Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
5 september 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Negativiteit

Ik heb hier al eerder een update over gemaakt, maar blijkbaar is het weer nodig. De laatste weken merk ik weer dat er door een aantal meiden de sfeer wordt verziekt hier bij de reacties. Ik krijg zelf echt belachelijke reacties naar mijn hoofd, zo zou ik dik zijn en minder moeten eten en kijk ik neer op mensen die drogisterij merken gebruiken. Echt ontzettend belachelijk en jullie snappen natuurlijk dat ik dat absoluut niet leuk vind. Niet dat ik me zomaar uit het veld laat slaan, want zulke reacties worden natuurlijk alleen maar geplaatst door domme, naïeve jonge meisjes die niks beters te doen hebben.

Ik wil dit gewoon niet op MissLipgloss.nl, het verziekt de sfeer en mijn motivatie verdwijnt op deze manier. Ik ben ontzettend druk en ik wil gewoon dat MissLipgloss blijft bestaan omdat ik weet dat ik veel trouwe bezoeksters heb en natuurlijk omdat ik het zelf leuk vind. Maar zo is het voor mij niet meer leuk. Ik doe ontzettend mijn best om elke dag een update te maken – wat dus niet altijd lukt. Ik ga sinds deze week weer naar school en als ik bekaf thuiskom kruip ik tóch nog achter mijn computer omdat ik een update maken wil.

Maar dit is niet leuk. Ik kan echt wel tegen kritiek, zeker als ik er wat mee kan, maar rare, beledigende en stomme reacties vind ik gewoon absoluut niet nodig. Meiden die zulke reacties plaatsen worden linea recta geband en dat wordt ook absoluut niet meer ongedaan gemaakt.

Ik hoop dat het duidelijk is en dat ik op deze manier mijn punt duidelijk heb gemaakt. Jij kinderachtig? Ik kinderachtig. Simpel toch? 🙂

Verder wil ik natuurlijk wel even de lieve, trouwe meiden bedanken. Er wordt fel ingegaan tegen de negatieve reacties en dat is natuurlijk heel lief. Ik ben blij dat jullie blijven terugkomen en ‘fan’ zijn van de site! Dat doet me goed. 🙂


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.