Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
5 juni 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • dunks
  • Nike
  • outfit
Een MissLipgloss artikel

Nike Dunks


Ik was jarenlang van mening dat high heels mooier, leuker en gewoon beter waren dan sneakers (kicks, sportschoenen, however you want it). Ik genoot ervan om uuuren te kijken naar die prachtige (maar o zo onbereikbare) stiletto’s en pumps bij eLuxury of Macy’s. Want wees eerlijk, de allermooiste pumps zijn van Christian Louboutin of Jimmy Choo. Sneakers waren – naar mijn mening – uit den boze.

Maar dat was vroeger. Don’t get me wrong – ik houd nog steeds van hoge hakken en lakleren pumps, maar ik begin steeds meer een liefde te ontwikkelen voor sneakers. En dan sneakers die terecht sneakers genoemd mogen worden, zoals bovenstaande Nike dunks. Sneakers kunnen ook vrouwelijk zijn! Want is dat zebraprintje in combinatie met de pastelkleurtjes niet óp en top feminine? Juist!
En al genietend van die prachtige sneakers, kwam ik dé perfecte Miss Lipgloss Nike’s tegen!


Het lijkt wel of ze gemáákt zijn voor MissLipgloss.nl.

Dus: ik heb een nieuwe hobby. Kijken naar prachtige sneakers. Wacht maar, binnenkort heb ik mijn eerste paar Nike’s. En het leuke is dat de queenies onder de sneakers (bovenstaande diamántjes) geen €600 kosten! En ook geen €400! Nee, voor minder dan €150 ben je klaar.

Oh, ik hou van ze. :love:


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.