Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
16 december 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • poll
  • site
Een MissLipgloss artikel

Nieuwe dingen op de site

Afgelopen weken is MissLipgloss.nl een beetje vernieuwd. Niet qua uiterlijk, maar qua inhoud! Ik zet even de updates op een rijtje.


  • Op de MissLipgloss pagina heb ik een lijst gemaakt van producten die ik gebruik. Ik zal deze regelmatig updaten!
  • Er is een nieuwe categorie: Oh My Gloss. Als je beautyvragen hebt, kan je ze mailen naar ohmygloss@misslipgloss.nl en wie weet komt jouw vraag online te staan – mét antwoord.
  • Links aan de zijkant heb ik een handig archiefdingetje neergezet. Je kan klikken op een maand en daarvan alle posts bekijken. Ik vind het zelf heel leuk, ik merk ook dat ik bij andere sites altijd in het archief ga neuzen!
  • Ik zit te denken aan een nieuwe categorie… En hoor graag jullie mening! Ik wil een keer in de zoveel tijd (een keer in de week of een keer in de 2 weken) een artikel plaatsen met vijf oude updates op MissLipgloss.nl, die heel erg de moeite waard zijn. Er zijn namelijk al bijna 300 artikelen op MissLipgloss.nl en daar staan veel superleuke stukken tussen die nog een keer de aandacht verdienen. Ik doe dit natuurlijk niet omdat ik geen inspiratie meer heb voor nieuwe updates (integendeel, juist!). Stem hieronder op de poll wat je ervan vindt.
Sorry, there are no polls available at the moment.


Bedankt voor het stemmen! 🙂


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.