11 juni 2016 door Cynthia Schultz 27 reacties
 • Benefit
 • brows
 • browvo
 • gimme brow
Een MissLipgloss artikel

Nieuwe Benefit Brow products: Ka-Brow, Goof Proof, Browvo! en Gimme Brow

Benefit BrowHoera, Benefit heeft een aantal nieuwe wenkbrauwproducten! Ik werk mijn wenkbrauwen elke dag bij en vind het erg leuk om nieuwe producten te testen – zou er iets bijzitten dat ik vanaf nu niet meer kan missen? Ik review vandaag de Benefit Brow producten: Ka-Brow Cream Gel-Brow Color, Benefit Goof Proof Brow Pencil, Benefit Browvo! Conditioning Primer en Benefit Gimme Brow Brow-Volumizing Fiber Gel.

Benefit Brow

Kijk hoe vrolijk ik deze producten binnenkreeg? Benefit maakt er altijd een heel spektakel van, zo leuk.

Benefit Brow

De vier producten die ik vandaag review op een rijtje. Wat zien die verpakkingen er toch altijd tof uit.

Benefit Browvo! Conditioning Primer

Benefit Brow

Benefit Browvo! Conditioning Primer, €30,50

Nieuw is deze Browvo! Conditiong Primer, een basis voor je wenkbrauwen die er ook nog voor zorgt dat ze voller worden én verzorgt zijn.

 

Benefit Brow

Informatie achterop het doosje. De primer zorgt ervoor dat je wenkbrauwen voller en verzorgder worden én dat je wenkbrauwproducten beter blijven zitten. Klinkt heel logisch: ik gebruik ook altijd oogschaduwbasis, waarom geen basis onder mijn wenkbrauwpoeder of -potlood? Veel beauty YouTubers gebruiken gewoon oogschaduwbasis onder hun wenkbrauwproduct. Dat werkt natuurlijk ook gewoon, maar deze Browvo! is speciaal voor je wenkbrauwen.

Benefit Brow

In het doosje zit een klein foldertje met tips.

Benefit Brow

Kijk dan hoe dit stiftje er uit ziet! Ik vind deze verpakking echt heel tof.

Benefit Brow

Het ‘kwastje’! Je draait aan de onderkant van de pen en hier komt dan de gel uit.

Benefit Brow

Voila. Het handige aan dit ‘borsteltje’ is dat je zowel goed je wenkbrauwen doorborstelt maar dat je de primer ook goed op je huid aanbrengt.

Benefit Brow

Zonder product in mijn wenkbrauwen.

Benefit Brow

Met Browvo! Dat ziet er ook meteen stuk verzorgder uit. En: het werkt. Het zorgt er voor dat mijn wenkbrauwpoeder of -potlood mooier en langer blijft zitten. Maar! Het maakt de basis ook wat stroever waardoor het aanbrengen wel iets lastiger gaat dan op een ‘naakte’ basis. Dat is even wennen, in het begin duurde het echt wat langer voordat ik mijn wenkbrauwen af had. Nu ik eenmaal gewend ben is het geen probleem meer. Mijn wenkbrauwen blijven langer mooi in model, mijn wenkbrauwpoeder of -potlood blijft langer goed zitten en mijn wenkbrauwen worden ook nog eens goed verzorgd.

Benefit Gimme Brow Brow-Volumizing Fiber Gel

Benefit Brow

Benefit Gimme Brow Brow-Volumizing Fiber Gel, €26,50

Gimme Brow bestond al! Er is nu een nieuwe kleur en een nieuwe verpakking. Ik was voorheen niet zo’n fan van Gimme Brow – ik houd gewoon niet zo van wenkbrauwgels die kleurtjes en vezeltjes bevattten, maar ik geef hem toch even een kans.

 

Benefit Brow

Informatie op de verpakking. Je krijgt dus vollere wenkbrauwen door deze gel.

Benefit Brow

Het foldertje met tips en informatie.

Benefit Brow

Deze verpakking is liefde.

Benefit Brow

Met dit inieminie borsteltje breng je de gel aan.

Benefit Brow

Hier zie je de kleur, nummer 3, goed. Het is een lichte koele bruintint.

Benefit Brow

Voor Gimme Brow. Ik heb hier mijn wenkrbauwen bijgewerkt met Goof Proof Brow Pencil.

Benefit Brow

Hier heb ik Gimme Brow in mijn wenkbrauwen geborsteld, maar ik vind het niet zo geweldig. Mijn wenkbrauwen worden er vrij donker van, al is dat wel de bedoeling. Ik moet ze met een schoon borsteltje goed uitborstelen omdat ik anders klontjes en vlekjes in mijn wenkbrauwen houd en dat vind ik niet mooi. Dus: geen grote fan.

Benefit Ka Brow! Cream-Gel Brow Color With Brush

Benefit Brow

Benefit Ka Brow! Cream-Gel Brow Color With Brush, €26,50, verkrijgbaar in zes tinten

Nieuw is ook Ka Brow! Een gekleurde wenkbrauw gel… Ik ben benieuwd.

 

Benefit Brow

Informatie achterop het doosje.

Benefit Brow

Tips en tricks in het foldertje. Het is echt een manier om je wenkbrauwen bij te werken, ik dacht op basis van de voorkant van de verpakking dat het gewoon een wenkbrauwgel was om je wenkbrauwen in model te borstelen.

Benefit Brow

Deze verpakking is ook weer zo’n feestje.

Benefit Brow

In het dekseltje zit een kwalitatief goed kwastje verstopt en daar zie je de gel.

Benefit Brow

Dat ziet er goed uit! Het is heel mat en de kleur (nummer drie) is lichtbruin.

Benefit Brow

Het resultaat vind ik niet zo heel fantastisch. Bij mij pakt de gel niet heel goed op mijn huid en je ziet best wel wat vlekjes en oneffenheden.

Benefit Brow

Het resultaat is mooi maar ik ben toch niet een groot fan van zo’n subtantie om mijn wenkbrauwen mee bij te werken.

Benefit Brow Goof Proof Brow Pencil

Benefit Brow

Benefit Brow Goof Proof Brow Pencil, €26,50, verkrijgbaar in zes tinten

Ik sluit af met iets positiefs: het nieuwe wenkbrauwpotlood van Benefit.

Benefit Brow

Informatie achterop het doosje.

Benefit Brow

Tips en tricks in het foldertje. Ik vind dit zo handig!

Benefit Brow

En ook dit potlood ziet er zo tof uit, die dopjes hebben een erg leuke vorm.

Benefit Brow

Aan de ene kant zit het potlood, de andere kant is een borsteltje.

Benefit Brow

Onmisbaar, zo’n borsteltje! Ik gebruik dit altijd als ik mijn wenkbrauwen bijwerk.

Benefit Brow

Ah, een driehoekig potlood. Daar ben ik in principe niet een megagroot fan van

Benefit Brow

Dit is kleur drie, vrij lichtbruin.

Benefit Brow

Benefit Brow

En het resultaat. Dit potlood is fijn! Het werkt lekker precies, de driehoekige vorm is niet te grof, de kleur pakt goed en het ziet er natuurlijk en zacht uit. Toch heb ik persoonlijk nog steeds liever gewoon een potlood met een heel fijn puntje a la Anastasia Brow Wiz, deze mag er zijn. Werkt echt goed!

Benefit Brow

Links heb ik dus Ka Brow! gebruikt en rechts Goof Proof. Ik vind het resultaat met Goof Proof mooier!

Zo. Duidelijk, toch? Ik vind persoonlijk vooral Browvo! echt een heel goed product dat echt werkt. Al kan je er ook ‘gewoon’ oogschauwbasis voor gebruiken, het is wel een product dat wat toevoegt aan mijn wenkbrauwroutine. Ik houd hem er dan ook zeker in! Over de rest ben ik niet speciaal super enthousiast, maar als ik van deze producten een item moet kiezen om mijn wenkbrauwen mee bij te werken, dan is het het Goof Proof Brow Pencil.

De nieuwe Benefit Brow producten zijn onder andere bij Douglas te koop.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.Benefit Brow


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

27 reacties
 1. Rosalie

  Grappig, ik vind de verpakkingen van Benefit er altijd irritant uit zien. Zo schreeuwerig en onduidelijk wat er nu precies in zit. Ach, smaken verschillen. Maar wel fijn dat je ze hebt gereviewd, want ik was benieuwd naar de producten. Geen van allen spreken me eigenlijk aan. Ik heb nu een wenkbrauw “potlood” van Bobbi Brown en daar ben ik super blij mee. Daar blijf ik dus bij.

 2. Anne

  Het potlood wil ik wel een keer proberen, en wat een fantastische verpakkingen weer zeg!

 3. Marloes/GLAMOURMOES

  De verpakkingen zijn echt super leuk. Maar ik denk dat mijn BeautyUK wenkbrauwsetje net zo fijn is.

 4. anna

  Wat een geweldige verpakkingen zeg, wauw! Fijn dat het potlood wel goed werkt. Zelf gebruik ik graag een poeder voor mijn wenkbrauwen. En soms een potlood maar dan gewoon eentje van Catrice!

 5. Laura J

  Jammer dat je de “Precisely, My Brow” niet hebt gekregen. Ik heb op andere sites gezien dat daar veel mensen heel positief over zijn!
  Ik vind zelf Anastasia over het algemeen ook fijner dan Benefit. Maar ben ook erg te spreken over de nieuwe kleur van de Essence “Make me brow gel” in 03 soft browny brows. Mooie koele en niet te donkere bruine kleur. Echt een aanrader voor als je wel van wenkbrauwgels houdt!

 6. Varenka W

  Een 10 voor de vormgeving maar pfoei die prijzen he?! 😉

 7. Saskia

  He wat jammer dat meer dan de helft niet zo positief uit de review komt. Ik had wel wat hogere verwachtingen. Houd ik het voorlopig toch maar bij Anastasia 🙂

 8. eva

  Vooral de rechterkant vind ik mooier. Die oogt heel natuurlijk! Dat us meer mijn smaak 🙂

 9. Daphne

  De verpakkingen zien er super uit, maar ik denk dat ik het toch nog bij m’n essence en catrice wenkbrauw combo houd haha! Misschien is het ‘Precisely, my brow pencil’ van deze collectie meer iets voor je, deze heeft hetzelfde soort fijne puntje als die van Anastasia 🙂

 10. Denise

  Probeer Wunderbrow eens uit! Perfect product en blijft dagen zitten zelfs na sporten!

 11. Priscilla

  De verpakkingen zijn echt prachtig! Maar toch hou ik het zelf bij mijn vertrouwde wenkbrauwpoedertjes 😉

 12. Diana

  Vind Benefit net iets te duur voor wat je krijgt..

 13. Silkeblogs

  Ohh, die verpakkingen! Daarvoor alleen al zou ik ze kopen. Ik wil de Browvo! nu ook wel eens uitproberen! =D

 14. Sarah

  Ik gebruik nu ook de Brow Wiz van Anastasia omdat ik deze via jouw blog heb leren kennen, en het resultaat vind ik echt heel mooi (natuurlijk en blijft lang). Enkel de verpakking vind ik minder omdat deze zo gemakkelijk breekt: ik ben nu toe aan mijn tweede potlood en beide potloden zijn erg snel stuk gegaan..

 15. Astrid

  De verpakkingen zijn echt heel mooi. Maar ik denk dat er voor mij ook geen echte winnaar bij zit helaas.

 16. Chinouk

  Ik vind Benefit producten zo ontzettend leuk! Mijn favoriete blush komt bij hun vandaan ^^. Mij lijkt de Gimme Brow juist heel mooi, ik heb de Essence dupe gekocht om het eens te proberen!

 17. rachel

  jammer dat je er niet zo enthousiast over bent, ik vind de verpakkingen er wel heel cute uitzien maar ik houd het wel bij mijn potloodjes 😉

 18. aboutsbstyle

  ik vind de verpakkingen echt geweldig om te zien. ik ben wel benieuwd naar de producten, als ik in de buurt ben loop ik zeker even een winkel binnen. liefs soraya

 19. Charlene

  Super leuke verpakkingen. Gebruik zelf dat spul in een potje van Anastacia en dat vind ik top. Zou niks anders willen gebruiken.

 20. Loes | Gewoon iets met Loes

  Die Goof Proof is inderdaad het mooist! Jammer, want ik vind Benefit zo’n leuk merk, en met al die mooie verpakkingen en leuke vormen dacht ik: dit MOET haast wel goed zijn (nergens op gebaseerd, i know, maar toch). Wel ontzettend leuk om naar te kijken in elk geval :).

 21. Mieke | Mieksmind

  Alleen al complimenten voor Benefit voor de uitstraling van de producten. Je word alleen al enthousiast wanneer je de items ziet. Ik vind Goof Proof het mooiste, lijkt wel veel op het wenkbrauw potlood van Anastacia alleen qua verpakking stuk mooier!

 22. Syl

  Ik vind de verpakkingen echt geweldig. Ik vind KaBrow juist wel mooi. Naar mijn mening hoeft een wenkbrauw geen egale streep te zijn. Een beetje huid zien vind ik wel wat fraaier. Dat potlood vind ik ook mooi.

 23. Maaike

  Op zich mooie producten, al vind ik meer dan 25 euro voor een wenkbrauwproduct wel echt aan de prijzige kant. Ik hou het wel bij mn Soap & Glory potloodjes van een 10tje.

 24. Barbara

  Ik was nooit zo’n fan van de wenkbrauwprodukten van benefit, vond de potloden te vettig. Ben heel benieuwd naar deze nieuwe collectie. Op Snapchat van benefit zag ik 8 producten waaronder een potlood net zoals de browwiz. Misschien is dat iets voor jou om uit te proberen?

 25. Mama Lifestyle Blog

  Wat zien de verpakkingen er leuk uit! Ik gebruik zelf altijd alleen een borsteltje en een wenkbrauwpotlood.