Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
26 februari 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Oh My Gloss
Een MissLipgloss artikel

Oh My Gloss

Manou: Ik ben al heel erg lang opzoek naar een echte goede hitte beschermer (mousse, spray, serum), die mijn haar dus niet dof maakt en beschermt tegen de hitte van de föhn/stijltang. Dus, je snapt het al: welke vind jij nou echt goed?

Ik gebruik zelf Frizz Ease serum van John Frieda en vind die echt superfijn! De Thermal Protection is speciaal bedoeld als hittebescherming. Let daar op trouwens, een serum beschermt niet automatisch tegen de hitte! Hij kost ongeveer €10.

Marissa: Ik had je stukje gelezen over de Inecto coconut Moisturizer. Je zei dat je hierna meteen je make up kan aanbrengen. Kan ik deze ook zonder dagcreme gebruiken? Want telkens als ik moisturizer en dagcreme gebruik wordt m’n huid te vet en begin ik puistjes te krijgen. Ik heb namelijk een vochtarme huid maar geen droge! Als deze niet goed voor me is welke dagcreme raad je me dan aan?

Ja hoor, je kan moisturizer ook alleen gebruiken, zonder een dagcrème. Is geen probleem! Ik gebruik het zelf eigenlijk altijd allebei, omdat ik dus een vochtarme en droge huid heb (m’n huid is aan het veranderen, had eerst vettig) en layeren werkt goed. Maar het kan ook los van elkaar, hoor! Voordeel is dat je moisturizer altijd kan gebruiken, ook ’s avonds.


Saskia: Ik heb een vrij grauwe huid die er best ‘oud’ uitziet. Hoe krijg je een frisse en stralende huid, zoals jij, met niet al te dure producten?

Scrub je huid twee keer in de week, dit zorgt voor een stralende huid. Verzorg je huid verder goed, dat is heel belangrijk! Qua make-up zou ik als ik jou was een concealer onder je ogen gebruiken met lichtreflecterende deeltjes, zodat je oogopslag er jong en fris uitziet. Gebruik een lichte perzik/roze blusher op je jukbeenderen, eventueel in combinatie met een mooie highlighter. Dit is al genoeg voor een wat frissere look! Je kan nog verder gaan en bronzer gebruiken en een mooie foundation. Eigenlijk telt alles mee, ook je oog make-up 🙂 Als je jezelf goed verzorgd en mooie, frisse make-up gebruikt zie je er al gauw stralend uit.


Anne: Ik heb last van een heel gevoelige huid, en heb vaak allergische reacties op met name gezichtsverzorgingsproducten. De afgelopen tijd heb ik gemerkt dat mijn huid veel beter reageert op natuurlijke/organische producten. Ik kan alleen maar geen fijne (en enigszins betaalbare) make-up remover vinden die bestaat uit natuurlijke ingrediënten. Ken jij misschien merken waarvan ze natuurlijke make-up remover verkopen?

Ja! Ik werd laatst getipt over Joyful Girl Cosmetics, ze hebben vanalles op huidverzorgingsgebied en helemaal natuurlijk. Heb er zelf sinds kort een paar producten van en het is heerlijk spul!


Heb je ook een vraag? Mail hem naar ohmygloss@misslipgloss.nl. Vragen bij de comments worden niet beantwoord!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.