Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
27 april 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
 • film
 • films
 • ibiza
 • reizen
Een MissLipgloss artikel

Nieuwe film: Verliefd op Ibiza

Advertorial Een nieuwe Nederlandse film is in de maak, met heel wat leuke bekende Nederlanders! Pas volgend jaar in de bios, maar de cast is al bekendgemaakt, net als het verhaal. De film heet Verliefd op Ibiza met transavia.com als officiële sponspor.

Afgelopen dinsdag werd de hele cast bekend gemaakt op het party-eiland Ibiza! De opnames moeten nog beginnen, maar alle acteurs, pers en wat prijswinnaars vlogen met transavia naar het eiland voor een hip feestje!

Vlak voor de offiele onthulling, gezellig relaxen in de zon, hmmm, ik krijg spontaan zin in een zonvakantie! Ik was er zelf niet bij, trouwens, anders had je dat zeker al wel voorbij zien komen op Twitter 😉 Johan Nijenhuis, regisseur, vertelt dat Ibiza een eiland is waar echt iedereen zichzelf kan zijn, ongeacht hoe oud je bent. Of je nu twintig of vijftig bent, iedereen kan een geweldige tijd hebben op Ibiza. De losbolligheid die heerst op het eiland wil Johan graag naar voren brengen in de film.

Verliefd op Ibiza is een film met veel verschillende verhaallijnen en hoofdpersonen. Elf mensen, vier verhalen en één eiland. Allemaal komen ze met hun eigen redenen naar Ibiza, maar uiteindelijk blijkt dat ze allemaal voor een zelfde soort uitdaging staan. Johan (regisseur) bedoelt de film vooral als een echt feelgood verhaal over het party-eiland, maar waar de personages wel goed uitgediept worden.

Maar, wie zit er nu in de cast? Je kon het al een beetje zien op de foto bovenaan… Wat dacht je van:

 • Jan Kooijman & Kim Feenstra spelen een verliefd voetbalstel dat een huis op Ibiza heeft gekocht. Voor hun allebei is het hun eerste film!
 • Willeke van Ammelrooy speelt de oma van Jan
 • Kimberly Klaver speelt een ‘scherpe, pittige vrouw’
 • Gigi Ravelli, Marly van der Velden en Sanne Vogel spelen drie halfzusjes, elk met een andere moeder
 • Rick Engelkes speelt hun vader…
 • David Lucieer speelt de man van Gigi
 • Jim Bakkum speelt samen met broertjes Marius en Jasper Gottlieb. Laatstgenoemden willen bekend worden als DJ, maar Jim weet niet of dat wel voor hem is, zeker niet als hij een bijzonder persoon ontmoet…
 • Simone Kleinsma & Lone van Roosendaal spelen twee losbollige vriendinnen in de film

Ze hebben een heel blik BN’ers opengetrokken en ik ben wel heel nieuwsgierig geworden naar de film. Toch moeten we nog even wachten, de film is in de bioscoop te zien in februari 2013. Wel lekker hoor, zo’n zonnige film inde winter! Verwacht tegen die tijd dus maar een verslagje in een Movie Time! Officiele sponsor is dus transavia.com, die natuurlijk naar het zonnige eiland vliegt! Ik ben zelf nog nooit op Ibiza geweest, maar hoor er altijd goede verhalen over…

Ben jij er wel eens geweest? En heb je leuke tips, voor mij, maar ook voor mensen die zelf nog eens naar Ibiza willen?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.