10 juni 2008 door Cynthia Schultz 25 reacties
 • nagellak
 • p2
 • Test
Een MissLipgloss artikel

P2 Grow Power

P2 Grow PowerP2 Grow Power Nail Polish
160 elegant aubergine [komt niet overeen met kleur op het plaatje!]
Prijs: € 1,95

Joyce staat voor het schap…
Waarom P2 Grow Power?: Dit is een kleur die meteen opvalt. Aubergine is een kleur die je heerlijk kan combineren, met de trends van nu. Wat dacht je van: Rood, wit, blauw? De matrozentrend. Ontzettend leuk, ook in combinatie met zwart. Rood geeft altijd een beetje pit. Verder is het altijd handig als je nagels goed groeien, al doen de mijne dat wel al, ze zijn erg sterk en lang, maar toch nieuwsgierigheid had me in zijn grip en ik rende naar de toonbank met dit goedkope, leuk uitziende flesje.

Verpakking
Soort verpakking: De nagellak zit in een groot flesje, wat er eigenlijk best wel duur uitziet. Het is transparant zodat je de oorspronkelijke kleur van de nagellak goed kan zien. Het glas is beneden doorzichtig, zodat het net lijkt alsof de nagellak er in een boogje in is gegoten en de het lettertype is zilver, simpel maar mooi. Alles past gewoon goed bij elkaar. De grote zilveren dop, de zilveren letters en het glas. (+)
Kleur: Aubergine! Wauw. Très chique. (+)
Inhoud: 12 Ml (+)

Cijfer verpakking: 8

Let’s test it!
Geur: Hebben jullie ooit een nagellak gehad, die lekker rook? Haha, ik in ieder geval niet. Jammer genoeg, zijn de merken nog niet achter een nagellak die ruikt naar natte grasvelden, lieve bloemetjes en je lievelingsparfum. Omdat het een goedkoper merk is stinkt hij nog meer, maargoed dat kan ik ze niet kwalijk nemen. (7/10)
Hoe lang droogt hij?: Hij droogt wel heel erg lang. Zeker zo’n 6 minuten. Dus blijf stil zitten anders kan je weer opnieuw beginnen. Ik ben superongeduldig dus ik moet mezelf echt dwingen ergens stil te blijven zitten. Vreselijk! (6/10)
Kleur: Prachtig. Echt mooi en opvallend. Goed voor een gala maar ook leuk op een LBD. Nooit gedacht dat aubergine zo mooi zou zijn, ik sta ervan versteld. Al zal dit voor iedereen anders zijn. Sommige mensen zijn helemaal hotel de botel van deze kleur en anderen verafschuwen hem. Kwestie van smaak. (10/10)
Longlasting: 3 à 4 dagen blijft het zitten. Als je het tenminste in 2 lagen aanbrengt. En ik vind dat persoonlijk, voor een nagellak van € 2.00 erg lang. (8/10)
Special effect: Heerlijke glans vooral als je deze kleur in het (zon)licht ziet. Dit zorgt voor extra punten, P2 makers. Ik ben fan van jullie product. Iets kortere droogtijd en een lekker geurtje en deze nagellak verovert de harten van vele misslipglosslezeressen. (9/10)

Cijfer: 8

Met dank aan Joyce


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

25 reacties
 1. Lara

  @ Joyce
  Mooi kleurtje :love:

 2. Joyce

  @Iedereen: Hij is o.a. te koop bij Kruidvat. Maar als je de uitgebreide collectie wil zien, zul je even over de grens moeten rijden, naar onze Duitse buren. Haha, die hebben meer keuze.

  http://img385.imageshack.us/img385/9656/dsc05776jg1.jpg
  ^ Omdat iedereen naar de kleur vraagt, hier een foto. Geen geweldige foto, haha. Ik ben geen fotomodel, maar hier zie je de kleur zoals hij oorspronkelijk is. Prachtig <3

  @Cynthia: Vond het zo vervelend dat iedereen de kleur wilde zien, dus zet ik hem toch maar hier neer, als je het niet erg vindt. Sorry. :blush:

  Ik hoop dat ik jullie een beetje geholpen heb, hartstikke bedankt voor jullie lieve reacties en vooral leuke, leerzame reacties. :love:

 3. Geertien

  Hahaha… “Hebben jullie ooit een nagellak gehad, die lekker rook? Haha, ik in ieder geval niet.” Ik persoonlijk ook niet, maar toen ik vandaag een flesje meehad naar school (had twee tussenuren & geen tijd om m’n nagels thuis bij te werken) vond één van m’n vrienden dat het werkelijk ge-wel-dig rook! Ik helemaal in shock 😳 😉

 4. irelientje

  Yay! Ben echt benieuwd hoe die kleur er uit ziet!
  Maar waar is hij te koop, ‘cause I really wanna have it! :love:

  Fijne avond!
  Liefs,

 5. kim

  ik heb nagellak die wel lekker ruikt. maar dan wel pas als hij opgedroogd is 😀 van yves rocher

 6. Vivian

  waar is t te koop?

 7. VAAAANITY

  Nicee! 🙂

 8. Mvrtjkelly

  Ik heb thuis een lakje van Yves Rocher, een roze pastelkleur en die ruikt ook super lekker! Naar bloemetjes! :love:

 9. W_ndy

  ik denk niet ik zo lang stil kan blijven zitten.
  dus daar neem ik dan de moeite ook niet boor =P

 10. Kimberley

  oww nu snap ik het :p nou aubergine kleurige nagellak lijkt me wel wat!

 11. Alicia

  Goedkooop!
  dat gaan we proberen 😉

 12. Tinka

  Waar kan je het eigenlijk kopen? :blush:

 13. Kim

  Een LBD?
  :O

 14. Céline

  Nivea heeft nagellakjes met speciale geuren hoor. Ik heb er eentje met rozengeur!

 15. Randa

  ik bedoel leuke. 😛

 16. Randa

  Oke.
  Leuk review! Als ik hem tegenkom, dan zal ik hem ook kopen.

 17. Miss Lipgloss

  Het plaatje komt niet overeen met de kleur waar Joyce over reviewt, zal het er even bij zetten.

 18. Anouk

  Ook ik snapte dat niet helemaal met dat rood ? :O Maar leuke update :blush:

 19. Kimberley

  ik snap het niet echt het gaat over rood enzo maar het flesje is super licht roze

 20. Rimada

  Leuk!< Maar op het flesje staat toch GROW power?
  Dat betekent toch groeien? Of niet? :blush:
  Leuk berichtjee!

 21. Betul

  nina ja dat vond ik ook al zo raar :S

 22. Nina

  Heel vreemnd maar in het eerste stukje schrijf je over rood en daarna aubergine maar dat zijn toch 2 totaal andere kleuren dan in het flesje zelf? :/

 23. Lara

  Mm.. maar eens proberen dan 😉
  Persoonlijk houd ik wel meer van knalrood 🙂