Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
21 juli 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • lipgloss
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Natural Shine gloss

Rituals Natural Shine
Kleur 7168 (Frambozenrode kleur) wijkt af van afbeelding!
Prijs: €11,90

De lipgloss valt door de brievenbus en Joyce rent naar beneden…
Waarom Rituals Natural Shine?: Toen ik vrolijk mijn hotmail opstartte, zag ik een mailtje in mijn Postvak in. JIJ HEBT IETS GEWONNEN! Wauw, ik? Iets gewonnen? Jawel jawel, ik was de gelukkige winnaar van een Rituals lipgloss. Nu vind een Rituals een geweldig merk, vooral de Bodycreams en lotions ruiken heerlijk. Maar de prijs… De prijs is het struikelblok, ik ben maar een scholiere die leeft op een budget van € 5 per week. Maargoed, laten we daar niet op doordrammen, ik heb gewonnen, een geweldige lipgloss. Vol spanning wacht ik af welke kleur er door de brievenbus zal vallen en we hebben beet mensen. Een prachtige frambozenrode kleur, prachtig! Bedankt Cynthia!

Verpakking
Soort verpakking: De verpakking straalt klasse uit, met het gewoonlijke logo. Er zit een mooi zwart doosje omheen met een zilveren randje en er staat duidelijk op wat erin zit. Verder sluit het omhulsel van de gloss hier helemaal bij aan. Een mooie zwarte dop, zilveren randje en doorzichtig omhulsel zodat de kleur mooi tot zijn recht komt en goed zichtbaar is. Zo hoort een verpakking uit te zien, simpel, klassiek en duidelijk.(+)
Kleur: Zwart, Zilver en Frambozenrood. Geweldige kleurencombinatie btw! (+)
Inhoud: 10 ml. (+)

Cijfer verpakking (10/10)

Let’s test it!
Geur: Geen geurtje, jammer dat het niet ook naar frambozen of aardbeitjes ruikt. Maargoed, liever geen geur, dan een vies plastic geurtje, op deze manier komt de gloss wel erg natuurlijk over, moet ik zeggen. (6/10)
Smaak: Is er geen geur? Dan is er ook geen smaak. Hier ben ik wel blij mee, nu kan ik tenminste eten zonder lipgloss te proeven, in plaats van mijn broodje. (7/10)
Plakkerigheid: Hij plakt helemaal niet, op het flesje staat dat het een zijdezachte lipgloss is en deze belofte maakt hij helemaal waar. Je voelt het bijna niet zitten, maar toch heb je een prachtige glans over je lippen heen. Waarschijnlijk komt dit door de pure zijde die erin verstopt zit, ik vind het in ieder geval hemels! (10/10)
Glans: Móóie glans, lekker subtiel, er is dan ook Robijn is gebruikt, wauw! Go Rituals! (9/10)
Longlasting: Een paar uurtjes houdt hij zeker wel vol, net als elke andere goede lipgloss, dit kan ik Rituals niet kwalijk nemen. (8/10)
Kleur: Transparant, maar de glinstering met stukjes robijn erin, zorgt ervoor dat hij licht weerspiegelt en het ziet er prachtig uit in de zon. (9/10)
Kwastje: Heel zacht lipglosssponsje, dat ervoor zorgt dat de gloss nog zachter lijkt, bij het aanbrengen, echt super! (10/10)

Cijfer:8.9
Mensen, wees niet bang om jullie zakgeld/kleedgeld/verdiende geld van een zomerbaantje uit te geven bij de Rituals Shop. Deze gloss is helemaal het geld waard. Als ik had geweten dat dit een van mijn favoriete glossjes zou worden, had ik hem absoluut gekocht. Dit is een gloss waarmee je je goed kunt vertonen, die luxe uitstraalt en je lippen laat stralen!

Door Joyce


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.