Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
13 mei 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • blazer
  • fashion
  • geshopt
  • harembroek
Een MissLipgloss artikel

Nieuwe dingen en outfitjes

De harembroek. Da’s echt weer zo’n trend die iedereen eerst vreselijk vind, en waar iedereen ook na een tijdje mee loopt. Net als met Uggs en Birkenstocks. Ik heb de harembroek altijd al wel leuk gevonden, maar dacht altijd dat dat bij mij niet zou staan. Tijdens het shoppen kwam ik er eerst een van Object tegen, maar die was er alleen in een rare mosterdgele kleur. Toen zag ik de broekjes van Only! En ik heb ze gekocht. Ik ben er helemaal blij mee, weet nog niet precies wanneer ik ze ga dragen (ben bang dat het met echt warm weer toch te zweterig is), maar vind ze wel al helemaal leuk.

En ik heb een superleuk wit kort blazertje gekocht, ook van Only. Ik ben eigenlijk op zoek naar een boyfriend blazer, maar vond deze ook wel erg leuk.

Het colbertje, heel simpel met jeans, longsleeve en allstars.

De grijze harembroek met het colbertje, zwarte WE longsleeve, Pieces tubesjaal, leren New Look slippertje. Vind dit wel een leuk outfitje voor mijn verjaardag! Ben volgende week maandag jarig (18 mei).

Heel simpel met zwarte WE longsleeve

De zwarte harembroek met wit Only hempje, zwarte WE cardigan, rozenkrans van Bijou Brigitte en witte Birkenstocks

Met Pieces tubesjaal

Met colbertje

Wat vinden jullie? Ook al een harembroek in huis of vinden jullie de trend echt helemaal niks?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.