Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
18 januari 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • moleskine
  • new york
  • ny
  • reizen
Een MissLipgloss artikel

NY voorbereidingen

Mijn koffer inpakken gebeurt natuurlijk pas een of twee dagen voordat ik vertrek (dat is vrijdag al!), maar ik heb natuurlijk mezelf al voorbereid. Samen met mijn Moleskine NY boekje kan ik straks heel New York aan! Ik zal jullie vandaag een aantal dingen laten zien die ik er in opschreven heb. Eigenlijk komen er elke dag weer wat nieuwe dingen bij.

Reisinformatie en info over telefoonkosten. Ik ga daar een telefoonkaart kopen voor in de telefooncel, want bellen met mobiel is veel te duur. Maar wanneer ik ben geland stuur ik m’n ouders even een sms’je. Dan is het wel fijn om te weten hoe duur het is! En ik mms mijn broer natuurlijk even een foto van het Hard Rock Café. 😉
Ik vind de tijden van vertrek wel erg fijn. Op de heenweg kunnen we gewoon op een normale tijd op staan en op de terugweg hoeven we pas om 7PM richting het vliegtuig. Dus lekker shoppen overdag!

Mijn lijstje van spullen die ik mee moet nemen. Nog niet alles staat erop, ik vul het aan zodra iets me te binnen schiet.

…en de rest. Die kleding! Dat ziet er uit als heel veel terwijl het echt wel mee valt. Ben benieuwd hoe het er uit ziet als ik het in m’n koffer heb. Ik hoop dat ik nog veel ruimte over heb…

Lijstje van dingen die ik ‘moet’ kopen.

En hotspots wat shopping betreft waar ik met mijn klasgenootje Eline heen ga op de laatste dag, en op de dagen dat we tijd hebben. Beetje dom, mijn lijstje met ‘wat verder weg’ klopt natuurlijk voor geen meter. Inglot is 7 minuten lopen en de UGG store 15. Helemaal niet ver weg! En lekker logisch dat ik Macy’s – wat 20 minuten lopen is – dan bij ‘dichtbij’ heb gezet.

Wat ik tot nu toe heb gepakt (weinig):

Ik heb mijn reissetje van Hema al gevuld met producten. In het midden liggen ze. In het kleine flesje zit The Body Shop bodylotion, in het middelste flesje Kruidvat Zilvershampoo en in het grootste flesje zit Herbal Essences conditioner. Daarnaast een mini flesje hairspray van Hema. Verder een aantal cosmetica dingetjes, boeken, slaapmaskertje, wereldstekker, scheermesje, blarenpleisters (dat zijn geen condooms, I know dat het er zo uitziet, haha).

Niet op de foto, maar hoort er ook bij:

Nog een reisgidsje over NY met een plattegrond. Deze is trouwens superleuk met veel tips en leuke wandelingen, echt een aanrader als je naar NY gaat voor de eerste keer.

Ik kan helaas voordat ik wegga niet meer laten zien wat ik allemaal meeneem, ik heb namelijk geen tijd om dat artikel te maken. Maar ik maak natuurlijk wel foto’s, zodat ik wanneer ik terug ben uit New York er een artikel over kan maken. Just have a little little patience!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.