Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
16 april 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Oh My Gloss
Een MissLipgloss artikel

Oh My Gloss

Charlotte: nou. ik heb dus best wat puistjes op mijn rug. maar het word weer lekkerder weer en dan zou ik wel graag een kort shirtje aan willen. maar dat wil ik nu dus niet. weet jij wat ik eraan kan doen om ze minder maken? alvast bedankt.

Oh, dat is vervelend. Zoals je misschien al hebt gezien heeft Essence een nieuwe lijn, Pure Skin. Daarin zit een spray speciaal voor op je rug om puistjes te laten verdwijnen:

Binnenkort meer hierover, maar alvast voor jou even info over de body spray. Deze kost €2,99 en kan je zo op je rug spuiten, want hij doet het ook op de kop. Ik kan je niet vertellen of het echt werkt omdat ik geen puistjes heb, maar het is het proberen waard! Oh trouwens, de zon doet je puistjes ook uitdrogen.


Yara:  Ik ga in juli op vakantie naar Italië: Voor ’t eerst naar ’t buitenland, en in een gebied waar veel zon is. Nu heb ik alleen echt een redelijk bleke huid en verbrand ik vrij snel, en krijg ik van de Nederlandse zon niet veel kleur. Nu weet ik dat je je dan elk uur moet insmeren met een goede factor voor mijn huidtype, maar ik vroeg me dus af of jij misschien nog meer tips hebt? Ik gebruik ook after sun nadat ik in de zon ben geweest.

Lekker, naar Italie! Ik ga deze zomer waarschijnlijk naar Griekenland, hmmm!
Eerlijk gezegd ben ik tegen zonnebank, maar ik zou je aanraden alvast een beetje te bruinen voordat je in Italie non-stop in de zon zit. Maak dus zoveel mogelijk gebruik van de zon die nu schijnt in Nederland (en Belgie 😉 ).
Gebruik een zonnebrand met de hoogste factor. In Nederland is dat ongeveer SPF 50 of 60. Dit betekent niet dat je helemaal niet bruin wordt. Vorig jaar toen ik in Spanje was heb ik ook gesmeerd met SPF 50 en ik werd gewoon bruin, maar ik verbrandde niet. Dus laat je niet afschrikken door dat hoge getal. En smeer inderdaad elk uur! Vergeet het echt niet, anders verbrand je echt.
Zoals je wel weet is de zon tussen ongeveer 12 en 3 het felst, blijf dan dus een beetje uit de zon. Ga lekker in de schaduw liggen/zitten. Bescherm in de zon je ogen met een zonnebril en je haar met een hoedje of petje.

Oh enne, koop nieuwe zonnebrand in plaats van die van vorig jaar te gebruiken. Hiervan is namelijk de bescherming uitgewerkt!Richelle: ik heb me haar geverfd ik gebruik nou speciaal voor geverfde haar shampoo,maar onder tussen heb ik roos welke shampoo moet ik gebruiken?

Ik heb zelf ook roos! Zo irritant. Okee, dingen die je kan/moet doen om van je roos af te komen:

  • Niet te vaak je haar wassen. Ik was zelf een keer in de twee dagen m’n haar en ben dat nu aan het minderen. Probeer jeh haar 2 -3 keer in de week te wassen.
  • Gebruik speciale shampoo voor een droge hoofdhuid of speciaal voor roos. Lush heeft er bijvoorbeeld eentje. Dus laat je shampoo voor geverfd haar gewoon even staan, blijkbaar werkt die niet echt goed voor jou.
  • Fohn je haar zo min mogelijk.
  • Roos kan ook ontstaan door stress. Relax! 😉
  • Gebruik een borstel met zachte haren in plaats van ijzeren pinnen.Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.