Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
14 januari 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • mode
  • ootd
  • outfit of the day
Een MissLipgloss artikel

Outfit of the day: working at home

Niet heel bijzonder, niet heel fashionable, maar wel leuk om te laten zien. Ik was aan het spelen met mijn camera en maakte wat outfitfoto’s, dus nu ik ze toch al heb… Deze outfit droeg ik op een dag dat ik heerlijk thuis aan het werk was. Ik ging alleen ’s middags even boodschappen doen en ’s avonds met een vriend eten, dus geen dingen waar ik er netjes uit voor moest zien. Dus daar maakte ik een keer lekker gebruik van, haha!

Toen ik naar buiten ging, wisselde ik mijn Uggs trouwens om voor mijn sneakers, zo’n geweldige combi vind ik het namelijk niet! Ik draag trouwens een broek van Miss Sixty, een boyfriend model, uit de tijd dat boyfriend items nog helemaal niet hip waren. Ik heb die broek al twee jaar, maar paste hem niet meer. En nu zit ie weer als gegoten, iets te groot zelfs! Zit heerlijk en is leuk voor af en toe. Verder draag ik een ICHI longsleeve en daarover een trui met lage C hals van WE. De sjaal is van Asos!

I had fun making pictures!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.