Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
1 oktober 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Oh My Gloss
Een MissLipgloss artikel

Oh My Gloss

Nikki: Hoi Cynthia! Ik zit al een hele lange tijd met een vraag.. Ik heb altijd ‘goede’ mascara’s (rond 15 euro). Toch heb ik halverwege de dag altijd last van mascara vlekken op mijn wallen/onder mijn ogen. (In de bijlage een foto, al is het daar niet heel goed te zien). Hoe kom ik hier in godsnaam vanaf? Ik vind het echt enorm vervelend, aangezien ik al redelijke wallen van mezelf heb… Groetjes!

Ik zie dit wel vaker bij meisjes, ik denk dat het komt door een combinatie van een mascara die niet waterproof is, tranende ogen en een vettige huid onder je ogen. Een oplossing kan zijn waterproof mascara dragen, maar zelf ben ik daar geen voorstander van. ’s Avonds is het altijd lastiger te verwijderen en ik vind gewone mascara gewoon fijner. Een oplossing is ’s ochtends basis op je gezicht doen, en dus ook onder je ogen. Daarna je make-up aanbrengen en je gezicht afpoederen, en dan vooral het gebied onder je ogen. Focus je echt daarop. Nu moet je geen dikke poederlaag aanbrengen, maar precies genoeg zodat je ziet dat de ‘glim’ weg is. Volgens mij moet dit werken!


Delphine: Ik zie op je site dat je wel vaak met verschillende paletten oogschaduw werkt, maar welk oogschaduwpaletje vind je zelf de beste? Want het begint wat op te lopen van prijs als ik elke keer een apart kleurtje koop 🙂 En werken die eyeliner pennen (zo van die vloeibare in penvorm) echt zo goed? Nog een laatste vraagje ^^: ik wil vollere wimpers en goed gescheiden, heb je een mascaratip voor me?

Ehm… Van mijn grote paletten vind ik de 120 palette het beste. Qua kwaliteit en qua kleuren! Daarna zou ik zelf voor de 88 warm palette gaan. Van mijn kleine paletjes vind ik de Wet ’n Wild trio’s erg mooi, maar helaas zijn die in Nederland niet meer verkrijgbaar.
Over de pennen: jep, maar ik merk wel dat ze vrij gauw uitdrogen. Na een weekje gebruiken wordt de kleur al wat minder zwart… Het ligt er ook aan hoe je ze opbergt, maar een gel liner of vloeibare liner werkt toch het beste qua kleur.
Mascaratip: Anastasia mascara! Vrij prijzig maar is mijn fijnste mascara ooit.


Linsey: Ik vind zo’n stempel ding voor op je nagels echt geweldig! Maar ik wou zo’n setje kopen op die site van konadnails.nl Maar daar zaten alleen maar de kleuren rood en wit van nagellak bij. Ik wil graag zwarte nagellak daarvoor maar kan ik dan gewone zwarte naggellak bijvoorbeeld bij de kruidvat kopen , of moet ik dan speciale van konad kopen? Alvast bedankt.

Het verschil met gewone lakjes en Konad Special lakjes, is dat die van Konad wat stoperiger zijn en heel intens van kleur. Als je gewoon een lakje gebruikt, dan krijg je de vormpjes niet goed op je nagel. De kleur is niet intens genoeg en de lak is te dun. Dus als je wil stempelen met Konad, moet je helaas wl de echte Konad Special lakjes hebben.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.