Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
2 december 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • budget
  • Montagne Jeunesse
  • Review
  • Test
Een MissLipgloss artikel

MJ Tired Leg Gel

Al een tijdje geen Montagne Jeunesse reviews meer, dus het werd weer tijd! Ik gebruikte vorige week de Tired Leg Gel in Morello Cherry & Iced Mint.

Take the weight off… Really massage the beautifully fragranced cherry liquid around your legs. You feel instantly refreshed as the liquid cools down. Then they start tingling, lie back for 10 minutes as they start to feel lovely and light. Fans of this product say they don’t wash it off and leaves skin smelling lovely afterwards.

Op de verpakking staat dat je de gel niet hoeft af te spoelen omdat het vanzelf verandert in een poeder. Ik was benieuwd. Ik verwachtte gewoon een lekkere voetcreme of -masker waar ik lekker van zou gaan relaxen.

Maar dat was niet het geval. Blegh, wat is dit een enorm naar product! Ten eerste is de gel superkoud, wat niet echt aangenaam is. Het smeert niet lekker uit. Toch besloot ik het even een kans te geven. Ik smeerde mijn voeten er mee in en liet het zo’n tien minuten intrekken. De geur is wel okee, kersen met mint. Nou ben ik niet dol op kersen, maar da’s natuurlijk persoonlijk.

Na tien minuten was de gel niet veranderd in een poeder – wat ik ook niet had verwacht – en hij was evenmin ingetrokken, dus besloot ik onder de douche te stappen om de gel er af te spoelen. Zo gezegd, zo gedaan. Maar ik was erg verbaasd toen mijn voeten nog ongeveer een uur superkoud bleven aanvoelen! Het was een erg gek gevoel, zeker omdat ik onder een warme douche stond en er constant warm water over mijn voeten stroomde. Het waren net blokken ijs, onwijs onaangenaam. Ook tussen mijn vingers bleef de huid heel koud.

Een pluspunt is wel dat er enorm veel product in het zakje zit. Voor het geval je een vriendin een plezier wil doen met ijsblokvoeten!

Geen fijne ervaring, absoluut niet relaxed en dus geen aanrader!

Montagne Jeunesse is te koop bij o.a. Kruidvat, dit product kost ongeveer €1,50.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.