Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
4 oktober 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • dilemma
  • nagellak
  • probleem
Een MissLipgloss artikel

Nagellakflesje halfleeg drama

Ken je dat? Je nagellakflesje is half leeg. En elke keer wanneer je nieuwe lak wilt pakken om op je nagels te doen, kan je kwastje nét niet bij de lak. En dus moet je het dopje er eerst opdraaien om de lak op het kwastje te krijgen.

Ik vind dat zo ongelooflijk irritant! Ik heb het nu bijvoorbeeld met de Trind Nail Repair op de foto. Je kan het niet heel goed zien door de dikke substantie, maar hij is halfleeg en wanneer ik mijn nagels ga lakken, word ik lichtelijk gek.


Dat ligt natuurlijk niet aan de Trind lak, maar gewoon aan alle nagellakjes. Ook irritant: creme spuit- of pompflacons. Het laatste restje product krijg je er met geen mogelijkheid uit! Hebben jullie voor dit onpraktische nagellakdilemma een oplossing? Hoe krijg je uberhaupt ooit een flesje nagellak helemaal leeg? Dat is toch praktisch onmogelijk?

Oplossing voor fabrikanten: maak het kwastje langer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.