Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
5 september 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • eotd
  • non pareil boutique
  • npb
  • Nyx
Een MissLipgloss artikel

NYX Supermodel Palette

Nog een NYX product om uit te proberen: het ‘Supermodel’ palette! Het is onderdeel van de Ten Color Shadow Runway Collection. Hierin zitten acht verschillende paletjes, met leuke namen als ‘Strike A Pose’, ‘Champagne & Caviar’, ‘Catwalk’ en dus ‘Supermodel’. Ik vind dit het meest opvallende paletje uit de collectie, de rest is allemaal een beetje veilig. Niet dat dit palet nou heel erg vernieuwend is, maar hier kan je wel wat meer mee spelen.

De drie middelste kleuren uit de bovenste rij hebben een beetje chunky glitters. De rest heeft niet heel overdreven shimmer, maar wel een soort van glanzende, opvallende finish. De twee felle kleuren rechtsonderin zijn het meest simpel qua samenstelling. Ze zijn niet helemaal mat, maar hebben wel minder glans dan de rest van de oogschaduws.

De bovenste rij zijn allemaal blauwtinten, met een highlighter en een zwarte kleur. Ik heb ook het Sexy Blue Eyes palette uit de ‘For Your Eyes Only’ collectie, en die kleuren lijken hier wel een beetje op. Ze zijn iets opvallender en donkerder, dus ik heb in ieder geval geen miskoop gedaan. Deze kleuren zijn erg gepigmenteerd en je kan ze heel mooi voor een smokey look gebruiken. Maar als je bijvoorbeeld alleen de linker twee kleuren gebruikt, heb je een mooie combi voor overdag.

De onderste rij bevatten groenige grijskleuren, zilver en de twee felle kleuren. Ik moet eerlijk zeggen dat ik ze wel wat lastig te combineren vind. Ze hadden die kleuren links beter meer grijs kunnen maken zodat ze beter te combineren zijn met de rest. Maar toch zijn het erg mooie oogschaduws. De twee felle kleurtjes erin zijn erg leuk. Je kan er voor kiezen om ze allebei te gebruiken, maar ik vind het leuk om er een look wat mee op te fleuren.

Ik gebruikte voor deze look de twee linker kleuren (die komen op je oog veel lichter uit dan je denkt) van de onderste rij, de knalblauwe kleur en de zwarte kleur van de bovenste rij. Het oogpotlood is van Bourjois, Clubbing Contour Eyeliner in 45 Blue Remix. De mascara is van Eyeko.

Jep, zoals je kan zien aan het kwaliteitsverschil zijn de onderste twee foto’s met mijn Sony Cybershot gemaakt en de foto’s daarboven met mijn spiegelreflex.

Het palet kost zeven dollar bij NPB, wat niet duur is voor een palet van deze kwaliteit!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.