Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
28 februari 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • blush
  • nars
  • NARS Deep Throat
  • swatch
Een MissLipgloss artikel

NARS Deep Throat Blush

Ik kreeg een poosje terug mijn NARS blush van HQhair binnen! De kleur is Deep Throat, veel meiden lieten hier grappige reacties over achter de vorige keer. NARS heeft veel van dit soort namen, zoals Orgasm, Super Orgasm en Lovejoy. Wel grappig, ze onderscheiden zich daarmee.

Ten eerste: wat geeft deze blush een luxegevoel! I love it! Hij zit in een supermooi doosje, en om de blush zit nog een soort zwart geribbeld kartonnetje. Het doosje van de blush is mat zwart met grote witte letters NARS erop. Heel simpel en chic. De kleur is perzik-roze met een héél subtiele gouden shimmer erdoor. Hij lijkt een beetje op Wet ’n Wild Pearlescent Pink, maar NARS DT is toch mooier. Je merkt op alle manieren dat het een kwalitatief goed product is. Hij geeft precies genoeg kleur af, één keer erover heen met je kwast is genoeg. Hij brengt lekker aan en blijft súperlang zitten. Het fijne aan deze kleur is dat ‘ie bijna overal bij kan. Omdat de kleur niet superpeachy is kan het ook mooi bij een roze lipstick of oogschaduw. Fijn is ook dat de blush niet brokkelt. Goedkopere blushes gaan een beetje ‘kruimelen’ als je je kwast er over doet, ik heb dit erg bij bijvoorbeeld mijn Wet ’n Wild blush. Dat blaas ik er dan af (ik wil het doosje schoon houden), wat eigenlijk heel zonde is. Deze blush doet dat niet, maar geeft wel weer genoeg kleur af.

Ben helemaal in love met m’n eerste NARS blush, wil absoluut meer hiervan! Hij kost trouwens $25 voor 4.5 gram. Ik vind het zelf ook (heel) veel geld voor een blush (en 4.5 gram is niet megaveel, MAC blushes zijn 6 gram en WnW nog iets meer), maar hij is het absoluut zó waard. Elke keer als ik hem zie liggen bij m’n stash word ik blij, zo mooi ziet hij eruit!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.