Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
7 juli 2016 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • batiste
  • bloom
  • budget
  • droogshampoo
Een MissLipgloss artikel

Nieuwe Batiste Limited Edition: Bloom & Eden

Batiste Limited Edition: Bloom & EdenZoals je weet is Batiste droogshampoo echt mijn favoriet (en is super betaalbaar ook nog), en wat zo leuk is is dat ze regelmatig met limited editions komen. Voor deze zomer zijn dat Batiste Limited Edition: Bloom & Eden, met heerlijke geuren. Ik vertel je er vandaag graag wat meer over!

Je kan hier mijn verschillende reviews over Batiste droogshampoos lezen:

Door de jaren heen heb ik heel wat keren over Batiste geschreven, al sinds 2010 is het echt een product dat ik standaard in de kast heb staan. Ik wissel wel eens af met andere droogshampoos omdat ik ook wel eens wat anders wil testen, maar ik kom altijd weer terug bij Batiste. Deze droogshampoos werken gewoon het fijnst. Ze doen hun werk: ze maken mijn haar minder vet zonder een witte waas achter te laten en de meeste soorten geven superveel volume. Ze ruiken lekker, ze zijn niet duur, je doet er lang mee… En er zijn nu ook mini versies bij de drogist te koop voor op reis, enorm handig. Dus ze zitten ook altijd in mijn koffer.

Batiste Limited Edition: Bloom & Eden

Links voor Batiste, rechts na. Werkt zó goed! 🙂

Goed, ik laat je de twee nieuwe varianten voor deze zomer even zien!

Batiste Dry Shampoo Bloom

Batiste Limited Edition: Bloom & Eden

Batiste Dry Shampoo Bloom €4,89 200ml

Dit is Bloom! Wat een leuke verpakking is dit, zo kleurrijk en een beetje stoer met dat zwart. Deze geur kén ik! Ik kan er alleen mijn vinger niet op leggen. Batiste omschrijft het als een exotische bloemengeur van calypso orchid en freesia. Het is in ieder geval een vrij aanwezige zoete geur die je de hele dag wel om je heen ruikt. Dat is het ding als je geur in je haar hebt: dat blijft zó lang zitten je ruikt het zo goed de hele dag door!

Batiste Limited Edition: Bloom & Eden

Batiste Limited Edition: Bloom & Eden

Info en bestanddelen – die niet anders zijn dan normaal. Batiste droogshampoo is op basis van rijstzetmeel en alcohol en die combinatie werkt blijkbaar gewoon heel goed (bij mij in ieder geval). Vettigheid gaat weg, luchtigheid en volume is terug.

Batiste Dry Shampoo Eden

Batiste Limited Edition: Bloom & Eden

Batiste Dry Shampoo Eden, €4,89 200ml

Eden heeft een wat lievere, zachtere uitstraling dan Bloom. Deze ruikt ook precies naar verwachting: zachter en poederiger dan Bloom. Batiste vertelt dat deze geur geïnspireerd is op Engelse tuinen en vintage patronen en heeft een licht, fruitige oriëntaalse geur van zoete meloen en kamperfoelie. Deze geur is waanzinnig lekker! Poederig, zacht, zoet en fruitig. Ik had verwacht op basis van de verpakking dat Bloom beter bij me zou passen, maar dat is helemaal niet waar!

Batiste Limited Edition: Bloom & Eden

Batiste Limited Edition: Bloom & Eden

Info en bestanddelen.

 

Echt weer aanraders, deze Batiste Limited Edition: Bloom & Eden. Ze zijn van 18 juli tot en met 14 augustus bij Kruidvat te koop en nu al via Douglas.nl. Als je ze wil, wees er snel bij, want ze zijn echt limited edition.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer. Batiste Limited Edition: Bloom & Eden


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.