20 januari 2017 door Cynthia Schultz 23 reacties
Een MissLipgloss artikel

Nuxe Limited Edition Reve de Miel Lip Balm

Nuxe Limited Edition Reve de Miel Lip Balm

Door Danique – Van goedwerkende en natuurlijke lippenbalsems kunnen we er niet genoeg hebben. In november schreef Cynthia al een artikel over het merk en ik was enthousiast. Nu kwam het Franse merk met de Nuxe Limited Edition Reve de Miel Lip Balm. Drie limited editions van de bestaande lippenbalsem, die ik erg graag wilde uitproberen.

Nuxe Limited Edition Reve de Miel Lip Balm

Zie hier de drie limited edition lippenbalsems. De lippenbalsems zitten in een matglazen potje en zijn in de drie verschillende kleuren verkrijgbaar. Dit zegt Nuxe zelf over deze lippenbalsems:

Deze fantastische voedende lippenbalsem is een concentraat van weldaden dat de meest uitgedroogde en gekloofde lippen voedt, herstelt, kalmeert en beschermt. Zijn heerlijke, smeltende textuur maakt gedroogde lippen opnieuw soepel en comfortabel. De unieke textuur en smaak met een subtiele toets pompelmoes maken er een echte must have van.

Nuxe Limited Edition Reve de Miel Lip Balm

In een potje zit 15 ml product, ongeveer drie keer zoveel zoals in een lippenbalsem in de vorm van een stick. Op het eerste gezicht lijken de lippenbalsems qua geuren identiek aan elkaar, ik ging het opzoeken en toen ik naar de beschrijving en de ingrediëntenlijst keek, kwam ik erachter dat ze daadwerkelijk ook identiek zijn. Door de verschillende verpakkingen had ik verwacht dat er misschien andere geuren of smaakjes aan de producten zouden zitten.

Dit staat er op de website van Nuxe over de ingrediënten: 
Bevat minstens 78% natuurlijke ingrediënten. (Honing, Olie van Zonnebloem, Muskaatroos en Zoete Amandel, Galamboter, Essence van Pompelmoes, …). Zonder parabenen.

Nuxe Limited Edition Reve de Miel Lip Balm

Het potje waar de lippenbalsem in zit, ligt aardig zwaar in de hand. Wanneer ik de deksel eraf draai zie ik een botersubstantie die naar verwachting gaat smelten op de lippen. Wanneer ik er met m’n vinger over de Nuxe Limited Edition Reve de Miel Lip Balm ga, voelt het product vrij zacht en smeerbaar aan. Zachter dan ik had verwacht! De lippenbalsem is vrij vettig en dat zorgt ervoor dat ik maar een beetje van het product nodig heb om mijn lippen te voorzien van een vettig laagje.

Nuxe Limited Edition Reve de Miel Lip Balm

Deze lippenbalsem is fijn zeg! Hij is heel vettig, smeerbaar maar heeft toch een matte finish. Hij verzorgt m’n lippen goed en geeft een fijn gevoel op m’n lippen. Hij heeft een subtiele citrusgeur, lekker! De prijs is voor een lippenbalsem aan de vrij hoge kant, maar je krijgt ook meer product dan je gewend bent. Daarnaast is de lippenbalsem voor 79,5% natuurlijk en vrij van parabenen. Deze limited editions zien er daarnaast extra leuk uit met de gekleurde dekseltjes!

Nuxe is te koop bij bol.com en in de winkels van Ici Paris XL. De prijs van de Nuxe Limited Edition Reve de Miel Lip Balm ligt rond de €16,95.

Ik heb deze producten gekregen.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

23 reacties
 1. Bianca

  Misschien moet ik deze maar eens kopen, heb nu mega droge lippen dankzij de kou 🙁

 2. Danielle

  Dat klinkt als een hele fijne lippenbalsem ! En ze zitten ook nog eens in een leuk potje 🙂

 3. Elmira

  Veel geld voor een lipbalm. Weleda heeft 100% natuurlijke lipbalsem voor maar 5 euro…. die koop ik dan liever.

 4. Petra

  Ben zelf gek op mijn purol bee lippenbalsem. Kost maar €2,20. Zit in een handig lichtgewicht aluminium potje en er zit ook 15 ml in.
  Dit potje is lastig even in je zak mee te nemen door het gewicht denk ik. En het is echt wel heel duur voor een lippenbalsem!

 5. marleen@burgertrutjes

  Ziet er mooi uit. Ik krijg alleen vaak van lippenbalsems NOG meer vellen. Hopelijk heeft deze dat effect niet. Het lijkt het proberen waard.

 6. Nicole

  Wat zien ze er leuk en kleurrijk uit!

 7. Bianca

  Klinkt goed, sowieso is Nuxe een heel mooi merk. Wat ik wel een beetje jammer vind is dat Danique het artikel schrijft, en er een foto van Cynthia in het artikel staat. Had dan liever gewoon een foto van Danique in het artikel gezien 🙂 x

 8. Meike

  Het artikel is geschreven door danique ; maar die op de foto staat toch Cynthia zelf ? ?

 9. Edith Sofia

  Wat een super schattige verpakking! Lijkt me ook een fijn product!

 10. Britt

  Wat een schattige potjes! Ze klinken ook heel erg fijn!

 11. rachel

  het klinkt heel fijn spul en idd jammer dat het in een potje zit want daar ben ik niet zo fan van

 12. femketje

  ben sowieso al een sucker for packaging XD ziet er cute uit en love de kleuren!

 13. Eva

  O wat fijn! Ik heb deze lippenbalsam ca. 10 jaar geleden gekocht in Frankrijk op vakantie toen ik erg droge lippen had, jarenlang mee gedaan, maar toen hij op was kon ik hem nergens meer vinden, zelfs niet in de pharmacie in Frankrijk. Ik ben zo blij dat hij nu weer verkrijgbaar is, hopelijk hebben ze niet teveel aan de formule veranderd 🙂 Thanks for sharing Xx

  • Danique Jans

   Laat het vooral weten als je hem hebt geprobeerd, ben wel benieuwd of ‘ie net zo fijn voor je werkt als vroeger!

 14. Irina

  Aah ik ben helemaal verliefd op de verpakkingen! <3

 15. Svenja

  Wauw, wat zijn de foto’s ontzettend mooi geworden, een feestje om naar te kijken. De balsems klinken ook ontzettend goed. Fijn dat ze grotendeels natuurlijk zijn en geen parabenen bevatten. Ik ben hier nu wel heel nieuwsgierig naar geworden!

 16. Malou | Blonde Blossom

  Nuxe vind ik echt geweldig, ik heb een olie die ik op alle droge plekken van mijn huid smeer en in de punten van mijn haar. Het ruikt ook zo heerlijk! Hier ga ik dan ook zeker naar kijken, want een matte lipbalsem klinkt geweldig. Malou x

 17. Susan

  Heb hier al zoveel goeds over gehoord! Fijne review:)

 18. lisette

  Vrij prijzig voor een lipbalsem. Maar positief beschreven en er zit veel in.

 19. Loes | Gewoon iets met Loes

  Wat een leuke potjes! Op zich niet goedkoop, maar er zit dus ook veel in. Jammer dat de verschillende potjes geen ‘eigen’ smaakje hebben.

 20. Femke

  Klinkt als een fijne lippenbalsem. Wat gek dat de twee verschillende balsems precies hetzelfde zijn, ik zou ook verwachten dat er een andere geur of smaak aan de twee verschillende kleuren balsems zouden ziten.