3 oktober 2016 door Cynthia Schultz 19 reacties
Een MissLipgloss artikel

New York shoplog 2016

Yes, tijd voor mijn shoplog van New York! Ik laat je zien wat ik allemaal gekocht heb.  Klik hier als je video niet kan zien.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

19 reacties
 1. Milotte

  Super leuke shoplog! Het is voor mij super lang geleden dat ik in Florida was .Ik kreeg door jouw vlogs in NY en deze shoplog wel heel zin om een keer NY een keer te bezoeken.

 2. Jose

  Wat een geweldige producten en wat een zak geld zal je hebben uitgegeven ?
  Hoe zit het overigens met het invoeren daarvan? Ik dacht dat je tot x bedrag mee mag nemen en als de douane je er uit pikt en je zit erover dat je daarover moet betalen? 2003 was mijn laatste keer nyc, dus ik weet het niet meer.

  Ik ben ook benieuwd naar een review van de morrocan oil haarproducten. Ik heb dik, droog haar met krul en het lukt mij na al die jaren nog steeds niet om mn haar te krijgen, zoals jij t draagt (je ziet geen product, het valt mooi nonchalant!)

  • Annet

   Je mag tot €430 meenemen
   Dus.. Alles uit doosjes halen, kaartjes van kleding afhalen, bonnetjes scannen en weggooien

  • Jose

   Ha, dank!

 3. Jonna@Burgertrutjes

  Oh wat een toffe items. In januari waren wij vier weken in Florida, daar heb ik ook wat malls leeg gekocht. Waaronder de MAC store, Victoria Secret en de Sephora winkel. Volgend jaar naar Vegas, kan niet wachten!

 4. Zoë

  Oh Slaughterhouse 5 is echt een van mijn lievelingsboeken! Ik denk dat je hem ook wel goed gaat vinden, alvast veel leesplezier 🙂

 5. Lauriette

  Wat een mooie spulletjes heb je gekocht! Shoppen in New York is ge-wel-dig. Alleen om de winkels zou ik alweer terug willen!

 6. Loes | Gewoon iets met Loes

  Oh zo leuk om te zien wat je gekocht hebt allemaal! En wat een leuke producten van Moroccan Oil. Ik ben erg benieuwd naar die nieuwe lijn! Die ga ik zeker testen. En mooie kleuren van Victoria’s Secret (hoe je ze ook noemt, hihi).

 7. Vivian

  Ik wil ook zo graag een BH van victoria secret, maar ik durf het helaas niet te bestellen online i.v.m. hoe de maten uitvallen.

 8. Natascha

  Weet je wanneer de thickening lotion naar Nederland komt?

 9. rachel

  oooh heerlijk geshopt :d ook ik vind dit soort videos leuk!!

 10. Meryl

  wat een leuke dingen heb je gekocht. Ik koop ook elke keer als ik in de US ben super veel ondergoed bij de Victoria Secret, het zit gewoon zo veel beter dan merken die je hier kunt kopen

 11. aboutsbstyle

  ik had hier erg naar uitgekeken, en ik stond net te springen dat de video online stond. Wat een mooie producten heb je weer gekocht en of gekregen. ik kijk zo uit naar de reviews. Ik ben ook benieuwd naar de maroccanoil serie, hoop daar ook zeker een review van voorbij zien komen. liefs soraya

 12. mieke | mieksmind

  diptique kaars wil ik ook nog eens maar is zoooo duur. Mooie items heb je gekregen van moroccanoil! het moroccanoil thickening lotion lijkt me enorm fijn, ik heb vrij dun en fijn haar.

 13. femketje

  OMG ik moet echt eens naar new york om te winkelen!

 14. Susan

  Jaaa ik zat hier al op te wachten! Mijn favoriete video’s haha. Je het echt mooie spulletjes gekocht. Vind alleen de plek waar je nu filmt niet heel fijn om naar te kijken (de schoorsteen links valt vrij erg op) maar ik snap dat je nu ook nog zoekende bent in je nieuwe huis. Is gewoon feedback 🙂

  • Karin

   Wilde ik ook gaan zeggen 😉 Ik vind het persoonlijk altijd fijn als er wat meer ruimte is achter; dit is wat dicht op de muur.

   Verder: superleuke shoplog weer, Cynthia, en je ziet er gelukkig uit! Fijne producten en spulletjes heb je gekocht en gekregen! Zo’n ‘reddingspakketje’ zou echt wat voor mij zijn 😉

   liefs