20 januari 2017 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Nuxe Limited Edition Reve de Miel Lip Balm

Nuxe Limited Edition Reve de Miel Lip Balm

Door Danique – Van goedwerkende en natuurlijke lippenbalsems kunnen we er niet genoeg hebben. In november schreef Cynthia al een artikel over het merk en ik was enthousiast. Nu kwam het Franse merk met de Nuxe Limited Edition Reve de Miel Lip Balm. Drie limited editions van de bestaande lippenbalsem, die ik erg graag wilde uitproberen.

Nuxe Limited Edition Reve de Miel Lip Balm

Zie hier de drie limited edition lippenbalsems. De lippenbalsems zitten in een matglazen potje en zijn in de drie verschillende kleuren verkrijgbaar. Dit zegt Nuxe zelf over deze lippenbalsems:

Deze fantastische voedende lippenbalsem is een concentraat van weldaden dat de meest uitgedroogde en gekloofde lippen voedt, herstelt, kalmeert en beschermt. Zijn heerlijke, smeltende textuur maakt gedroogde lippen opnieuw soepel en comfortabel. De unieke textuur en smaak met een subtiele toets pompelmoes maken er een echte must have van.

Nuxe Limited Edition Reve de Miel Lip Balm

In een potje zit 15 ml product, ongeveer drie keer zoveel zoals in een lippenbalsem in de vorm van een stick. Op het eerste gezicht lijken de lippenbalsems qua geuren identiek aan elkaar, ik ging het opzoeken en toen ik naar de beschrijving en de ingrediëntenlijst keek, kwam ik erachter dat ze daadwerkelijk ook identiek zijn. Door de verschillende verpakkingen had ik verwacht dat er misschien andere geuren of smaakjes aan de producten zouden zitten.

Dit staat er op de website van Nuxe over de ingrediënten: 
Bevat minstens 78% natuurlijke ingrediënten. (Honing, Olie van Zonnebloem, Muskaatroos en Zoete Amandel, Galamboter, Essence van Pompelmoes, …). Zonder parabenen.

Nuxe Limited Edition Reve de Miel Lip Balm

Het potje waar de lippenbalsem in zit, ligt aardig zwaar in de hand. Wanneer ik de deksel eraf draai zie ik een botersubstantie die naar verwachting gaat smelten op de lippen. Wanneer ik er met m’n vinger over de Nuxe Limited Edition Reve de Miel Lip Balm ga, voelt het product vrij zacht en smeerbaar aan. Zachter dan ik had verwacht! De lippenbalsem is vrij vettig en dat zorgt ervoor dat ik maar een beetje van het product nodig heb om mijn lippen te voorzien van een vettig laagje.

Nuxe Limited Edition Reve de Miel Lip Balm

Deze lippenbalsem is fijn zeg! Hij is heel vettig, smeerbaar maar heeft toch een matte finish. Hij verzorgt m’n lippen goed en geeft een fijn gevoel op m’n lippen. Hij heeft een subtiele citrusgeur, lekker! De prijs is voor een lippenbalsem aan de vrij hoge kant, maar je krijgt ook meer product dan je gewend bent. Daarnaast is de lippenbalsem voor 79,5% natuurlijk en vrij van parabenen. Deze limited editions zien er daarnaast extra leuk uit met de gekleurde dekseltjes!

Nuxe is te koop bij bol.com en in de winkels van Ici Paris XL. De prijs van de Nuxe Limited Edition Reve de Miel Lip Balm ligt rond de €16,95.

Ik heb deze producten gekregen.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.