19 januari 2017 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • fiji
  • nagellak
  • opi
  • Review
Een MissLipgloss artikel

OPI Fiji Collection voorjaar 2017

OPI FijiWe zitten volop in de winter (vooral deze week!), maar ik word enorm opgevrolijkt door de zomercollecties die hier binnenkomen! Ik begin met de mega vrolijke OPI Fiji collectie.

De Fiji collectie is geïnspireerd op de tropische Fiji eilanden en dat zie je enorm terug in de kleuren! Felle, vrolijke kleurtjes met hier en daar wat pastel. Ik heb alle kleuren geswatched.  OPI Fiji

Polly Want a Lacquer?, Getting Nadi On My Honeymoon, I Can Never Hut Up, No Tan Lines

Al deze kleuren hebben drie laagjes nodig. Ik gebruik op deze foto’s OPI Infinite Shine nagellak, maar ze zijn ook verkrijgbaar in ‘gewone’ OPI nagellak en in OPI gelcolor. Van deze vier vind ik No Tan Lines fantastisch, wat een mega zomerse kleur!

OPI Fiji

Living On The Bula-Vard!, Two-timing the  Zones, Coconuts Over OPI, Exotic Birds Do Not Tweet

Living On The Bula-Vard! en Coconuts over OPI dekken in twee lagen, de anderen in drie laagjes. Deze vier vind ik heel erg leuk, Coconuts over OPI is wat subtieler. Het is een mooie koele nude kleur die bij veel huidskleuren mooi staat! En wat is die gele tint ook weer lekker zomers.

OPI Fiji

Super Trop-i-cal-i-fiji-istic, Do You Sea What I Sea?, Suzi Without A Paddle, Is That a Spear in Your Pocket?

Als laatste vier blauwtinten die ik alle vier erg mooi vind. Ik vind alleen Do You Sea What I Sea net wat minder omdat er toch wat strepen inkomen en het is lastig dat te vermijden. Tussen de andere drie kan ik echt niet kiezen – ik houd sowieso heel erg van blauw op mijn nagels. Van deze lakken draag ik allemaal drie dunne laagjes, alleen Is That a Spear in Your Pocket? draag ik twee dunne laagjes.

Ik vind de OPI Fiji collectie te gek: hier krijg je toch enorm veel zin van in de zomer? Het zijn stuk voor stuk échte zomertinten en dat vind ik heel erg leuk. De dekking vind ik wel een beetje matig, de meeste kleuren hebben echt drie laagjes nodig en van een merk als OPI verwacht ik toch wel een betere dekking. De houdbaarheid is wel goed, zeker van de Infinite Shine lakken. De Inifinite Shine nagellak blijft bij mij zo’n vier dagen mooi zitten.

De OPI Fiji lakken zijn verkrijgbaar in Infinite Shine (€18,95 voor 15ml), Nail Laquer (€14,95 voor 15ml) en GelColor bij salons. OPI nagellak is bij de parfumerie te koop (Douglas) en bij veel nagelsalons. Heb jij een kleurtje op het oog? Mijn favorieten  zijn wel echt No Tan Lines, Coconuts over OPI en Is That A Spear in Your Pocket?

Ik heb deze producten gekregen.

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.