Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
15 mei 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • make-up
  • mineraal
  • mineral
  • moonminerals
Een MissLipgloss artikel

Moon Minerals

We zien ze steeds vaker: Nederlandse minerale make-up webshops! Zo fijn, zeker voor de meiden die liever niet uit het buitenland willen bestellen. MoonMinerals is zo’n webshop. Verzendkosten zijn lekker laag: €2,25 per bestelling in Nederland (€4,95 daar buiten) . Verzending duurt twee werkdagen, je hebt je spulletjes dus lekker snel in huis.

Ze hebben alles op mineraal gebied: foundations, concealers, finishing powders, basispoeders, oogschaduws, eyeliners, kwasten, potjes… Je kan je hart dus ophalen bij MoonMinerals. Laatst kreeg ik mijn pakketje thuis en ik ben aan het testen geslagen.

 

De hele bestelling bij elkaar. Netjes en mooi ingepakt, zoals het hoort

De oogschaduwsamples


Swatches, eerste met flits, tweede zonder

Bordeaux, Fuchsia Pearl, Marine
Peacock, Ocean Blue, Purple Haze

Lime, Cherry Blossom, Lovely Pink
Daily, Tea Rose, Ocean Green

Mijn favorieten: Fuchsia Pearl, Purple Haze, Lime, Cherry Blossom (als highlighter prachtig!), Lovely Pink

De oogschaduwsamples kosten €1,75 (gewoon kost €4,75). De kwaliteit is erg goed, de kleuren zijn supermooi. In de ene oogschaduw zit meer pigment dan in de andere. Zo kan je bij de onderste foto zien dat Cherry Blossom, Daily en Tea Rose weinig pigment hebben, maar daarom juist wel supermooi zijn als bijvoorbeeld highlighter. Veel pigment wil je soms gewoon niet. Lovely Pink is echt super trouwens, hele lichte kleur maar wel écht roze. De oogschaduws zijn echt erg mooi en blijven lang zitten.

De concealers. Van links naar rechts Yellow, Medium, Apricot, Pink

Zoals je ziet geven ze veel kleur af en dekken ze echt goed! Ze ‘smelten’ een beetje in je huid, zoals de bedoeling is met minerale make-up. Erg fijne concealer in combi met een minerale foundation. De Pink is echt perfect voor onder je ogen om donkere (blauwe) kringen te verdoezelen, yellow werkt goed voor plekjes in je gezicht. Een sample kost €1,75, fullsize €9,75.

Ook had ik een paar samples van foundations, die helaas niet matchten met mijn huidskleur (kan het dus ook niet op een foto laten zien). Da’s altijd zo lastig! Maarja, daar zijn de samples dan ook voor. Natuurlijk heb ik ze wel uitgeprobeerd, en de kwaliteit is echt goed. Hij dekt mooi (ik doe altijd twee laagjes met minerale foundation en dat is ook bij de foundation van MoonMinerals genoeg) en blijft lang zitten in combinatie met een basis en finishing poeder. Een sample heb je voor €1,75 en een fullsize kost €13,75.

De prijzen zijn heel normaal, niet super goedkoop en niet superduur. Je kan bij MoonMinerals ook pakketten kopen, heel handig. Zo heb je bijvoorbeeld een oogschaduw sample pakket met kwast en een starterset met minerale make-up. Slim gedaan. De kwasten die ze verkopen zijn hetzelfde als die ik van Coastal Scents heb, erg goede kwaliteit! Dus neem zeker bij de kwasten ook even een kijkje.

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.