Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
13 september 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • haar
  • kapsel
  • privé
Een MissLipgloss artikel

New haircut

Zoals velen van jullie wel weten en zoals je al een beetje in mijn laatste filmpje kon zien, ben ik naar de kapper geweest. En ja, ik ga elke maand naar de kapper, maar deze keer ging ik naar een andere kapper! Ik ging naar Invitation Hair in Amsterdam. Ik werd geknipt door Hans en daarna ook nog even op de foto gezet 😉 Het resultaat (op verzoek 😉 ):

In daily life style ik het wel iets anders, iets minder ‘wild’ (kan je ook zien in het filmpje), maar voor de foto was dit wel even gaaf. Zoals je ziet is de achter- en zijkant echt héél kort en de bovenkant is langer gelaten. Vond het zelf ontzettend wennen en ‘durfde’ de foto ook eerst nog niet op MissLipgloss.nl te zetten, maar ben er inmiddels zelf aan gewend! Krijg veel leuke reacties, maar geloof ook dat veel mensen het echt een belachelijk kapsel vinden. Ik vind het zelf in ieder geval superleuk! En ook al zou ik het niet leuk vinden: mijn haar groeit héél snel. Dus in no time is het weer lang.

Trouwens, binnenkort komt er een artikel op Girlscene over kort haar mét mijn ‘haarverhaal’, dus met foto’s van hoe ik de afgelopen jaren mijn haar heb gehad.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.