Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
8 juni 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • parfum
  • uitleg
  • zomer
Een MissLipgloss artikel

Parfum in de zomer

Ik ben echt weg van parfum. Altijd heb ik parfum op! Ik vind het heerlijk om lekker te ruiken. Alleen het nadeel is dat je in de zomer moet oppassen met parfum. In praktisch alle gewone eau de parfums en eau de toilettes zit alcohol, en alcohol kan in de zon voor vlekken op je huid zorgen. En wanneer de zon schijnt wil ik toch altijd graag parfum op…

Er zijn wat oplossingen! Sommige parfums hebben een speciale lightversie, of een zomerversie. Hierin is bewust de alcohol weggelaten! Er zijn ook speciale geuren voor de zomer, zoals Sun van Jil Sander.

Dit is trouwens mijn favoriete zomerparfum. Het is echt een heerlijke zomerse geur en iedereen herkent hem altijd! Maar er zijn dus ook limited editions van geuren, speciaal voor de zomer. Zo is er bijvoorbeeld een zomerversie van J’adore (Dior), de geur is hetzelfde maar er zit geen alcohol in. Verder: Jean Paul Gaultier, Beautiful Summer in Bloom van Estee Lauder, L’eau d’ete van Issey Miyake en ga zo maar door. Het is even zoeken, maar dan heb je ook wat.

Verder kan je in de zomer ook kiezen voor alleen een bodylotion met geur. Ik gebruik nu heel vaak de White Hot Summer musk bodylotion van The Body Shop. De geur is dan wel heel subtiel, maar in de zomer wil je ook niet in een wolk zware parfum hangen, toch?

En wat dacht je van parfumbalsem? Hierin zit geen alcohol maar ruik je toch supergoed. Het is echt de perfecte parfum voor in de zomer, want door de warmte smelt de balsem zodat je het nog makkelijker kan aanbrengen. En lekker makkelijk op vakantie in je handbagage of in je koffer. Bye bye grote flessen parfum!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.