Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
27 juli 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
 • eotd
 • fotd
 • Looks
 • MAC
Een MissLipgloss artikel

Pastel face of the day

Voor deze look gebruikte ik voor het eerst mijn nieuwe Zoeva Pastel Palette! Ik heb de blauwe kleuren gebruikt en moet wel even wennen aan de pastelkleurtjes. Volgende keer ga ik de andere kleuren uitproberen, lichtblauw is toch niet hélemaal mijn ding, denk ik. Lichtblauw is sowieso vaak wel een beetje risky, het wordt – als je niet oppast – al gauw een beetje ‘Anita’.

Producten gebruikt

Gezicht

Ogen

 • Too Faced Shadow Insurance
 • Zoeva Pastel Palette
 • Coastal Scents Gel Liner
 • Bourjois Liner Effet Mascara

Wenkbrauwen

Lippen

 • Maybelline Pure Mineral Concealer
 • Mentholated Rosebud Salve
 • MAC Dazzleglass in Local ColorCynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.