Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
23 januari 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

NY is great

Hoiiii, even HEEL snel een mini update. Ik sta nu in de Apple store op Fifth Avenue, even snel Twitteren en de site checken. Het is hier ge-wel-dig. Het hotel is mooi, supergrote kamer, 5 minuten van Times, central Park, Fifth Avenue… En alles is zooo groot en ongelooflijk! Het is druk, mensen zijn over het algemeen onaardig in de winkels, maar alles is zo goedkoop dat dat niet zoveel uitmaakt. Oh oh oh en ik heb al Inglot geshopt!!! En bij Sephora wat dingetjes. En cadeautjes voor de thuisblijvers.

Ik ga nu weer, we zijn bezig met een wandeling door NY, we hebben Central Park doorgelopen (wat is dat mooooi!) en heb net al een fijne blunder begaan: flesje water gelekt in tas…. Hahaha, alles nat!! Maar gelukkig geen kostbare dingen. Nu gaan we door naar Meatpacking en SoHo enzo! En terug met de metro.

Foto’s komen natuurlijk als ik terug ben! xxxxxx

Check mn twitter even voor twee foto’s vanuit de Apple store!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.