Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
19 november 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • chicklit
Een MissLipgloss artikel

Nieuw sms-bericht

Nieuw Sms-bericht
Paige Toon
ISBN 9789044322170
Uitgeverij The House Of Books
304 pagina’s
€17,95
Koop nu bij Cosmox: geen verzendkosten!

Lucy vertrekt naar Australië om de bruiloft van haar beste vriendin bij te wonen. In het vliegtuig wil ze net haar mobiele telefoon uitzetten als ze ziet dat ze een sms-berichtje heeft ontvangen. Het is helaas niet van haar vriend James met wie ze samenwoont, maar van een onbekende vrouw die beweert dat zij de afgelopen maand vier keer met James naar bed is geweest. De vlucht duurt lang, erg lang. Tijdens een tussenstop in Singapore kan Lucy eindelijk bellen. James beweert dat het een stomme grap van zijn vrienden is. Maar Lucy is allesbehalve gerustgesteld. En wanneer ze op de bruiloft in Sydney Nathan ontmoet, een sexy surfer, wil Lucy niet meer terug naar de andere kant van de wereld.

Oeh lala! Dit is precies zoals een chicklit hoort te zijn. En er is één heel positief punt aan dit boek: hij is een keer niet voorspelbaar! Vanaf het moment dat Lucy het smsje ‘heb HET gedaan met JOUW vriendje )-; 4 X !!!! mooie lakens trouwens XXXX’ krijgt, vertrouw je boel niet helemaal. Zelfs wanneer Lucy haar vriend gelooft. Je leeft helemaal met Lucy mee, ze wordt heen en weer geslingerd tussen haar gevoelens voor James en Nathan. Met James heeft ze al jaren een relatie, ze kent hem door en door, ze wonen samen en hebben een stabiel leven met goede banen. Daarnaast heeft ze haar hartstochtelijke, heftige gevoelens voor de sexy surfer Nathan. Nathan, die in Australië woont, geen vaste baan heeft en bij wijze van spreken morgen een wereldreis kan gaan maken. Voor wie kiest ze? Gaat ze voor de vanzelfsprekende, makkelijke weg, of gaat ze het avontuur aan met Nathan? En dan: hoe zit dat nou met dat smsje?

Een heerijk boek, je bijft raden tot het eind.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.