Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
1 juli 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Op vakantie

Hee dames!

Zoals jullie weten ga ik op vakantie! Ik ben vanaf morgen tot en met volgende week woensdag weg en dan ben ik dus niet bereikbaar via mail, ik zal niet aanwezig zijn op het forum (daar zijn mods die je met je vragen en problemen kunnen helpen) en ik kan ook niet reageren op de reacties hier. Er zijn wél updates (hooray!) die automatisch online gaan. Het zal niet zoveel zijn als normaal (ik heb geprobeerd wat dingen op te sparen maar ik ben erg druk geweest afgelopen tijd), maar er komen dus wel nieuwe artikeltjes op 🙂 .

Ik ga natuurlijk wel even op zoek naar een internetcafeetje om te checken hoe het hier gaat, hoe het forum loopt en om m’n mail te checken, maar ik zal dus niet elke dag online zijn zoals normaal, hooguit één of twee keer in de tijd dat ik weg ben. Dus mailen heeft niet zoveel zin, ik antwoord niet tot na volgende week woensdag (of er moet iets uiterst dringends zijn)! 😉

Het kan trouwens zo zijn dat de site komende week nog een keer plat ligt, omdat de site naar een andere server wordt verhuist omdat de server waar ik nu op zit heel onstabiel is. Ik ga dan dus naar een betere en veel stabielere server waardoor ik zo goed als altijd online zal zijn! Dan weten jullie dat in ieder geval en hoeven jullie me niet in paniek te gaan krabbelen op hyves of mailen 😉 !

Nou girls, ik zie jullie na volgende week woensdag weer, ik ga even van mijn welverdiende rust en een flinke dosis zon, zee en strand genieten!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.