Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
26 november 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • geknipt
  • haar
  • kapper
  • kapsel
Een MissLipgloss artikel

Naar de kapper

Het werd weer tijd om een bezoekje aan mijn kapper te brengen! Het is inmiddels zo’n 7 weken geleden dat ik het heb laten verven en knippen. Het model was er uit, de kleur wordt te geel… Ik was er niet meer zo blij mee. Gisteren ben ik geweest voor knippen, en volgende week ga ik waarschijnlijk voor de kleur! Hoe ik dat wil, weet ik nog niet precies…

Maar even naar het model wat ik nu heb: het is niet mega anders maar ik vond het wel leuk om even te showen. Mijn kapster heeft namelijk in de linker zijkant een ‘driehoek’ geknipt, dat donkere stuk boven mijn oor. Dat is korter dan de rest en mijn langere lokken vallen daar over heen. Vond het wel een leuk idee en ik vind het ook wel tof staan! Die driehoek blijft donker wanneer ik het ga laten verven. Dat stuk in mijn nek wat donker is, wordt waarschijnlijk wel gewoon geverfd.

Check de driehoek! Dat donkere in mijn nek komt gewoon door de uitgroei, dat wordt gewoon meegeverfd

De linker kant! Geen verandering. Die donkere lokken gaan weg vandaag

Tadaaah

Over de kleur: het wordt egaal één kleur, met uitzondering van de driehoek, die blijft bruin. Ik twijfel tussen assig (grijzig) wit of parelmoer wit. Toen ik bij de kapper zat gisteren werd het haar van een vrouw in die kleur geverfd, en het was zo ongelooflijk mooi! Heel koel blond, wat ik ook had (het is nu iets warmer), maar dan niet met een grijze ‘gloed’ erin, maar lila. Het klinkt gek, net als dat grijs gek klinkt, maar het was zo mooi. Ik denk dat ik daarvoor ga.

Ik houd jullie op de hoogte!Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.