21 september 2016 door Cynthia Schultz 26 reacties
Een MissLipgloss artikel

New York Fashion Week Vlog 7

Ahhhh, tijd voor de allerlaatste vlog van NYFW! Vandaag ga ik naar de spa en naar de show van Marchesa. Het was waanzinnig. Deze reis kreeg ik van Moroccanoil en MAC Cosmetics. Klik hier als je de video niet kan zien.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

26 reacties
 1. Milotte

  Wat super gaaf. Ik heb niet echt gemerkt dat je je niet echt heel comfortabel voelt bij het vloggen. En wat ik aan jouw vlogs zo leuk vond, is echt dat je ons helemaal mee na. Zo hebben wij het ook meegekregen. Dank je wel voor het delen van deze reeks vlogs.

 2. Iris

  Ik vind juist helemaal niet dat je vlogs ongemakkelijk over komen maar juist super natuurlijk! En waarom niet gewoon enthousiast doen als iedereen ‘cool’ loopt te doen, let’s make the difference 😀

 3. Annet

  Heel mooi en eerlijk beeld weergegeven.
  Juist heel leuk dat je niet alleen de glamour kant laat zien.
  Je komt heel natuurlijk over!

 4. Bo

  Ik hou normaal gesproken eigenlijk niet van vlogs, ik vind plogs altijd veel leuker. Maar deze vlogs zijn de eerste vlogs die ik met plezier gekeken heb. Je deed het ontzettend leuk, gewoon op een natuurlijke en enthousiaste manier. Vond ik toch even de moeite waard om mee te delen 😉

 5. Loes | Gewoon iets met Loes

  He wat jammer, zit het er alweer op! Nog wel een vette afsluiter zo op die rooftop-bar, geweldig! Ik vond het erg leuk om mee te kijken de afgelopen dagen!!

 6. rachel

  helaas de laatse maar je kan wel weer op wat moois terug kijken meis 😀

 7. Rohini

  Jammer dat het alweer voorbij is, ik vond je vlogs echt leuk! Hopelijk volgend seizoen weer. 😀

 8. Ellen

  Leuke vlogs. Leuk dat we zo konden meegenieten van fashion week.

  Ik zag net dat Fleur De Force ook met Marocan oil bij fashion week was en dat jullie deels dezelfde planning leken te hebben. Heb je haar ontmoet?

 9. Kim

  Het was erg leuk om je vlogs te kijken! Het voelde alsof ik er een btje bij was! Door dit zo allemaal zien staat New York echt op nummer 1 van mn lijstje! Bedankt daarvoor.. 😉

 10. Ilona

  Hoi..hoi..Jeetje..jammer dat het afgelopen is.Heb ontzettend van je vlogs genoten. Je doet het ook heel goed.Wat is NYC ontzettend mooi zeg !! Eenmaal weer thuis is het ook erg fijn bij vriend/hondjelief. Je zult wel moe zijn van alle indrukken. Nu lekker genieten van je/jullie mooie huusie.

 11. Linda

  Wauw wat en super toffe ervaring! Ik vond het erg leuk om je vlogs te bekijken! Haha op het einde had je je haar opgestoken en dacht ik echt hè daar is de “oude” Chyntia weer met kort haar! Grappig om dat verschil weer eens te zien.

 12. Dk

  Ik vond je vlogs echt superleuk!!! Heel relaxt en uitgebreid zoals je dat doet. Zou er zeker meer mee gaan doen.
  Ben nog nooit in NY geweest..trok me niet echt. Nu na deze vlogs wil ik er graag eens heen!

 13. Kate

  Zo jammer dat het alweer de laatste was. Ik heb er van genoten. En zoveel liefde voor NYC!! Ik wil terug!!!! Bedankt dat je deze toffe ervaring met ons wilde delen!

 14. B

  Ja het was een hele leuke reeks! Je hebt mij in ieder geval,echt een beetje meegenomen naar new York 😉 en wat leuk dat je laatste avond toch nog zo gezellig was. Herkenbaar hoor; prima om alleen er op uit te trekken maar zo n laatste avond voel je je alleen maar is het ook zonde als je niet optimaal van die stad geniet. Echt leuk dat iemand je dan zo bericht en je dan samen afspreekt

 15. Ilse

  Hey, je vlogs waren SUPER! Ik wil al zeer lang New York bezoeken en helaas is dit me nog niet gelukt maar dankzij jou kon ik reeds New Yorkse sfeer opsnuiven. Zeer knap gedaan.
  Groetjes

 16. Claudia

  Hey Cynthia, dit was echt een reeks te gekke vlogs!! Echt super leuk. Ik keek er elke dag naar uit om weer een nieuwe vlog te mogen bewonderen. Tijdens deze reeks heb ik besloten dat ik ook zeker in New York wil kijken. Nogmaals hartstikke bedankt voor je gave vlogs en je deed het enorm leuk! Op naar de volgende vlog.?

 17. Kim

  Aah echt jammer dat het erop zit, echt genoten van je vlogs!! Je bent een spontane meid en zo lekker nuchter. Hoop dat je vaker gaat vloggen!

 18. Merel

  Heb echt genoten van je NYFW vlogs. Leuk gedaan ook. Volg al jaren alle Fashion Week’s dus het is leuk om op deze manier door een nuchtere Nederlandse achter de schermen te zijn meegenomen ipv alleen de voorkant.

 19. Joyce

  Eigenlijk is alles al gezegd (maar het kan niet vaak genoeg gezegd worden ;)): JAMMER dat het voorbij is en meer vlogs zijn welkom (naast het bloggen en ploggen). Je doet het hartstikke goed!

 20. Cindy

  Wow, dat uitzicht vanaf die rooftopbar! Prachtig!
  Ik hou normaal helemaal niet van vlogs (vaak geen tijd en geduld voor) maar deze vond ik ontzettend leuk, niet in de laatste plaats omdat ik net ook 8 dagen in NY ben geweest.
  Je bent een bofkont dat je dit voor je werk mag doen.

 21. Daniëlle

  Jammer dat het er weer op zit! Ik heb genoten van je vlogs! Het was een feestje om naar te kijken!

 22. Mama Lifestyle Blog

  Jammer dat dit alweer de laatste vlog is. Van mij mag je elke week wel op reis en vloggen! Wat heerlijk naar een spa! Heel gaaf dat je bij de FW mocht zijn Cynthia! Hopelijk mag je volgende keer weer! Nu voor jou afkicken van de FW en voor ons afkicken van je te gekke vlogs! Gelukkig krijgen we nog een fotoverslag. Het vloggen ging je super goed af hoor Cynthia! Fijn dat je toch nog een date had op de laatste avond. Dat is toch een stuk gezelliger dan de avond alleen doorbrengen.

 23. Lis

  Aaah nooo! Ik vind het echt super jammer dat de vlogs voorbij zijn. Ik keek elke dag uit naar een nieuwe vlog. Je doet het zo leuk! Hopelijk in de toekomst voor herhaling vatbaar? 😀

 24. Susan

  Zo jammer dat dit alweer de laatste is! Ik vond je vlogs echt heel goed, je kwam natuurlijk over en ik heb echt genoten van de beelden die je hebt laten zien. Ik zou het heel leuk vinden als je vaker gaat vloggen (op andere reizen bijvoorbeeld.)

 25. Marleen

  Ik vond deze vlogreeks echt superleuk! Heel jammer dat ‘ie voorbij is. Ik vond je helemaal niet onnatuurlijk of ongemakkelijk overkomen – juist heel erg jezelf! Van mij mag je dus zeker vaker vloggen 😉

 26. katrijn

  Jammer dat het voorbij is, ik heb er echt heel hard van genoten 🙂