6 december 2016 door Emmy Bovenhorst Nog geen reacties
  • emmy
  • monthly me
  • november
Een MissLipgloss artikel

Monthly Me: november

img_0037

Door Emmy – Er is alweer een maandje voorbij. Veel leuke dingen gedaan in november, maar ook heel druk geweest. Deze maand ving ik een cactus, at ik mezelf wéér zwaarder, sneed ik in iemands gezicht, eet ik paradijselijk lekker, ging ik naar Parijs en zo zijn er nog wat dingetjes. Kijk je weer mee? 

Even beginnen met een opmerking. In de vorige plogs stonden elke keer wat foto’s op de kop. Dit zie ik niet als ik het artikel check, dit openbaart zich pas als het artikel online staat. Cynthia en ik weten allebei niet hoe het kan, en ook niet hoe we het op kunnen lossen. Iemand kwam met een tip die ik heb opgevolgd, dus hopelijk staan ze nu allemaal recht. 

img_9489

Ik at aan het begin van de maand bij Het Paradijs in Enschede. Dat is zo leuk en lekker! Het is allemaal vega en je zit eigenlijk in een levend kunstwerk. Overal zijn planten en er zijn zelfs loslopende schildpadjes. Zelfs de grootste vleeseters vinden het hier lekker. Echt de moeite waard om er eens te gaan eten als je uit dezelfde regio komt!

img_9846

Ik liep een hele dag zo rond. Altijd leuk als je daar aan het einde van de dag pas achter komt. Op de een of andere manier gaan broeken bij mij hier altijd stuk. Dus net niet tussen mijn benen maar gewoon vol op m’n punani. Gek toch? Twee broeken verloor ik deze maand. Even een minuutje stilte aub…

img_9469

Dit is mijn lieve oma, en ik ging met haar lunchen bij Ik en mijn Moeder in Enschede. Ook een aanrader.

img_9973

img_0057

Om even in de oma sferen te blijven, ik ging met haar mee voor nieuwe tanden. Ze kreeg een kunstgebit en ze was heel nerveus. Vooraf was ik bij haar thuis en had ik honger. Toen maakte ze boterhammen met speculaasjes voor me haha. Dat is echt iets voor oma’s vind je niet?

img_9888

Ik werkte een dagje bij Cynthia en ik dekte Chubbemans even lekker in. Hij weet het wel op waarde te schatten. Net zo’n luie drol als Jill.

img_9941

Kijk maar, daar hebben we ook nog wel bewijs van. Dat buikje ook echt <3.

img_9693

Spot je de mafkees?

img_9790

Ik ging dus naar Parijs voor Dove zoals jullie uitgebreid hebben kunnen lezen! Als je de plogs nog niet hebt gezien kun je hier dag 1 lezen en hier dag twee. Het was zo leuk! Ik heb er echt van genoten. Bij zulke dingen probeer ik echt in het moment te zijn. Wel even opnemen dat het bijzonder is dat ik dat mee mag maken.

img_9850

Eenmaal thuis at ik pas de koekjes op.

img_9847

En ook pakte ik een cadeautje uit die in de goodiebag zat van de Dove trip. Er zat een hele leuke agenda in voor 2017. Handig! Super leuk verpakt ook.

img_9957

Cynthia en ik gingen een dag naar Amsterdam, waarvan je hier de plog kunt lezen. Bij Maison PR kregen we allebei twee heerlijke geuren van Jo Malone die je over elkaar kunt dragen. Echt briljant lekker. Ik kreeg Orange Blossom en Wood Sage & Sea Salt. Goddelijk, en ook wel heel luxe om zo te krijgen.

img_9963

img_9964

We lunchen bij het Conservatorium hotel. Ook wel heel luxe. Dat van mij was heerlijk, dat van Cynthia minder helaas.

img_9968

En ’s avonds tijdens een Frankrijk event krijgt deze rakker me zover om een levende oester naar binnen te werken. Ik wist dus niet dat ze nog leefden. HALLO zit ik in Expeditie Robbinson ofzo? Eens, maar nooit weer.

img_9906

Ik deed een cursus gezichtsmassage. Heel leerzaam, en altijd leuk om dingen bij te leren. Helemaal op beauty gebied!

img_9506

Deze zijn echt tof! Ik zag ze heel veel deze maand.

img_9845

Een collega liet een lief sinaasappeltje voor me achter.

img_9914

Dit gebeurde ook deze maand, meerdere malen.

img_9875

Er viel dus een cactus, en uit reactie ving ik hem op. Ik dacht dat ik die naadjes er zo uit kon halen, maar ze knapten allemaal af waardoor ik uiteindelijk met een naald moest poeren. Er zit nog steeds een stukje in maar daar heb ik gelukkig geen last van.

untitled

Dit is eigenlijk een witte IKEA kast. Ik wil hem in het zwart maar in heel Nederland is deze al uitverkocht. Eventueel kan ik wit dus goud spuiten en marmer plak plastic onder in plakken. Cool idee toch?

img_9981

Welk gebakje wil je? Doe maar van alles een beetje.

img_0037

Bij Coffee-Star bedachten we een nieuwe special. De Holiday Special! Leuk is hij he? Amandel siroop, een moccachino, slagroom, cacaopoeder en goudparels. En een kerstkransje. Enig toch?!

img_0016

Oké, even heel hard lachen mag. Dit ben ik, verkleed als mijn vader. Hahaha we hebben zo dubbel gelegen. De beste man rookt helaas, ik niet dus even voor de duidelijkheid. We namen een filmpje op voor Sinterklaas. Daar maken we altijd werk van in onze familie!

img_0068

img_0083

En de laatste dagen van de maand deed ik een cursus microblading. Mijn lieve model Denise heeft nu nieuwe wenkies. Ik vond het heel erg leuk om te doen!

Dat was hem weer, november! Nu alweer op naar de feestdagen. Ik ben er helemaal nog niet mee bezig eigenlijk, het voelt nog niet feestdagerig. Hebben jullie dat ook? In ieder geval wens ik jullie alvast een leuke feestmaand toe, wees een beetje extra lief voor iemand om je heen 🙂

Liefs, Emmy.

Je kunt mij volgen op Instagram @mydiamakeup


Emmy Bovenhorst

Een beetje prettig gestoord, een gigantische dierenliefhebster, en geobsedeerd door sushi. Dat omschrijft mij goed! Verder ben ik GEK op lekker eten en iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint