Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
23 juli 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Oh My Gloss
Een MissLipgloss artikel

Oh My Gloss

Dit is geen beautyvraag, maar wel leuk om te beantwoorden! Ik volg al een tijdje jouw blog tezamen met die van Mascha en Monique.
Jullie praten in jullie blog ook over vriendschappen met andere bloggers, en dat vind ik best leuk om te weten hoe dat in elkaar zit. Want jij gaat bijvoorbeeld met Mascha op vakantie, dus ik neem aan dat jullie al best lang bevriend zijn? En hoe is het bijvoorbeeld ontstaan die vriendschap?
En ben je ook bevriend met de andere meiden van girlsinthecity.nl?
En pas nu las ik in je blog dat je ook bevriend bent met Serena. En ook met Debbie en Angel die ook een website hebben. Ik denk dat er wel meer meiden nieuwsgierig naar zijn wie bevriend is met wie…

Ik kan me voorstellen dat veel meiden zich afvragen hoe dat in elkaar zit. Het begon allemaal een paar jaar geleden. Ik had toen mijn web-log nog en Monique van Girlscene benaderde mij toen of ik voor Girlscene wou schrijven. Sinds toen is mijn contact met Monique steeds meer geworden.
Mascha kende ik al heel lang van haar vroegere site Sparkleysticker. Zij kende mij niet. Tot zij begon met Beautygloss. Haar filmpjes kwamen ook op Girlscene en ik had steeds iets meer contact met Mascha via mail en de sites. Toen kwamen we met het idee voor een ‘Girlscene-meet’: Mascha, Monique en ik. Dat was mijn eerste echte contact met Mascha.
Het klikte heel erg goed en sinds die dag werd het contact beter. Toen Mascha in contact kwam met Rowenta (voor de opdracht voor Stylinglovers) stelde ze mij voor. Samen deden we dus die opdracht en toen zijn we eigenlijk naar elkaar toegegroeid. Wij kenden elkaar al en toen sliep ik voor het eerst bij haar, dat was eigenlijk voor het eerst ‘iets meer dan kennissen’, niet iedereen slaapt zomaar bij je thuis. En sindsdien spreken we vaak af en gaan we vaak samen naar feestjes enzo. En nu zijn we dus samen op vakantie geweest! We zijn echt hele goeie vriendinnen geworden in korte tijd, we hebben dezelfde interesses en we kunnen niet stoppen met praten. Na onze vakantie hingen we de dag erna weer aan de telefoon.
Over het contact met de andere beautybloggers: dat gaat eigenlijk vanzelf. Debbie van Lushiousbeauty ontmoette ik voor het eerst bij een productpresentatie van Bourjois, waarna ik samen met haar en Mascha een beautydagje deed in Rotterdam.
Serena’s site volgde ik al en toen kwamen we op het idee om met zijn vijven (Mascha, Debbie, Angel, Serena en ik) een sushi-date te doen. Zoals je merkt is er totaal geen concurrentie, we zijn juist vriendinnen!


Janycka: Mijn huid ziet er weer slecht uit op het moment. Waarschijnlijk heeft dat ook te maken met de stress van het einde van het schooljaar maar ik vraag me af of het ook met iets anders te maken kan hebben. Ik drink tegenwoordig namelijk weer best veel melk. Zou dat ook invloed op mijn huid hebben? (Ik heb op dit moment echt weer veel puistjes namelijk). Heb je andere misschien nog voedingsmiddelen o.i.d. die echte DONT’s of juist DO’s zijn voor een mooie huid? Alvast bedankt!

Hi Janycka! Volgens mij kan het niet aan je melkgebruik liggen. Zuivel is namelijk juist goed voor je huid, want er zit vitamine A in. Vitamine A is heel goed voor je huid! Naast zuivel zit het ook in tomaten, eieren, meloen en sla.
Kortgezegd zijn vitaminen gewoon heel erg belangrijk. Eet veel groenten en fruit, dat helpt echt. Je kan al heel simpel elke dag voordat je gaat eten een salade nemen. Doe er lekker veel gezonde dingen in: komkommer, ijsbergsla, tomaatjes, appel… Je kan ook ’s ochtends een lekkere smoothie maken met magere melk en lekker veel vers fruit. Wat groente erbij (bijvoorbeeld selderij) en je hebt al heel erg veel vitaminen binnen.

Als je elke dag gewoon goed denkt aan het eten van groenen en fruit, moet het al beter gaan. En: veel water drinken!Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.