19 januari 2017 door Cynthia Schultz 35 reacties
 • fiji
 • nagellak
 • opi
 • Review
Een MissLipgloss artikel

OPI Fiji Collection voorjaar 2017

OPI FijiWe zitten volop in de winter (vooral deze week!), maar ik word enorm opgevrolijkt door de zomercollecties die hier binnenkomen! Ik begin met de mega vrolijke OPI Fiji collectie.

De Fiji collectie is geïnspireerd op de tropische Fiji eilanden en dat zie je enorm terug in de kleuren! Felle, vrolijke kleurtjes met hier en daar wat pastel. Ik heb alle kleuren geswatched.  OPI Fiji

Polly Want a Lacquer?, Getting Nadi On My Honeymoon, I Can Never Hut Up, No Tan Lines

Al deze kleuren hebben drie laagjes nodig. Ik gebruik op deze foto’s OPI Infinite Shine nagellak, maar ze zijn ook verkrijgbaar in ‘gewone’ OPI nagellak en in OPI gelcolor. Van deze vier vind ik No Tan Lines fantastisch, wat een mega zomerse kleur!

OPI Fiji

Living On The Bula-Vard!, Two-timing the  Zones, Coconuts Over OPI, Exotic Birds Do Not Tweet

Living On The Bula-Vard! en Coconuts over OPI dekken in twee lagen, de anderen in drie laagjes. Deze vier vind ik heel erg leuk, Coconuts over OPI is wat subtieler. Het is een mooie koele nude kleur die bij veel huidskleuren mooi staat! En wat is die gele tint ook weer lekker zomers.

OPI Fiji

Super Trop-i-cal-i-fiji-istic, Do You Sea What I Sea?, Suzi Without A Paddle, Is That a Spear in Your Pocket?

Als laatste vier blauwtinten die ik alle vier erg mooi vind. Ik vind alleen Do You Sea What I Sea net wat minder omdat er toch wat strepen inkomen en het is lastig dat te vermijden. Tussen de andere drie kan ik echt niet kiezen – ik houd sowieso heel erg van blauw op mijn nagels. Van deze lakken draag ik allemaal drie dunne laagjes, alleen Is That a Spear in Your Pocket? draag ik twee dunne laagjes.

Ik vind de OPI Fiji collectie te gek: hier krijg je toch enorm veel zin van in de zomer? Het zijn stuk voor stuk échte zomertinten en dat vind ik heel erg leuk. De dekking vind ik wel een beetje matig, de meeste kleuren hebben echt drie laagjes nodig en van een merk als OPI verwacht ik toch wel een betere dekking. De houdbaarheid is wel goed, zeker van de Infinite Shine lakken. De Inifinite Shine nagellak blijft bij mij zo’n vier dagen mooi zitten.

De OPI Fiji lakken zijn verkrijgbaar in Infinite Shine (€18,95 voor 15ml), Nail Laquer (€14,95 voor 15ml) en GelColor bij salons. OPI nagellak is bij de parfumerie te koop (Douglas) en bij veel nagelsalons. Heb jij een kleurtje op het oog? Mijn favorieten  zijn wel echt No Tan Lines, Coconuts over OPI en Is That A Spear in Your Pocket?

Ik heb deze producten gekregen.

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

35 reacties
 1. Matanja

  De kleuren Living On The Boula-Vard! en Is That a Spear in your Pocket? Spreken mij wel erg aan!

 2. Mariska

  Wat een mooie zomerse kleuren inderdaad, leuk!

 3. Danielle

  Wauw wat een toffe kleuren! Ik vind de gele heel gaaf.

 4. Vera

  Wat een heerlijk uitgebreide review
  Suzi Without a Paddle vind ik zoooo mooi!
  Maar hoe zit het met de houdbaarheid als het 3 laagjes zijn?

 5. anna

  Mooie kleurtjes! Ik vind vooral de grijze erg tof. Zulke kleurtjes draag ik ook wel graag in de winter.

 6. femketje

  deze collectie doet me denken aan de hello kitty collectie van OPI van vorig jaar qua kleurtjes!

 7. aboutsbstyle

  Wat een heerlijke vrolijke kleuren, ik verlang ook direct weer naar mooi stralend weer. Laat de zomer maar weer komen, met de knalkleuren erbij. Liefs Soraya

 8. marleen@burgertrutjes

  OPI! Blijft echt altijd fijne kwaliteit! Ik vind die blauwe kleuren echt te gek. En die gele knalkleur natuurlijk!

 9. mieke | mieksmind

  Leuke vrolijke kleuren maar vind ze niet allemaal top. Coconuts over OPI en Is That A Spear in Your Pocket spreken me het meeste aan de rest vind ik niet zo heel super.

 10. Nicole

  Ik vind die super felle kleurtjes echt zo enorm gaaf!

 11. Irina

  Oew wat een toffe kleurtjes zitten ertussen! Is That A Spear In Your Pocket? is mijn favoriet ˆˆ

 12. Valentina Chirico

  Nice collection, bright colours that really remind of tropical islands, Cynthia! I’ve expected or wished for something more peculiar but it’s still wearable and, most of all, very shiny! Super Trop-i-cal-i-fiji-istic recall Suzy Says Feng Shui but with a glossy side 😉
  xoxo

 13. Laura J

  Leuke kleurtjes en mooie swatches! Maar dat veel kleuren 3 laagjes nodig hebben valt mij ook wel tegen. Daar heb ik echt het geduld niet voor.

 14. hillybillybeauty

  Oh dit wil ik niet zien! Ik ben gek op OPI!! Is That a Spear in Your Pocket? vind ik het gaafst ( ok, de naam van de lak vind ik hmmmm beetje nét niet haha ).

 15. Sharon van Bommel

  Omg de gele. Exotic Birds Do Not Tweet is mijn favoriet haha! Kan het alvast zomer worden? Ben helemaal klaar met deze kou 🙁

 16. Kelly

  Coconuts Over OPI is echt prachtig, toffe collectie zeg!

 17. Loes | Gewoon iets met Loes

  Wat een prachtige kleuren allemaal! Ik kan helemaal niet kiezen welke ik het mooist vind, ha. Die blauwe met ‘glitter’ vind ik niet zo mooi, maar dat is eigenlijk de enige. Krijg spontaan zin in de zomer inderdaad!

 18. Daniëlle Springer

  Er zitten zeker mooie kleuren tussen. Mijn favoriet als ik de foto’s zie is toch wel Coconuts over OPI

 19. rachel

  ik ben enthousiast 😀 wat een gave kleuren!!

 20. Mariska

  De kleuren zijn echt te gek. Ik vind het wel erg jammer dat je maar liefst drie lagen nodig hebt om het goed te laten dekken. Ik blijf toch het meest fan van de Essie nagellakken. Daar heb ik maar twee laagjes van nodig, soms maar 1!

 21. Maaike

  De laatste: is that a spear in your pocket vind ik erg mooi. De laatste tijd ben ik echt dol op die niet groen/ niet blauw kleurtjes. De rest vind ik niet heel spannend.

 22. Liset – Beautydagboek

  Dit is echt een leuke voorjaarscollectie! De lichtroze en babyblauwe kleur vind ik het mooiste omdat ze zo lekker zomers zijn.

 23. Svenja

  Wat een mooie kleurtjes! Ik word er helemaal vrolijk van <3 Vooral 'Getting Nadi On My Honeymoon' en 'Suzi Without A Paddle' vind ik heel mooi. En wat zijn de namen van OPI toch altijd leuk!

 24. Desirée

  Oh yes, hier word ik enorm vrolijk van en ik zie er een paar musthaves tussen zitten <3

 25. Susan

  Heerlijke kleuren! Vooral de eerste twee collage’s zijn mijn ding. Blauw sla ik eigenlijk altijd over.

 26. Heleen

  Wow, wat een vrolijke kleurtjes zeg! Kan niet wachten op de zomer als ik het zie ;). I can never hut UP, exotic birds do not tweet en is that a spear in your pocket vind ik wel echt t mooist!

 27. Malou | Blonde Blossom

  Die kleurtjes zijn zo mooi! Ik vind, net als jij, de felle kleuren heel gaaf, en ook Is that a spear in your pocket? Wel jammer dat ze echt drie laagjes nodig hebben, dan is het wel fijn als het snel droogt! Malou x

 28. lisette

  Van de kleurtjes krijg je zeker zin in de zomer! Ik vind de pasteltinten het mooiste. Drie laagjes is wel veel. Bladdert het dan niet snel los?

 29. Britt

  Wauw, ik word er helemaal vrolijk van! Ik vind de gele en de felrode heel gaaf, heerlijk zomers!

 30. Yvonne

  Die onderste 2 blauwe (rechts vind ik eerder groen) vind ik super! Wel jammer dat de meesten 3 laagjes nodig hebben.

 31. marije

  Wat een heerlijke tropische kleuren. Mooi allemaal voor de zomer. Mijn favoriet is toch wel Is that a spear in your pocket