Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
19 november 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Oh My Gloss

Kimberley: Ik had een vraagje, ik heb een stippling brush aangeschaft, en ik wil die graag voor vloeibare foundation gaan gebruiken, maar hoe doe je dat? Aangezien mijn foundation vaak in een flesje met pompje zit, kan je dus je kwast er niet “indopen” zeg maar. moet je eerst je foundation in een potje doen en dan pas je kwast erdoor ofzo? is dat niet zonde?

Er zijn twee manieren: de foundation op de rug van je hand doen en daar de kwast in deppen. Wat ik zelf altijd doe is gewoon strepen of stippen foundation op mijn gezicht smeren (net als wat je normaal ook doet) en dan met de stippler kwast dat uitwerken. Dat is de zuinigste en makkelijkste manier!


Coby:  Ik heb een vraagje.. ik vind ’t altijd heel mooi als mensen hun wenkbrauwen hebben geaccentueerd,
maar ik weet niet wat voor product het beste is om te gebruiken en hoe ik het moet gebruiken.

Dat is ook mooi! Wenkbrauwen zijn de belangrijkste feature in je gezicht, terwijl ze heel vaak onderschat worden. Ten eerste moet je zorgen dat je wenkbrauwen netjes geëpileerd zijn. Mooi strak met een hoek erin, niet te dik, niet te dun. Er zijn heel veel producten voor je wenkbrauwen, en de allerfijnste vind ik poeder. Poeder geeft het mooiste natuurlijke effect en het werkt ook nog eens makkelijk. Een aanrader is de Pupa Eyebrow Set.
Het is ook altijd erg mooi om een lichte (huids)kleur oogschaduw of speciaal highlightpotlood onder je wenkbrauw aan te brengen. Dat zorgt voor een open blik en je wenkbrauwen lijken dan nog strakker!

Ik heb al veel geschreven over wenkbrauwen! Lees ze:

De vraag van Britt sluit hierbij aan:

Ik heb een vraagje over wenkbrauwen. Al vroeg ben ik ze gaan epileren en eigenlijk ook een beetje de fout in gegaan. Ze zijn vrij dun en nu lijkt het ook net of er op bepaalde plaatsen stukjes uit zijn. Ik wil graag een wenbrauw potlood gaan gebruiken, maar waar moet ik op letten bij het kopen van zo’n potlood? Ik wil namelijk wel echt een goede en ook niet dat het er nep uitziet.

Je kan gaan voor een potloodje, maar ik vind toch altijd poeder mooier. Wanneer je toch graag potlood wilt, let er dan op dat hij niet te zacht is en dat de kleur niet te donker is. Kies altijd een tintje lichter dan de kleur die perfect bij je haarkleur past. Het valt namelijk altijd donker uit! Verder moet er natuurlijk genoeg kleur vanaf komen, dus test dat even. Sommige wenkbrauwpotloden zijn zo hard, dat er geen kleur af komt.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.