Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
22 januari 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • MYF
  • MyYoutubeFavs
Een MissLipgloss artikel

My Youtube Fav’s: GlowPinkstah


De allereerste MYF wijd ik aan Glowpinkstah. Glowpinkstah staat ook wel bekend als Gloria Shuri Nuva en ze is craaayzaaay! Gloria upload veel filmpjes op haar YouTube channel met veel verschillende onderwerpen. Zo heeft ze een aantal typetjes (Baby Smiley is mijn favoriet), maar ze doet ook tutorials als een Avatar-look (uit de film) en gewoon gekke filmpjes. Ze is enorm populair, haar filmpjes worden ongelooflijk vaak bekeken en ze is ook gewoon enorm grappig. Ze doet belachelijke dingen in haar filmpjes en ze heeft enorm veel zelfspot. Ik houd van haar! Hieronder mijn favoriete filmpjes.

Avatar Make-up Tutorial

Fail Make-up Tutorial

Ik moest echt enorm lachen bij 0:42, wanneer ze zichzelf gaat voorstellen. “HELLO. I AM GOOMBA’TU” en dan moet ze telkens zelf lachen. En: “WE HAVE TWO COLORS TO USE. BROWN. DARK BROWN.”

Baby Smiley Back To School

‘Duet’: Kanye West en Taylor Swift

Ganguro tutorial
Ik HOUD van het einde hiervan!


Emo tutorial


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.