27 augustus 2016 door Cynthia Schultz 46 reacties
Een MissLipgloss artikel

Naar New York Fashion Week

Ik ga al jaren ‘privé’ naar New York: ik houd zo van deze stad. Elk jaar hoopte ik weer dat ik eens backstage bij Fashion Week mocht kijken en dit jaar is het zover. Ik mag met MAC Cosmetics en Moroccanoil naar New York Fashion Week! 

Het is mijn vijfde keer in New York – ik krijg geen genoeg van deze fantastische stad. Extra gaaf dus dat ik voor werk die kant op mag! Zoals je weet ben ik geen modemeisje, maar wél een make-up en haarmeisje en daarom is het echt heel erg gaaf om daar backstage te mogen kijken. Ik ben erg benieuwd naar de hectiek, hoe de visagisten daar te werk gaan, welke producten ze gebruiken en hoe het ‘werkt’ backstage bij NYFW.

Ik ben heel benieuwd wat jij wilt zien in die week! Ik ben nu van plan om te gaan ploggen en van mijn dagen foto’s te maken. Misschien ga ik ook nog wel een dag vloggen. Natuurlijk zal ik ook snapchatten en Instagrammen. Ik ga waarschijnlijk bij twee shows backstage kijken, laat me weten of er specifieke dingen zijn waar je benieuwd naar bent!
Verder ga ik in de MAC-dagen natuurlijk naar een MAC flagship store en tijdens de Moroccanoil dagen krijg ik een haar treatment en ga ik waarschijnlijk naar het hoofdkantoor van het merk. De precieze invulling laat nog even op zich wachten, maar het is wel duidelijk dat ik wat vrije tijd heb en sowieso één dag ‘vrij’.

Voor de vrije momenten heb ik nog geen specifieke plannen, Debbie is ook tijdens die dagen in New York dus we spreken zeker een keer af. Ook ben ik met redacteuren van JAN Magazine en tijdens de MAC dagen met de PR dame van MAC vanuit Nederland, dus dan zullen we zeker ook wat samen optrekken. Ik heb sowieso nog een wishlist die ik even wil afwerken én ik moet zeker een keer naar Shake Shack voor de lekkerste burgers en frietjes ooit 😉

Omdat het Fashion Week is wil ik er natuurlijk wel een beetje fashionable uitzien, maar het moet óók comfortabel zijn want ik wil wel gewoon de stad in kunnen struinen vanuit de afspraken die ik heb. Ik zorg dus voor een ruime tas waar mijn hakken in kunnen en ik heb wat mooie jumpsuits en jurkjes besteld.

Ik kijk er vreselijk naar uit en ben benieuwd of je verzoekjes hebt, dan neem ik dat mee tijdens die week! Ik hoor natuurlijk ook verzoekjes voor mijn ‘vrije momenten’. En leuke tips hoor ik natuurlijk ook graag!

Liefs! Cynthia


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

46 reacties
 1. Cher

  Gaaf! Ik ben ook al 5 keer geweest, ik krijg er maar geen genoeg van 🙂

 2. Miriam

  Wat super leuk!! Ik ben heeeel benieuwd hoe je het gaat vinden en hoe dat allemaal wat in zijn werk gaat 😀

 3. aboutsbstyle

  wat een mooie ervaring weer zeg! ik ben erg benieuwd, kan niet wachten totdat het online komt allemaal. Ik ben benieuwd wie je allemaal gaat ontmoeten. liefs soraya

 4. Nicole

  Oh wauw echt heel vet! Ik heb zelf al als dresser tijdens Amsterdam fashion week gewerkt maar New York is toch een ander verhaal. Super leuk dat je dit mag doen!

 5. Joke

  Hartstikke leuk dat je naar NY gaat. Ik vind het zelf wel een leuke stad, ben er een paar keer geweest. Is dit ook de reden dat je nu meer over MAC plaatst? Gebeurde voorheen bijna niet. Vind het opvallen, hahahaha.

  • Miss Lipgloss

   Nee hoor, de meeste van deze posts waren al ingepland voor ik wist dat ik ging, hahahaha.

 6. Milotte

  Super gaaf! Geen tips, maar ik wens je via deze weg heel veel plezier.

 7. Ela

  Wat gaaf! Je mag van mij hele lange vlogs maken! Met tips etc voor New york, misschien wat uitleg over metro, taxi etc? Ik ga in maart naar New york
  Voor het eerst. Ben benieuwd! Heeeel veel plezier!

 8. Melike

  Oh jeetje, die hamburgers zien er wel heel lekker uit!

 9. Jonna@Burgertrutjes

  JALOERS! Wat een super toffee ervaring! New York staat ook nog op mijn wishlist. Dit jaar zijn we in januari naar Florida gegaan. Volgend jaar is Las Vegas aan de beurt, vanaf daar gaan we naar Dallas rijden. Veel plezier, en kijk nu al uit naar je blogs/vlogs hierover

 10. Corrie

  Vergeet geen nieuwe concealer van Kat von D mee te nemen en Lady Speedstick 😉

 11. Denise

  Wauw, zo onwijs tof dat je daar bij mag zijn! Een bozoekje aan New York staat al jaren héél hoog op mijn bucketlist. Ik heb dus helaas geen tips voor je, en ben gewoon benieuwd naar alles wat je daar gaat meemaken. Heel veel plezier en vergeet vooral niet onwijs te genieten!

 12. Emma

  Ik ben op dit moment in New yorkhaha! Dit is voor mij de 2ex( in 2 jaar!). Het is wel warm hier nu hoor! Wij reizen na vandaag door jaar washington en niagra falls. Weer een heel nieuw stuk van Amerika. Ik ben benieuwd hoe dat is 🙂

 13. Nadia

  Coool Cynthia! 😀

 14. Syl

  Ik weet natuurlijk niet of je bij elke show naar binnen mag.
  Maar het lijkt me wel tof om iets van Anna Sui te zien.

 15. Roos

  Gaaf hoor! Ik ben heel benieuwd naar de jumpsuits die je besteld hebt, wil je van tevoren vast een sneak peek geven?

 16. Bianca

  Ik kijk nu al uit naar de plogs en verslagen. Leuk dat je ons weer meeneemt op reis!

 17. marije

  Wat gaaf dat je dit mag doen! Ben heel erg benieuwd naar je avonturen. Geniet ervan!

 18. Rohini

  Ik ben eerlijk gezegd wel het meest benieuwd naar je outfits.

 19. Adrienne

  Heel erg gaaf! Geniet ervan.

 20. Femke

  Wauw wauw wauw, dit is echt super tof hoor. Ik zeg, kom maar op met die plogs.. maar een vlog zou ik ook super vinden. Ga lekker genieten daar, super bijzonder dat je dit mee mag gaan maken :-)!

 21. Sacha

  Wat super dat je weer naar New York gaat! New York is fantastisch! Ben er 2x geweest, in september 2014 en juni 2016. Ga in juni 2017 weer!!! Het is inderdaad verslavend?

 22. Loes | Gewoon iets met Loes

  Wauw wat een super gave trip zit er dan aan te komen! Ik wil ook graag alles zien van die fashion week, ik ben zoooo benieuwd hoe het er in het ‘echt’ aan toe gaat en hoe je dat ervaart! Vloggen lijkt me inderdaad een hele goede optie. Kan niet wachten!

 23. Jose

  Als mode -en make up meisje word ik hier heel enthousiast van. Wat suuuper om er tijdens die periode te zijn, wat veel bekende mensen zullen er zijn en persoonlijk vind ik Mac toch wel een van de mooiere make up merken. Echt vet.
  Bij welke shows ga je back stage? Ben wel benieuwd wie door Mac opgemaakt worden en welke modellen je gaat zien (een Kendal Jenner, Gigi Hadid of onze Doutzen zou toch awesome zijn)

  • Miss Lipgloss

   Ik weet het nog niet, ik heb een top 8 doorgegeven en hoor heel kort vantevoren welke het daadwerkelijk worden 🙂

 24. Benthe

  Wauw, wat tof zeg!! Ben benieuwd naar je avonturen daar 🙂

 25. Maaike

  Heel veel plezier. Ben benieuwd naar de outfits die je gekocht hebt!

 26. Susan

  Heeel tof! Ik wil ook nogsteeds erg graag naar New York ?

 27. Laura

  Klinkt ontzettend gaaf! Ik zou ook nog wel eens naar New York willen 😉

 28. Nicole

  Oh wat gaaf! Ik ben 1 keer in new York geweest en vond het ook echt een fantastische stad!!

 29. Syl

  Gaaf hoor! Zo’n week meemaken lijkt me hectisch maar wel heel tof.

 30. Mama Lifestyle Blog

  New York is gaaf en naar NY en de Fashion Week is natuurlijk helemaal super! Ik wil alles zien van de FW Cynthia! Toen ik nog voor L’Oreal werkte ging ik naar de AIFW. De shows, backstage, de sfeer: alles was fantastisch! Toevallig was het ook L’Oreal waarvoor ik naar New York ging. Een super trip. Heel veel plezier Cynthia!!!!!!

  • Sofie

   Helaas pindakaas, vandaag ben je niet de eerste.

  • Veerle

   wat bedoel je?

 31. Britney Visser

  Super gaaf. Ik ga zelf vrijdag 2 september naar New York.
  Ik ga met m’n zus en het wordt voor ons beiden de eerste keer.
  Lijkt me leuk als ik je tegenkom, al schat ik die kans heel klein haha.
  Heel veel plezier alvast!

  • Miss Lipgloss

   Wat leuk en toevallig, veel plezier! De wereld is klein dus wie weet 😉

 32. Eline

  Wat een ontzettend gave kans krijg je zeg! Super tof dat je naar New York gaat, dat zou echt een droom zijn die uitkomt. Heel veel plezier alvast.

 33. Carmen

  Super, geniet ervan, zeker na deze drukke periode van het verhuizen.
  Ik ben zelf nog nooit in New York geweest, maar we zijn wel van plan om dit ooit nog te doen als de kinderen wat ouder zijn. Lijkt mij geweldig om dit samen met hen te doen.

 34. Ilse

  Geweldig! Lijkt me zo leuk. Ik wou als klein meisje ofwel model ofwel modeontwerper worden, ik was ook gek op alle modetijdschriften die mijn moeder kocht, dus lijkt me echt helemaal te gek. Plus natuurlijk New York!! Helemaal super dat je nu voor je werk naar daar mag met MAC en Moroccanoil.

 35. Tips & Tops voor mama

  Wat super gaaf!!! Ben er zelf nu 2x geweest, maar ik moet weer terug. De stad is zo bijzonder…. bijna verslavend! Alvast heel veel plezier, maar dat wordt echt een supertrip!