Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
16 augustus 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • camera
  • gekocht
  • nieuw
  • olympus
Een MissLipgloss artikel

Nieuwe camera!

Ik heb een nieuwe camera! Een digitale spiegelreflex. Hiervoor had ik een gewone kleine digicam (Sony Cybershot), maar ik vond het tijd worden voor iets anders. Al heel lang wilde ik een spiegelreflex, en nu heb ik er een! Een Olympus E420. Als je wil weten wat ‘ie allemaal kan: Google is your friend!

Ik heb hem trouwens gekocht om meerdere redenen. Eerste is omdat ik gewoon mooiere foto’s voor de site wil, ik vind foto’s echt heel erg belangrijk. Verder ben ik gewoon dol op fotograferen en wilde ik gewoon iets meer mogelijkheden dan die ik had met mijn Sony Cybershot. En ik ben de laatste tijd steeds vaker bij concerten en andere evenementen, en dan is het juist zo leuk om mooie foto’s te maken. Met mijn kleine cameraatje ging dat echt niet. Dus vandaar heb ik een spiegelreflex gekocht!

De foto’s die vanaf nu op mijn site komen (en die er vandaag al op stonden) zijn dus met deze camera gemaakt. Ook ga ik binnenkort een portfoliosite lanceren, eerst ga ik het nog doen met Flickr. Ik houd jullie op de hoogte over leuke dingetjes, ik ga mijn intrede maken in de fotografiewereld! Love it!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.