Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
22 februari 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • nieuws
  • tandpasta
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Oral B Pro-Expert

Toen ik voor het eerst deze tandpasta zag, werd ik blij! Hier thuis hebben wij namelijk altijd drie verschillende tubes tandpasta staan. Ik heb bijvoorbeeld voor gevoelige tanden, m’n broer voor tandsteen en m’n ouders gebruiken whitening. Altijd als ik ze zie staan, denk ik: ‘Waarom kan dat niet allemaal bij elkaar in?’
En na járen onderzoek is het Oral B gelukt: een polyfluorite tandpasta! Deze tandpasta helpt tegen gaatjes, draagt bij aan gezond tandvlees, gaat tandplak tegen, is goed voor gevoelige tanden, helpt tegen tandsteen én hij zorgt voor witte tanden en een frisse adem. Wow!

Nu weet ik zelf niet zo goed wat ik er van vinden moet, ik vind het namelijk irritant dat er kleine ‘scrubbende’ deeltjes inzitten. Ten eerste kan dat niet goed zijn voor je tanden (je schuurt er gewoon een laagje af!) en na het poetsen voel ik de deeltjes tussen m’n tanden zitten als ik ze op elkaar doe. Alsof je zand in je mond hebt.

Verder vind ik het wel ideaal dat ‘alles’ nu in een tube zit! Hij smaakt daarnaast lekker fris (wel met een vaag fluor smaakje) en maakt m’n tanden mooi schoon. Een tube kost €2,49 en is nu overal te koop.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.