Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
23 januari 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • boeken
  • geshopt
Een MissLipgloss artikel

Online geshopt

Ik heb weer wat geshopt! Ik heb het nog niet binnen, maar net besteld.


Een vriendinnetje van me was zo weg van de Eyeko 3-in-1 cream dat ze hem zelf ook wou hebben. Ze heeft geen PayPal, dus heb ik hem voor haar besteld. En toen ik toch bezig was…


…heb ik meteen de tinted versie genomen! Ze waren allebei 5 pond.

De Bobbi Brown Makeup Manual! Ik wil deze al sinds hij uit is, maar was op eBay steeds heel duur. Nu zag ik hem op Bol.com en besloot hem te kopen. Het is een boek met allemaal handleidingen en how-to’s, heb er heel veel goeds over gehoord dus ben superbenieuwd. Kostte €24,99 bij Bol.com.

Ennnn… Wreck This Journal! Yay! Hij was een poos uitverkocht bij Bol (en bij andere webshops veel duurder), maar net hadden ze hem weer! Wreck This Journal is een soort dagboek met opdrachten. Elke dag staat er een opdracht in, zoals ‘Fill this whole page with circles’, ‘Take me under the shower’, ‘Put sticky things here’. Heel grappig! Je kan hier Flickr foto’s zien van een meisje die van elke opdracht een foto maakte. Heb helemaal zin om er in te beginnen! Ik ben dol op tekenen en dol op kleuren, dus ik ga denk ik maar weer eens mijn viltstiften opzoeken… Haha! Kostte €10,99.

Bij Bol.com kan je nu een kortingscode gebruiken, KRTNENQUETE, ik kreeg daarmee €1,95 korting. Altijd leuk! Wanneer ik de spulletjes binnenheb, vertel ik jullie er natuurlijk meer over.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.