2 december 2016 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • nagellak
  • nagels
  • opi
  • OPI Plumping Volumizing Top Coat
Een MissLipgloss artikel

OPI Plumping Volumizing Top Coat

OPI Plumping Volumizing Top Coat Zoals je weet ben ik een groot fan van de nagellakken van OPI: ze zijn kwalitatief goed, komen altijd met mooie nieuwe kleuren en trends en hun verzorging is ook waanzinnig. Mijn mooie nagels komen negen van de tien keer door OPI. Nieuw van het merk is de OPI Plumping Volumizing Top Coat: een topcoat die je nagels een gel-look geven en je nagels er sterk uit laten zien.

OPI Plumping Volumizing Top Coat

OPI Plumping Volumizing Top Coat, €22,95 (14 ml)

Deze nieuwe topcoat zorgt dus voor een wat dikker effect op de nagels, als bij een gelnagellak. Ik houd wel van die look, het ziet er verzorgd uit, alsof je mooie sterke nagels hebt. Ook belooft OPI dat je lak met deze topcoat lang blijft zitten en mooi glanst.

De prijs vind ik wat hoog: 23 euro voor een topcoat. Wow! Dan moet ‘ie wel iets heel speciaals doen. Daarom ook deze review: veel beloftes, hoge prijs, ik ben nieuwsgierig.

OPI Plumping Volumizing Top Coat

Gebruiksaanwijzing en ingrediënten. Je gebruikt deze topcoat als elke andere topcoat: je brengt gewoon een laagje aan over je nagellak.

OPI Plumping Volumizing Top Coat

Het flesje ziet er uit zoals je gewend bent van OPI: in een transparant glazen flesje.

OPI Plumping Volumizing Top Coat

Het kwastje is lekker breed, dat lakt makkelijk en vooral heel snel. De lak is een tikje stroperig, maar dat geeft juist dat dikkere resultaat.

OPI Plumping Volumizing Top Coat

Mijn nagels voor de topcoat. Dit is trouwens Essie Playing Koi, toffe kleur toch?

OPI Plumping Volumizing Top Coat

Dit is het resultaat na een laagje OPI Plumping Volumizing Top Coat. Ik zie wat ze bedoelen: het is een net wat dikker, voller laagjes die dat gel-effect geeft. Ik vind het mooi! En het glanst ook als een malle.

OPI Plumping Volumizing Top Coat

Plumping effect: check. Glans: check. Houdbaarheid: geen check, helaas. Na een dag had ik al flinke chips in mijn nagellak, dat heb ik bijna nooit! Als ik de Essie lak met een andere topcoat gebruik, is er niks aan de hand, maar met deze variant heb ik er vrijwel meteen beschadigingen in. Wat is dat nou jammer, zeker voor €22,95… Geen aanrader dus, vind ik persoonlijk. Het resultaat is zó mooi, nu nog wat langer blijven zitten.

De OPI Plumping Volumizing Top Coat is voor €22,95 bij drogist en parfumerie te koop. Ik heb dit product gekregen.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.