Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
16 juli 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • kisskissbangbang
  • lipbalm
  • lipgloss
  • lippenbalsem
Een MissLipgloss artikel

Nieuwe KissKissBangBang spulletjes

Er zijn weer nieuwe items in de KKBB webshop! Super weer, en ik heb ze weer uitgetest.

Alles bij elkaar!

Mijn favoriet van de bestelling: de Biggy lipsmacker! Wow, wat is deze groot! Hij past gewoon in één keer op je beide lippen. Er zit zeventien gram in, echt megaveel. Ik heb hem in Watermelon, en hij smaakt en ruikt ook echt naar watermeloen. Mijn favoriete fruit in de zomer! Deze kost €4,99. Volgens mij gaat deze echt nooit op…

Bonnebel Kiss This Gloss in Cuddle en Smooch. De verpakking is ten eerste heel erg mooi, een kruising tussen een tube en een normaal lipglossflesje. Volgens mij hebben ze inspiratie opgedaan bij de DiorKiss lipglossjes, die zien er qua verpakking ook zo uit. Je kan er dus in knijpen, het is een zachte tube.

De glossjes zijn qua substantie een beetje dazzleglass achtig, vrij dun en met heel veel shimmer! De kleur zie je ook goed terug, goede kwalteit dus. Ik houd persoonlijk meer van dikke, plakkerige glossjes, maar deze zijn ook erg fijn. Ze kosten €5,99 per stuk en er zit 7,2 ml in.

Links Lip Burst en rechts VitaGloss, allebei van Bonnebell. Ik heb de Lip Burst in Strawberry Splash, en zo smaakt hij ook! Echt heerlijk zoet. Het is een hele dunne gloss die heerlijk smeert, ruikt en smaakt. De VitaGloss is een speciale gloss met vitamines en een speciale moisturizing formule. Verzorgt je lippen dus ook nog eens! Ik heb hem in Mixed Berry Seltzer, hij smaakt en ruikt lekker zoet naar bessen. De Lip Burst kost €4,49 (11.4 ml) en de VitaGloss €5,49 (3.1 ml).

Spazzsticks had ik al, maar alleen in de ‘originele’ karamelsmaak. Nu zijn er twee nieuwe smaken: Orange Cream en Mint. Ik ben echt dol op mint in lipproducten, daar kan je echt verslaafd aan raken. Het geeft zo’n fijn getintel op je lippen! Dus de Mint is mijn favoriet. Orange cream ruikt naar – juist – sinaasappel gemengd met room. En in de verte proef/ruik je nog steeds de originele Spazzstick smaak. Lekker! Enne, hier zit caffeine in, dus je krijgt er energie van. Fijn voor de busy girls! Ze kosten per stuk €3,99.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.