Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
17 november 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • masker
  • Montagne Jeunesse
  • Test
Een MissLipgloss artikel

MJ Sauna Masque

Montagne Jeunesse Sauna Masque

€1,75 voor 1 sachet

Miss Lipgloss staat voor het schap…
Waarom MJ Sauna Masque?: Af en toe haal ik voor mezelf een pakketje MJ maskertjes, omdat ze gewoon erg fijn zijn. Leuke verpakking, ruikt altijd lekker en werkt (bijna) altijd erg fijn. En niet duur.

Verpakking
Soort verpakking: Een kleurrijk sachet met inhoud voor precies één keer.
Wat belooft het & hoe werkt het:

Inhoud: 15 g

Cijfer verpakking:8

Let’s test it!
Geur: Ik kan de geur niet echt thuisbrengen, maar het ruikt niet vies. Ook niet echt superlekker. Jammer, want dat ben ik wel gewend van MJ maskers! (7/10)
Substantie: Dik en stroperig. Is een beetje lastig uit te smeren, maar heeft wel weer een erg fijne dikte. Het past gewoon bij dit masker. (8/10)

‘Sauna’?: Ja, heel apart dit! Wanneer je het uitsmeert op je gezicht, wordt het ineens helemaal warm! Niet superheet ofzo, wees niet bang, maar het wordt gewoon lekker, aangenaam warm. Heerlijk als het buiten koud is! Ik vind het zelf een erg fijn gevoel, je hebt ook echt het idee dat er iets ‘gebeurt’ (en er gebeurt ook iets: je poriën gaan helemaal open staan!). (9/10)
Verwijderen: Ik raad je aan om dit onder de douche met goed warm water te doen. Je kan het er met een washandje dan makkelijk afhalen. Als ik een maskertje op doe, ga ik daarna toch altijd douchen, dus voor mij maakt het niet uit. (8/10)
Achteraf: M’n huid voelt heel lekker zacht aan en heb echt het idee dat het helemaal schoon is! Je kan na het masker nog even je gezicht afdeppen met een tonic, zodat je de laatste restjes vuil en masker verwijdert. (8/10)

Fijn masker dus, dit sauna masker! Zeker een aanrader om een keer uit te proberen.
Eindcijfer: 8Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.