Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
21 oktober 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Media
  • Miss Lipgloss in de media
  • privé
  • studie
Een MissLipgloss artikel

Nul38magazine

Zoals jullie misschien hebben gelezen op GitC of Twitter, heb ik sinds kort een nieuwe baan. Ik schijf voor het Zwolse magazine Nul38! Superleuk, ik vind het heerlijk om ervaring op te doen en het is echt een soort van kick om je naam gedrukt te zien staan. Geweldig vind ik het. Mijn eerste column gaat echt over mijzelf, een voorstelstukje, omdat ik ‘nieuw’ ben bij Nul38. Mijn volgende columns zullen meer over ‘mij en Zwolle’ gaan in plaats van alleen over mij. De hoofdredacteuren van Nul38 hebben mij omgedoopt tot ‘De Jongste’ (wat ik natuurlijk ook ben), heel leuk.

Ik zou zeggen, kijk mee!


Op de cover!

Yay, ik sta tussen de columnisten! Het is ‘echt’!

En rechts, in het roze (hoera!) mijn column. Eng hoor, om het dan echt gedrukt te zien. Gelukkig zie ik niks wat ik nog had willen veranderen. Heb het voordat ik het instuurde het ook echt nog twintig keer opnieuw gelezen en klasgenoten om feedback gevraagd. Als jullie nog dingen zien die jullie anders zouden doen, kom maar op, als journalist kan ik natuurlijk niet zonder kritiek!

Nul38 is trouwens een gratis magazine, voor en door mensen uit de gemeente Zwolle. Het is lekker jong, hip en onderscheidend en het is ook nog eens gratis! Waar je het precies kan vinden weet ik niet, maar het ligt o.a. in kappers en winkels.

Een stukje van mijn droom begint uit te komen, schrijven voor ‘echte’ magazines! Remember het stuk dat ik samen met Maaike schreef voor Yes? Ik mag meer voor Yes gaan doen! Binnenkort ga ik mijn eerste, echte ‘eigen’ stuk schrijven. Ik geniet er met volle teugen van, ik leer er onwijs veel van en ik vind het super om ervaring om te doen tijdens mijn studie. Nu heb ik er juist de tijd voor! Ik doe echt wat ik leuk vind en ik geniet er met volle teugen van.

Nu nog mijn eigen tv-programma… Haha!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.