Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
9 juni 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • china glaze
  • color club
  • eBay
  • essie
Een MissLipgloss artikel

Nagellakjes op eBay

Ik heb bij eBay weer wat lakjes besteld! Bij Beautyzone2007, was echt mega goedkoop. Deze kleuren heb ik gekocht:

China Glaze DV8, holographic!

Color Club Bizerk Turq

China Glaze L8R G8R, holographic

Essie Carousel Coral

China Glaze Rose Among Thorns

China Glaze Sexy in the City

Even voor de duidelijkheid, dit zijn niet mijn eigen foto’s! Op het moment dat ik dit schrijf, heb ik de lakjes nog niet binnen. Als ik ze in huis heb, komen er eigen foto’s!

Ik heb expres dit keer wat apartere kleurtjes genomen, ik heb heel veel van die basic kleurtjes zoals roze en rood. Dus vond dit wel leuk!

De zeven lakjes kostten samen iets van 25 euro, echt mega weinig. Dat is per lakje ongeveer €3,50. Als je meerdere items bij één verkoper aanschaft op eBay, is het altijd goedkoper. Bij beautyzone2007 betaal je bijvoorbeeld voor het eerste item $4,50 verzendkosten en voor elk volgend item $2,99 ofzo. Dus als je veel lakjes in een keer wilt bestellen, dan is het het voordeligst om het gewoon allemaal bij dezelfde verkoper te doen. Klik gewoon een voor een op ‘Nu Kopen’, en dan kan je ze later allemaal in een keer betalen. Handig, snel, goedkoop.

Edit: Yay, ik heb ze vandaag binnen gekregen! Het heeft dus een weekje geduurd voor ik ze kreeg. De kleuren zijn echt suuupermooi, ik heb nu Bizerk Turq op mijn nagels. Binnenkort eigen foto’s en swatches 🙂


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.