. Deze mooie kamer zal ik niet snel vergeten.

Moments Of Me

M’n zusje en ik besloten tijdens het ontbijt om niet meer te gaan shoppen. Onze tassen zijn te zwaar en aangezien er een bios op 5 minuten met de trein zat, besloten we ’s ochtends vroeg naar de nieuwe animatiefilm Vaiana te gaan. Misschien weten jullie al uit m’n voorstelartikel dat ik erg van films houd en dat ik een bijbaantje heb bij een bioscoop. Als ik ook maar even vrije tijd heb, ga ik het liefst naar de bios. Zo gezegd, zo gedaan en daar kregen we absoluut geen spijt van. De film was zó leuk! Net als het persevent van Kruidvat 🙂

Kruidvat, heel erg bedankt voor dit leuke event! Binnenkort verschijnt er natuurlijk een review van de nieuwe Moments of Me producten. Bedankt voor het lezen!


Emmy Bovenhorst

Een beetje prettig gestoord, een gigantische dierenliefhebster, en geobsedeerd door sushi. Dat omschrijft mij goed! Verder ben ik GEK op lekker eten en iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint