Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
31 oktober 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Open Dag Windesheim 14 november

Hey chicas! Ik heb jullie al een aantal keer verteld over mijn geweldige studie. Nu lees ik vaak bij de comments dat er veel meiden zijn die Journalistiek ook wel leuk lijkt. Ik studeer zelf op het Windesheim in Zwolle en de studie is onwijs leuk. Nu heb ik er al het een en ander over verteld, maar op zaterdag 14 november is het weer Open Dag van 10.00u tot 14.00u. Dat betekent dat je lekker kan rondkijken en informatie kan krijgen over de studie die jouw leuk lijkt.

Ik ben zelf die dag op school om o.a. rondleidingen en informatie te geven in het D-gebouw, waar journalistiek gegeven wordt. Dus ik zou zeggen: lijkt Journalistiek (of een andere opleiding op het Windesheim) je leuk? Kom even langs, het is van 10.00u tot 14.00u.

Psssst, als je me ziet, zeg even hoi!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.