Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
2 juli 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Oh My Gloss
Een MissLipgloss artikel

Oh My Gloss

Kubra: Ik heb een concealer gekocht van Catrice. Ik heb meestal een soort van kringen onder me ogen. Ze zijn niet blauw maar je ziet een soort schaduw/streep onder mijn ogen. Welke kleur kan ik daarvoor gebruiken en hoe moet ik dat aanbrengen. Met een kwast of met me vinger deppen?

Je kan het beste de kleur gebruiken die het meest bij je huidskleur past. In die van Catrice zitten vijf kleurtjes dus dat kan je gewoon uittesten! Ik vind het het beste werken met mijn vinger. Poeder het zeker daarna even af met een losse poeder, dan gaat het niet in de lijntjes onder je ogen zitten en dan blijft het veel langer goed zitten! Bij een kwast heb je snel het risico dat je de concealer juist wegveegt.

Rozemarijn: er wordt vaak gezegt dat het goed voor je haar is als je om de zoveel maanden van een shampoo wisselt. Geldt dat ook voor conditioner?

Klopt wat je zegt! Ik doe het ook, ik gebruik gewoon een andere shampoo wanneer degene die ik gebruik op is. En ik doe heel erg lang met shampoo, zeker een maand.
Ik doe het zelf ook met conditioner. Vaak koop ik de bijpassende conditioner bij de shampoo, dus wanneer de shampoo op is, is de conditioner vaak ook zo’n beetje op. Ik gebruik dan gewoon een andere. Volgens mij is het niet per definitie goed voor je haar, maar ik vind het gewoon leuk om af te wisselen.

Jennifer: Welke kleur lipgloss/lipstick staat het best bij meisjes met donkere huidskleur?

Ga voor iets met veel pigment! Donkere meiden hebben ook donkerdere lippen dan blanke mensen, dus daar moet je op letten. Als je echt heel donkere lippen hebt, kan je MAC Lip Erase gebruiken, of een concealer onder je lipstick doen (zoals ik laat zien in dit filmpje). Daar kan je dan praktisch elke kleur op aanbrengen. Wat ik zelf heel erg mooi vind bij getinte meiden is felle kleuren. Dus knalroze of knalrood! Door jullie donkere huid ziet het er niet zo mega opvallend uit als bij blanke meiden en kan je het dus praktisch altijd dragen.
Verder zou ik niet voor nude kleuren gaan (dat ziet er heel gek uit) en ik vind bruine kleuren ook niet zo mooi. Ga voor lekker veel kleur!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.