Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
23 februari 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • masker
  • Montagne Jeunesse
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Montagne Jeunesse Tea Tree & Mint Face Tonic

Montagne Jeunesse kennen jullie vast allemaal wel! MJ is van de maskers in de leuke zakjes. Ik gebruik de producten van Montagne Jeunesse al jaren, vind ze echt heerlijk! Super pluspunt is dat ze niet testen op dieren, dat de producten geschikt zijn voor veganisten en geen parabenen bevatten. Hier kan je lezen wat er allemaal zo goed is aan de MJ producten, op ‘groen’ gebied.

Hiervoor gebruikte ik altijd alleen de creme-maskers, dus dit masker is nieuw voor mij! Het is een soort stoffen masker, gedrenkt in een lotion met daarin Tea Tree en Mint. Jullie weten allemaal hoe goed Tea Tree voor je huid is, dus ik was benieuwd!
Voordat je het maskertje op je gezicht doet, moet je de mond er uit scheuren, gaat heel makkelijk. Dan moet je het op je (gereinigde!) gezicht leggen, zorgen dat ‘ie goed past en dan vijf minuten laten zitten. Je kan het beste even gaan liggen, anders glijdt het masker van je gezicht af. Ik vond het zelf echt een superlekker gevoel, héél fris. Na een paar minuten voel je dat je poriën een beetje gaan tintelen, maar niet op een vervelende manier. Na vijf minuten haal je dus het masker van je gezicht en dan kan je de tonic nog een beetje in je gezicht masseren, even met water in je gezicht splashen en dan afdeppen. M’n huid voelde echt superzacht en vooral heel schoon aan!

Enige irritante hieraan vind ik dat het masker mijn neus niet bedekte! Daar zat een gat in het masker. Terwijl juist mijn neus grotere poriën heeft die wel een schoonmaakbeurt kunnen gebruiken. Jammer! Oplossing daarvoor is gewoon om het stukje wat je uit de mond hebt gescheurd, op je neus te leggen. Helaas bedacht ik me dat pas nadat ik het masker gebruikt had 😉

Overall vind ik het een heerlijk masker, zeker ook omdat het maar 5 minuten nodig heeft! Lekker snel en het maakt m’n huid goed schoon. Handig trouwens voor on-the-go, deze zakjes.

Dit masker kost €2,19 en is te koop bij o.a. Kruidvat en online bij Drogisterij.net


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.