20 januari 2017 door Cynthia Schultz 268 reacties
Een MissLipgloss artikel

MissLipgloss.nl stopt


Tien jaar geleden begon ik met Miss Lipgloss. Ik was zestien en wilde graag over make-up schrijven. Nu in 2017 kan ik nog steeds niet helemaal geloven hoe deze kleine hobby uit de hand liep tot een grote droom en een geweldige baan. Nu, bijna elf jaar later, is het ook tijd om dingen anders te gaan doen. [bron beeld]

Weinig tijd? Scroll even helemaal naar beneden.

Miss Lipgloss in vogelvlucht

In 2006 was het bloggen nog niet echt bekend. Natuurlijk waren er blogs, maar nog lang niet zoveel als nu, en het beautybloggen bestond nog niet echt in Nederland. Ik besloot een gratis blog te starten op web-log.nl en te gaan schrijven over make-up. Ik zat in de vierde klas van de middelbare school en stak al mijn vrije tijd in mijn nieuwe blog. Ik had er geen enkel plan mee, ik wilde gewoon dingen delen over hét onderwerp waar ik zo dol op was (en nog steeds ben): cosmetica.

Dat liep uit de hand. Maar echt enorm. In bijna elf jaar tijd heb ik dingen mogen doen die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Miss Lipgloss werd binnen vier jaar tijd mijn fulltime baan. Ik stopte met mijn studie journalistiek en sindsdien werk ik zes jaar met veel liefde fulltime aan mijn site. Als ik terugkijk is het allemaal razendsnel gegaan, maar eigenlijk groeide alles heel gestaag. Langzaamaan kwamen er meer bezoekers, klopten adverteerders bij me aan, kreeg ik producten opgestuurd en mocht ik de mooiste reizen maken.

Een droombaan

Wat een tijd was het. Ik heb in die periode meegemaakt hoe het medialandschap veranderde van alles op papier, van ‘bloggen? Wát doe je precies?’ tot het enorme digitale tijdperk waarin iedereen blogt en vlogt en alle merken en bedrijven met bloggers willen werken. Dit was een bizarre transitie. Te gek om mee te maken.

Sowieso waren de afgelopen tien jaar een hell of a ride. Wat heb ik veel mogen doen, zien, proberen. Ik heb zo ongelooflijk veel geleerd. Van het ondernemen, van het online zichtbaar zijn. Ik heb meerdere bedrijven opgericht en weer neergehaald, zoveel geprobeerd, zoveel mensen leren kennen en zoveel gedaan.

Het is tijd voor wat anders

Ik deelde dit jaar al een paar keer dat ik erg zoekende was. Ik wist dat ik iets anders wilde, dat ik niet meer genoeg voldoening haal uit Miss Lipgloss, dat ik een beetje vast zit in wat ik wil en wat ik zou moeten doen. Het was een mooie zoektocht. Alles is de revue gepasseerd. En als ik alles zeg, bedoel ik ook alles. Van nieuwe sites oprichten en een uitgever worden tot een restaurant openen of opnieuw gaan studeren. Of wonen aan de andere kant van de wereld? Ik gunde mezelf de tijd om te ontdekken wat ik echt wilde. En het antwoord lag al die tijd eigenlijk heel dichtbij.

Toen ik met Miss Lipgloss begon, was ik zestien. Ik was een tiener die op de middelbare school zat. Een heel onzeker meisje die niet wist wat ze wilde, weinig vriendinnen had en die erg van make-up hield en daar graag over blogde. Het format Miss Lipgloss werd geboren en daar voelde ik me jarenlang comfortabel bij.

Dat is de laatste jaren niet meer zo. Ik ben inmiddels 26 en ben een heel andere Cynthia dan die in 2006 Miss Lipgloss startte. Ik houd nog steeds heel erg van cosmetica, maar heb door de jaren heen heel andere passies en interesses ontwikkeld. Zo ben ik zoals je weet veel bezig met eten, reizen en interieur. Dingen die ik zeker af en toe deelde op Miss Lipgloss, maar het voelde altijd als ‘vals spelen’, alsof het niet echt ‘mocht’, terwijl ik de meeste plezier beleef aan het schrijven over die dingen. Ik zou graag wat dieper ingaan op onderwerpen die mij persoonlijk erg aanspreken, maar ik voel dat Miss Lipgloss niet meer de plek is (en de naam, ‘Miss Lipgloss’, zorgt daar natuurlijk ook voor). De motivatie werd minder, de uitdaging zakte wat weg en ik ging niet meer mee in grote veranderingen in de ‘industrie’.

Begrijp me niet verkeerd: Miss Lipgloss is nog steeds een plek waar ik enorm veel van houd en waar ik met alle liefde aan werk. Maar de koek is op. Ik haal er niet meer genoeg uit op persoonlijk vlak: te weinig uitdaging, te weinig motivatie om er een frisse wind door te laten waaien, ik wil geen beautyblogger meer zijn. Het is mooi geweest. Tijd voor iets nieuws.

Cynthia.nl

Begin februari zal mijn nieuwe site online gaan: Cynthia.nl. Een persoonlijke site over de dingen die mij bezig houden. De hoofdonderwerpen zijn lifestyle, reizen, eten, interieur, persoonlijke verhalen en natuurlijk óók beauty. Op Cynthia.nl zijn er wat mij betreft geen regels: ik wil graag alles delen wat mij bezig houdt. Dat kan de ene week een verslag zijn met mooie foto’s van een etentje, de andere week een fantastische reis die ik heb gemaakt. Of juist een artikel over een inspirerend gesprek dat ik had. Ja, het wordt dus een lifestyleblog, omdat ik denk dat ik daar zoveel meer mijn ei kwijt kan! Ik schrijf zó graag over eten, over reizen, over boeken, over een heleboel andere dingen dan beauty, en op Cynthia.nl kan dat állemaal. 

Op Cynthia.nl is er geen ruimte meer voor opvulling: ik ga niet bloggen omdat ik móet bloggen. Omdat er iets om 15u online moet. Ik wil graag alleen dingen delen die ik écht de moeite waard vind, dingen die echt iets in me losmaken, dingen die ik zelf ook zou willen lezen of kijken. Voor mij is dat het allerbelangrijkste en ik merk nu al dat me dat zoveel inspiratie geeft en dat ik er mega creatief van word.

Cynthia.nl is mijn persoonlijke site. Een site waarop ik deel wat ik wil delen, wanneer het uitkomt. Niet op maandag achter de computer zitten met het idee: ‘Vandaag ram ik er een X aantal artikelen uit.’ Nee. Ik wil artikelen publiceren wanneer ik dat écht wil. Als ik écht iets wil delen. Als dat gevoel ergens binnenin borrelt. Alleen updaten als het echt de moeite waard is.
Dat betekent niet dat het perfect zal zijn. Dat je elk artikel fantastisch zal vinden. Maar het zal wel een plek zijn waar ik veel meer mezelf kan zijn en waar ik alles kan delen wat ik wil. Het wordt een nieuwe jas die ruim zit en waar ik me vrij in kan bewegen. Een nieuwe jas waar ik me veel comfortabeler in voel en waar ik zoveel creatiever en vrijer werk.

Begin februari zal deze nieuwe site online gaan. De livedatum is vooralsnog 1 februari, afhankelijk van hoe snel de sitebouwers zijn 😉 Als je naar MissLipgloss.nl gaat, zal je automatisch doorgestuurd worden. Tot die tijd is het dus nog een beetje spannend wat Cynthia.nl precies gaat inhouden en hoe het er uit gaat zien, maar nog héél eventjes geduld. Op 1 februari laat ik je alles zien.
De rest van deze maand zal ik samen met jou terugblikken op tien jaar Miss Lipgloss.

Het einde van een tijdperk

Het is heel bizar om dit te schrijven. Om dit te delen. Ik was jarenlang bang. Echt bang om aan mijn twijfels en gevoelens toe te geven. Want ik ga een mooi merk loslaten, iets waarmee ik al jarenlang mijn boterham verdien, iets wat nog steeds een succes is. Bang voor wat anderen zouden zeggen. Ik weet dat er kritiek komt, dat mensen mijn site zullen verlaten. Vol twijfel, vol ‘ik-weet-niet-wat-ik-wil’, het was een grote lastige zoektocht naar datgene wat me écht blij maakt. Dit is echt het einde van een tien jaar lang durend avontuur waarin ik zoveel over mezelf heb geleerd.

Het is de hoogste tijd. Het is eng, maar ik heb vooral ongelooflijk veel zin om samen met jou dit nieuwe avontuur in te stappen. Om samen nieuwe dingen te ontdekken en samen weer heel veel plezier online te beleven. Ik heb er zóveel zin in! Ik ben natuurlijk al even bezig met content voor de nieuwe site en nu er voor mijn gevoel geen regels zijn, vind ik het weer zó ontzettend leuk om artikelen te schrijven en video’s te maken! 

Ik zie je deze maand nog hier. Vanaf begin februari neem ik je mee naar mijn nieuwe site en ik hoop dat jij er net zoveel zin in hebt als ik! 

De komende tijd, tot de livegang van Cynthia.nl, zullen er artikelen online komen waarin ik herinneringen met je ophaal en waarin ik terugblik op zoveel jaar Miss Lipgloss. Op de dag van livegang vertel ik je veel meer over wat Cynthia.nl precies is en wat je kan gaan verwachten vanaf begin januari.

;tldr? Op 1 februari komt mijn nieuwe site Cynthia.nl online, die gaat over persoonlijke zaken, eten, reizen, interieur, beauty en lifestyle. Een nieuwe site waar ik veel meer mijn ei kwijt kan! De komende anderhalve week blik ik op MissLipgloss.nl nog met je terug op 10 jaar Miss Lipgloss. Ik hoop dat je meegaat naar mijn nieuwe site! 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

268 reacties
 1. Liesbeth

  Vandaag wezen fietsen in de omgeving van ommen en dalfsen. Ineens dacht ik aan een artikel van jou over mooirivier. We fietsen er langs en dus afgestapt en heerlijk aan de vecht gezeten en lekker geluncht. Toen ik thuis kwam op zoek naar je site. Ik heb er maanden niet naar gekeken want ik vond het niet meer zo leuk. Ik ben net 48 (slik) geworden en vond de oude site wat kinderachtig. Niet vervelend bedoeld!
  Ik werd nu doorgelinkt naar je nieuwe site. WOW! Wat is het mooi geworden. En wat een goeie uitstraling. Heb weer even wat rond gekeken en vond de artikelen interressant en leuk geschreven. En echt volwassen.
  Je bent nog even mooi als altijd zag ik ook ; )
  Ik kom weer eens wat vaker kijken!

  Lieve groeten
  Liesbeth

 2. Lonneke

  Wat fijn dat je durft te kiezen voor een andere weg! Ik las juist graag de artikelen die niet per se beautygerelateerd zijn dus wat dat betreft kan ik alleen maar zeggen: yes!

 3. Maaike

  Een spannende grote stap! Wat ik me afvroeg: je schrijft dat als je naar misslipgloss.nl gaat, je automatisch wordt doorgelinkt naar de nieuwe site. Blijft misslipgloss en de oude artikelen nog wel ergens bestaan? Ik lees nog best vaak oude reviews terug voor ik iets ga kopen, en zou het jammer vinden als dat niet meer kan!

 4. Elke

  Super leuk! Hoopte er al op, vind jouw lifestyle artikelen altijd het leukste om te lezen. Heel veel succes en plezier met je nieuwe/vernieuwde blog 🙂

 5. Claire van Vrijberghe de Coningh

  Hi lieve Cynthia,

  Wat een power blog! Het zat er al een hele tijd aan te komen dat je een switch zou maken in naam en type blog. Super stoer dat je de keuze hebt gemaakt en vanaf februari (wow, snel!) officieel veranderd met site. Ga je ook een blog schrijven over wat de switch met jou persoonlijk doet, zowel positieve als negatieve reacties en wat het doet met je bereik? Die kwetsbare kant staat je namelijk zo mooi. Heel veel succes met alles en uiteraard.. Of je nu te vinden bent op misslipgloss.nl of cynthia.nl, ik volg je sowieso. Binnenkort koffie doen?

  Liefs x,
  Claire

 6. Manon

  Wat spannend voor je Cynthia ! Goed dat je door wilt groeien. Ik ben benieuwd hoe de site en alles gaat worden. Ik blijf in ieder geval een trouwe volger.

 7. Kimberley

  Super goed dat je voor jezelf kiest, en vooral kiest om te doen wat jou gelukkig maakt. Ik denk dat deze stap ook veel beter past bij wie je nu jaren later bent geworden. Ben super benieuwd naar de nieuwe site!

 8. Femke

  Aaaah yes! Wat fijn!! Nu hoef ik nooit meer uit te leggen waarom ik een ‘make-up-blog’ volg maar kan ik gewoon lekker aan Cynthia.nl refereren.
  Wat een goeie beslissing is dit zeg! Voor mij ging jouw blog echt niet alleen maar over make-up (dat interesseert me namelijk niet zoveel, sure even checken welke mascara je gebruikt is handig maar nieuwe lijnen/kleuren/collecties, eh?) en heb ik daar al heel veel van je geleerd. Hoe je omgaat met kritiek, dat je kwetsbaar opstellen juist heel krachtig is, geniet ik ervan hoe je zo prachtig integer kan schrijven en met heel veel respect je mening kan geven. Dat zijn voor mij de memorabele ‘dingen’ van Misslipgloss.nl. Dankjewel hiervoor en ik kijk ontzettend uit naar Cynthia.nl!

 9. Sarah

  Leuk en veel succes! Doen waar je je goed bij voelt en ik blijf in elk geval langskomen!

 10. AS

  Veel succes! heb misschien niet vaak gereageerd maar wel altijd gelezen. heb altijd genoten van elk artikel dat je hebt geschreven, ben er van overtuigd dat je nieuwe website een frisse wind (noemen ze dat zo) zal zijn. zal je nieuwe website zeker blijven bezoeken.!! veel succes!!

 11. Gabrielle

  Chapeau! Ik kijk er naar uit 🙂

 12. An

  Veel succes in je nieuwe reis. Ik kan je volledig begrijpen, na 10, bijna 11 jaar is het tijd voor iets nieuws ! Succes xx

 13. Liona

  Wat een verandering, maar wat tof dat jij deze stap maakt! Ik heb je heel wat jaren gevolgd vanaf 2006 en ik snap heel goed dat je eraan toe bent om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Heel veel succes!

 14. Annabel

  Hoi Cynthia,

  wat fijn dat je eindelijk deze stap voor jezelf hebt kunnen maken! Je verdient het om te kunnen doen wat jij het leukste vindt (hetzelfde als dat mensen soms ook van baan veranderen). Ik zal je ook zeker gaan volgen op je nieuwe site! Heel veel succes en geluk, en heel veel plezier met het voorbereiden van je nieuwe site!

  Liefs xxx

 15. Eva

  Ik ben heel benieuwd! Ik lees veel op je site, maar niet alle beauty artikelen, omdat ik zelf niet echt voor de (dure) makeup ben. Wel lees ik enorm graag je artikelen over boeken, eten, reizen, sneak peeks, … Dus ik volg je zeker naar je nieuwe site! xxx

 16. Anita te Gussinklo

  Super leuk nieuws Cynthia, ik wens je heel veel succes met je nieuwe site en ben er heel erg benieuwd naar.

 17. Vivian

  Gefeliciteerd met deze grote beslissing! Ik volg je site al jaren, en kom steeds vaker vooral terug voor je persoonlijke artikelen. Je bent een van de leukste bloggers die ik volg, en ik ga je nieuwe blog vast met heel veel plezier lezen!

 18. lotte

  Super leuk Cynthia!
  Ik ga je nieuwe site zeker volgen. Ik las nooit zoveel beauty maar hoe jij je nieuwe plekje beschrijft wekt enorm veel interesse. Veel plezier ervan 😉

 19. Ina

  Hey Cynthia,

  Je hebt een moedige keuze gemaakt en voor jezelf gekozen, wat fijn. Jammer dat er minder beauty artikelen zullen verschijnen, maar ook wel begrijpelijk dat je het na 10j een beetje gehad hebt. Ik wens je veel succes en ik ben net zoals zovele andere benieuwd naar 1 februari 🙂 x

 20. Miranda

  Ik ben zó enthousiast na het lezen van dit artikel! Toen ik je begon te volgen was ik begin 20, was ik geintresseerd in beauty en alles eromheen. Ik bezocht MissLipgloss hierdoor dagelijks. Aangezien mijn interesse veranderde, veranderde ook mijn bezoekjes aan MissLipgloss. Ik bezocht uiteindelijk ongeveer om de week MissLipgloss om bijvoorbeeld een artikel over boeken te lezen, of je persoonlijke week, en uiteindelijk om je verhuizing een beetje te volgen. Ergens vond ik het jammer dat de bezoekjes minder werden. Als je dagelijks een blog bezoekt krijg je het idee dat je diegene ‘vriendschappelijk kent’. Als door verandering van interesse de dagelijks bezoekjes steeds minder worden is het soms net alsof je een kennis opzoekt die vroeger een vriendin was. Nu heb ik het gevoel dat deze kennis omgang weer een ‘vriendschap’ kan worden! ( ik hoop dat je het een beetje snapt hihi ) Ik ben heel blij voor je dat je deze keuze hebt kunnen maken, en trots dat je de beslissing hebt durven nemen!

  • Miss Lipgloss

   Ik snap je heel goed, ik heb dit ook met een aantal bloggers (gehad)! Dankjewel voor je lieve reactie!

  • Jaco

   Dit voelt voor mij ook precies zo. Mijn interesse is (naast beauty) veel breder geworden, en andere posts trekken steeds meer mijn aandacht. Ik verhuis mee hoor! Dappere en voor mij ook een hele logische beslissing! xx

 21. Sandy

  Wat een ontzettend fijne beslissing. Ik word hier als blogger en designer helemaal enthousiast van en ik kan me je keuze zó goed voorstellen. Eerlijk is eerlijk, 11 jaar is een lange tijd en onze voorkeuren veranderen gewoon als we ouder worden. zelf heb ik ook weinig meer met alleen maar make-up gerelateerde blogs, ik lees veel liever lifestyle artikelen, persoonlijke verhalen of enthousiaste blogs over andermans passies zoals boeken, reizen of creativiteit. Ik kijk dan ook vol nieuwsgierigheid uit naar je vernieuwde blog. Fijn dat je je hart gevolgd hebt, tof!

 22. Anouk

  Hoi Cynthia,
  Het is een tijdje geleden dat ik op jouw blog was. Ik ben nooit een beautymeisje geweest, maar ik vond sommige artikelen wel leuk om te lezen. Ik heb niet zoveel meegekregen van de afgelopen tijd, behalve op social media. Ik had het idee al een tijdje dat ‘Miss Lipgloss’ niet meer bij jou paste. Ik denk dat dit een goede keuze is en wie weet dat ik je straks wel echt ga volgen. Ik ben heel benieuwd!

 23. Alyssa

  Wat een mooie en goede beslissing, en heel logisch. Ik volg jou al jaren en vind jou een onwijs leuke blogger, alleen het beauty-thema spreekt mij niet zo aan. Waardoor ik de meeste posts altijd oversloeg. De persoonlijke stukjes en reisverslagen vond ik daarentegen wel altijd heel leuk. Ik kijk uit naar je nieuwe site. Heel veel succes 🙂 topper!

 24. Baukje

  Jeeeh, ik reageer anders nooit maar nu toch 😉
  Ook al weet ik dankzij jou hoe ik oogschaduw moet opbrengen, vond ik al die andere blogs juist het leukste om te lezen! Ben en blijf een trouwe volgster!

 25. Ise

  Stoer dat je deze keuze hebt durven maken! Heel belangrijk om voor jezelf en het plezier in je werk te kiezen. Ik heb er alle vertrouwen in dat het een succes gaat worden 🙂

 26. Sanne

  Leuk! Als ik eerlijk ben schrikt de naam miss lipgloss me een beetje af juist. Vandaar dat ik niet zo vaak op je blog kijk. Ik ben ook niet zo’n beauty-fan (een beetje beauty is leuk, maar ik ben er zelf niet zo mee bezig). Ik ben echt heel benieuwd naar cynthia.nl en dat is ook zéker een blog die ik in de gaten ga houden.

 27. laura

  ik vind het eerlijk gezegd niet zo’n verassing, je nieuwe blognaam vind ik ook wel heel erg voor de hand liggen. Maar leuk voor je!
  Maar zou je het bloggen zelf ook niet zat worden?? Als ook cynthia.nl je geen voldoening meer geeft, wat zou je dan willen doen? Ik kan me herinneren dat je journalistiek studeerde, zou je dat niet weer willen oppakken??

  • Miss Lipgloss

   Dankjewel! En nee, daar ben ik niet bang voor. En als dat wel zo is, dan ga ik weer wat anders doen 😉 dat zoek ik dan wel uit. Nee, ik zou mijn studie journalistiek niet meer willen afmaken.

 28. Marleen

  Hi Cynthia!

  Ik reageer eigenlijk ook bijna nooit, maar jeetje, dit is wel even wat anders. Ik wist dat je inderdaad ergens mee bezig was, maar had dit niet echt verwacht. Wel een hele dappere beslissing en een goede keuze als ik jouw verhaal zo hoor. Gelukkig dat je wel blijft bloggen want ik moet toch zeggen dat ik jouw blog een van de beste vind. Daarnaast vind ik jouw beauty reviews altijd super fijn, volledig en uitgebreid, dus ik hoop dat ik die ook nog kan vinden op Cynthia.nl! Heel veel succes en ik ben mega benieuwd!

 29. Wendy

  Wat een leuk nieuws! Succes met het vervolg, ik blijf je zeker volgen. Leuk dat je gaat uitbreiden! Inmiddels zijn we allemaal ook wat ouder geworden en bestaat het leven uit wel meer dan make up 😉 Keep up the good work!

 30. T.

  Vroeger las ik wel eens bladen over onderwerpen zoals make up in Fancy en Yes en Viva en Flair Cosmopolitan en Marie Claire en Elle. Nu spreek ik van jaren terug van in de tachtiger jaren maar deze onderwerpen boeien me nog steeds. Heb je site met onderwerpen over verzorging en cosmetica met veel interesse gelezen. Heb er veel dingen uit kunnen halen om weer up to date m”n kennis op te frissen wat de cosmetica aangaat. Het is wennen dat je over ook andere onderwerpen gaat schrijven maar ik vind je schrijfstijl herkenbaar en interessant en welmenend geinteresseerd in het onderwerp waar je over schrijft. Rondleidingen en bezienswaardigheden die je hebt laten zien vond ik dan ook interessant genoeg om daar ook eens een kijkje te komen nemen. Ik wou dat ik zo kon leven van leef je droom en droom je leven. Want zo lijkt het wel. Het is het allerminst saai werk dan een wervelend boeiend en spannend bestaan lijkt mij. Al die inzet en voorbereidingen en vol met passie die over weet te brengen zo dat anderen ook geinteresseerd zijn. Je moet het kunnen met veel kennisoverdracht en dat je er dingen uit kunt halen die je bij je zelf in de praktijk toepast, en dat dat tot vooruitgang heeft geleid.Anders had ik er nooit zo veel over geweten dan nu. Ik bezocht ook de site Beautygloss en live life georgious maar zij beginnen nu ook iets anders. Zij hebben het plafond bereikt en hebben zich weer verder ontwikkeld. Zo zal iedereen zich wel verder ontwikkelen maar stiekem mis ik het toch wel een beetje maar we zien het weer in een andere vorm terug met andere onderwerpen. . . . .

 31. Een Belg

  Hi Cynthia,

  Ik volg je blog al enkele jaren en elke dag surf ik even naar je blog.
  Niet om je beautyartikelen te lezen.. because I don’t give a sh*t about beauty. Doe zelf ook nooit makeup op.
  Maar ik kan wel enorm genieten van je weken in foto’s, je reizen, restaurantbezoekjes en hoe het staat met je huis en de inrichting daarvan. Dat soort dingen lees ik graag en daar geef ik graag enkele minuten van mijn kostbare tijd (met 2 kleine kids) voor af. Ik moet zeggen dat ik dus ERG aangenaam verrast ben met dit nieuws! Reden te meer voor mij om het ‘ritueel’ van elke dag ff gauw te kijken, in stand te houden.
  Ben zeer benieuwd naar het verloop, en ik wens je veel nieuwe lezers toe! 😉

  Groeten uit Belgie (kan er geen puntjes opzetten helaas met dat tablet keyboard) bah…

 32. Carlijn

  Wat een bewondering heb ik voor jou! Doen wat je wil en je hart volgen. Dat is waar het om draait en waarom jij je geluk weer gaat vinden. Ik wens je heel veel succes en het allerbeste toe. En natuurlijk kom ik lezen op Cynthia.nl!

 33. Martine

  Wat leuk en van harte gefeliciteerd met deze switch!
  Ik had zoiets al in gedachten en ik ben blij dat ik er niet naast zat.
  Ik volg je nu een aantal jaren, ondanks dat ik niets heb met make-up.
  Jouw schrijfstijl en persoonlijkheid vind ik onderscheidend en er bleven voldoende andere artikelen over die ik wel leuk vond.
  Nu je echt een “lifestyle blog” gaat starten kan ik alleen zeggen dat ik hoop dat de stijl en sfeer van Misslipgloss niet verdwijnt.
  Er zijn al zo ontzettend veel lifestyle blogs die allemaal op elkaar lijken en met een inhoud waar ik niet warm van wordt.
  Wanneer Cynthia.nl een Misslipgloss wordt zonder de nadruk op de make-up en beauty dan heb ik er veel vertrouwen in en zal ik zeker terugkomen!
  Goed van je dat je deze stap durft te zetten.

 34. Dora

  Moedig! Ik schrok even maar ben blij dat je doorgaat via cynthia.nl.
  Ik volg je al jaren vanaf het begin, ik vind dit echt een grote durf om te besluiten.
  Knap van je! XXX

 35. Sofie

  Wow, sinds ik 15 was volg ik je blog al, maar ik heb nooit hierop gereageerd. Nu zijn we 8 jaar verder en ik bekijk ik hem nog elke dag. Ik wil je toch graag laten weten hoeveel ik van je heb geleerd (zowel op vlak van beauty als op lifestyle), bedankt Cynthia! Ben blij dat we nog van je gaan horen en ook van Emmy, veel succes nog! Groetjes van een Belgische fan x

 36. Cassie

  Super tof dat je deze stap neemt! Kan ook niet wachten tot je nieuwe site gelanceerd wordt. Ik zou het ook super vinden als er meer fiets gerelateerde dingen zullen verschijnen. Ik heb begin december een racefiets gekocht en jij bent toch ook een beetje mijn inspiratie hiervoor! En tot op Cynthia.nl dan maar 🙂

 37. Sivania

  Geweldige stap! Logische stap ook!
  Ik ben erg benieuwd naar je nieuwe site ❤️
  Veeel succes!

 38. Geanne

  Wat leuk voor jou, een nieuwe uitdaging! Ik denk dat de nieuwe site goed bij je past. En het heeft een toffe, hippe naam!
  Ik vind jou een leuke en oprechte blogger, zonder sterallure, gemaakte maniertjes en kuddegedrag. Dat siert jou, daarom vind ik je veel volwassen en echt overkomen. Daarom denk ik dat je site een hit wordt.

  Wat ik je mee wil geven is dat ik je op beeld ook echt goed vind. Je presenteert heel natuurlijk, en je ziet er goed uit. Als dat iets is wat jij leuk vindt, zou je daar zeker iets mee kunnen doen!

  Succes!

 39. anna

  Het zat er natuurlijk al een beetje aan te komen, maar dat maakt het niet minder spannend. Ik kan me in ieder geval vinden in je beslissing en ik ben heel erg benieuwd naar je nieuwe site! Heel veel succes, ik kijk er naar uit! <3

 40. hopper

  Ik schrok! Ik dacht nee he niet weer 1… maar je gaat dus verder maar dan op een andere manier onder een andere naam. Gelukkig maar! Want ik vind jouw manier van schrijven heel erg prettig!

 41. Mariska

  Geen nieuwe post vandaag? ?

  • Miss Lipgloss

   Nee, deze blogpost was voor vandaag bedoeld en wil ik de juiste aandacht geven 🙂

 42. Jolet

  Lieve Cynthia, ik wens je veel succes met deze nieuwe stap in je carrière.
  Ik kijk uit naar je nieuwe site, ben benieuwd. Liefs xxx

 43. Esther

  Wat super! Heel erg spannend en ik zal je zeker blijven volgen!!

 44. José @ ENJOY! The Good Life

  Wat goed dat je, na een zoektocht, gevonden hebt wat je wilt. Als het even kan altijd je hart volgen en dingen doen waar je blij van wordt. Heel veel succes met Cynthia.nl. Ik ga je volgen! Enne…. ENJOY! 😉

 45. Heleen

  Cynthia, kickass powervrouw! Wat fijn dat je eenmaal “gevonden” hebt wat je wilt doen en ik wil je hierbij ook alle succes en plezier wensen in deze nieuwe uitdaging. Ik heb altijd met alle liefde misslipgloss gevolgd en ga cynthia.nl ook zeker volgen, mede doordat ik je gewoon een kei leuk en inspirerend mens vind! Zet hem op!

 46. Daniëlle

  Wat een goed besluit! Ik kom straks gewoon op je nieuwe site de blogs lezen!

 47. Floor

  Wat gaaf! Gefeliciteerd met je keus, lijkt me inderdaad spannend. Voor jezelf kiezen is super! Heel veel plezier, liefs, Floor

 48. Elisabeth

  Ik blijf je volgen, Cynthia, moedig om dit te doen, veel succes.

 49. Marleen

  Vind ik HEEL leuk. Ik ben inmiddels 30 met fulltime baan en kind, maar ik volg je al jaren.
  Merk wel dat ik de beauty dingen steeds vaker oversla, al het andere vind ik veel leuker!!

  Ik ben erg blij dat je niet echt stopt en blijf je absoluut volgen!

 50. Lija

  TOI TOI TOI!!!!

 51. Marloes

  Lieve Cynthia,

  Ik volg je nu 8 jaar. Bij ons thuis is misslipgloss een heel begrip en iedereen herkend je stem uit duizenden als ik je filmpjes bekijk.
  Niet alleen ik, maar het hele gezin verhuist met je mee naar Cynthia.nl! Het is super stoer van je en ik kan niet wachten je nieuwe huisstijl te zien!

  Veel liefs Marloes

 52. Aimée

  Hi Cynthia, wat een stoere beslissing. Ik blijf je volgen en ben heel benieuwd wat er komen gaat!

 53. Julie Tina

  Ik denk dat dit een heel logische stap is voor jou! Het is heel normaal dat je interesses gaan evolueren en verbreden als je ouder wordt, dat merk ik bij mezelf ook 🙂 Fijn dat je dit nu duidelijk kunt maken door je blog een andere richting te gaan geven. Veel succes verder!

 54. Puck Christine

  Lieve Cynthia,

  Wat een mooie stap en wat moet het een verademing voor je zijn. Ik heb je in de afgelopen pak ‘m beet 7 jaar dat ik je volg, zien groeien en ontwikkelen. Ik vind dit dan ook een heel logische stap. Ik ben ook met je meegegroeid. Mijn interesses liggen niet meer echt in allerlei soorten make-up kopen, uren voor het Essence en Catrice schap staan voor mooie vondsten, allerlei tutorials kijken, etc. Ik kom nu voornamelijk voor je vrolijkheid, positiviteit, hier en daar voor advies over een make-up product, huidverzorging, recepten, reizen en een kijkje in je leven. Jij bent hierin ook gegroeid. Van Eyeko shoplogs en 88 palletes op je slaapkamertje met blauw/bruin bloemetjesbehang ging het langzaam over naar Sneak Peeks, een relatie en hier en daar een receptje in je appartement in hartje Zwolle, naar lifestyle dingen en echt genieten van gebeurtenissen in je leven in je nieuwe koophuis.
  Je hebt je op heel veel vlakken ontwikkeld tijdens Misslipgloss.nl en dit zal vast doorgaan bij Cynthia.nl. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je ergens achter staat en iets goed voelt, je hier ook heel veel goeds en moois voor terugkrijgt. Ik zal uiteraard met je mee gaan naar Cynthia.nl en nog lang blijven lurken met hier en daar eens een kleine reactie :-). Op een mooi, nieuw begin!
  Liefs X

 55. Lenthe

  Lieve Cynthia

  Wat fijn dat je eindelijk weet wat je wil. Wat zou dat jou een rustiger gevoel geven ! Ik kan niet wachten om je mooie nieuwe site te mogen bezoeken. Als ik heel eerlijk ben kwam ik juist op jouw site voor jouw reizen , restaurant bezoeken , lifestyle etc. Je bent altijd zo volwassen in jouw onderwerpen , dat je altijd mijn favoriet bent qua blogger.

  Ik verheug me op je nieuwe onderwerpen 🙂
  Heel succes meis!

 56. Liza

  ik heb al een tijdje geen reactie meer achter gelaten maar dit leek mij een geschikt moment om dat vooralsnog toch te doen.

  Zoals menig anderen al gezegd hebben; de verandering verbaast me niet. En het voelt ook niet echt als een verandering. Hoewel ik in het begin naar je blog ging vanwege updates over bepaalde producten en “how to’s”, kijk ik nu ook heel erg uit naar sneak peaks, verslagen van je reizen en recepten. Ik denk dat ik hierin met je ben mee gegroeid. Aan de andere kant lees ik jouw eigen posts (over bovenstaande) wel minder frequent dan dat ik de posts van Emmy lees. Ik leer het meeste qua make-up van haar, omdat zij iets veelzijdiger is en uitdagender voor mijzelf(hopelijk vat je dit niet op als een belediging!). Ik denk dus wel dat ik minder actief op je site ga zijn. Dit ook omdat ik denk dat je niet meer zo regelmatig gaat posten, aangezien je aangeeft te willen schrijven over iets wat jij hebt meegemaakt of op dat moment interessant vindt. Dat gebeurt nou eenmaal niet elke dag. Ik sta nu op met het lezen van Misslipgloss omdat ik dat interessant vind en ik weet dat er een post voor mij klaar staat. Ik ben bang dat als dit verdwijnt dat ik je dan een beetje uit het oog verlies.

  Desalniettemin ben ik heel blij voor je en ik denk dat dit een goede stap voor je is! De content past meer bij je, aangezien jij als persoon ook gegroeid bent. Ik hoop dat dit je meer rust en plezier geeft. Dank je wel voor de aankondiging, fijn om te weten waar we aan toe zijn 🙂

 57. Jojo

  Veel succes met je nieuwe baan Cynthia. Ik heb de reacties snel gescand en zie dat nagenoeg iedereen enthousiast is en zegt je te zullen blijven volgen. Dan zal mijn reactie ook weinig indruk op je maken want ik kwam alleen maar voor de beauty-artikelen en las zelden of nooit je andere blogs. Het is niet dat ik daar totaal geen belangstelling voor heb, maar ik heb daar gewoon (met een drukke baan) geen tijd voor. Ik zal dus helaas afscheid van je gaan nemen en ik hoop dat er een nieuwe generatie pur-sang beautybloggers op zal staan, want je bent niet de enige van de huidige generatie die gaat stoppen of minderen.
  Bedankt voor alle ideeën en inspiraties die ik de afgelopen jaren bij je heb opgedaan!! 🙂

 58. Bente

  Wat een leuk en goed besluit! Super logische stap. Zoals anderen al benoemen groeien lezers met je mee: toen je net begon kwam ik voor beauty artikelen op je site, maar inmiddels al lang niet meer en hoop ik juist op ander soort artikelen. 😉 Wat mij betreft dus helemaal goed deze stap! Ben heel benieuwd!

 59. Femke

  WOEHOE! Ik was even bang dat je helemaal offline zou gaan, en dat zou ik oprecht heel erg jammer vinden. Maar dit nieuws vind ik oprecht SUPER leuk! Ook al ken ik je niet persoonlijk en is de kans dat ik je ooit tegen het lijf zal lopen vrij klein, lees ik toch al 10 jaar trouw je blog en ben ik begaan met je en leef ik vanachter mijn beeldscherm met je mee.

  Zelf merk ik dat ik de artikelen over beauty al tijden oversla, en me juist stort op je reis-, lees- en eet-blogs. Voor mij betekent het dus waarschijnlijk dat ik je blog nóg leuker ga vinden 🙂

  Gefeliciteerd met het doorhakken van de knopen, geniet van de extra rust en vrije tijd die je hopelijk hebt gecreëerd door deze keuze te maken. Ik hoop nog veel van je te mogen lezen.

  Heel veel liefs

 60. Agnes

  Ik zou dan ook heel graag meer zien over boeken, misschien een leesclubje ofzo. Ik ben verzot op lezen.

 61. Marijke

  Heel veel succes toegewenst Cynthia! Het is een heel goede beslissing, ik ben zelf in mijn 30’s en een trouwe Miss Lipgloss lezer maar ik keek ook altijd uit naar de posts die niets met beauty te maken hadden. Ik ben heel erg benieuwd! 🙂

 62. Inge

  Ik blijf je zeker trouw volgen!!!!!!!!!!! ❤?

 63. Annet

  Heel veel succes Cynthia!
  Je schrijft zo leuk over allerlei onderwerpen dat ik zeker weet dat cynthia.nl ook een succes zal zijn.
  Het zou leuk zijn als je qua beauty dingen deelt die je echt bijzonder vindt. Je blijft tenslotte een expert na al die reviews! Ik heb inmiddels al heel veel van je tips in de kast staan ?

 64. Nabila

  Ik schrok!!!!! Ook ik ga trouw mee naar je nieuwe site. Succes.

 65. Liza

  Ik volg je ook al een aantal jaar en vind het onwijs leuk! Ik blijf je zeker lang volgen! YOU ROCK <3

 66. Jessica J.

  Een moedige beslissing! Ik ga mee naar je nieuwe webstek. 🙂

 67. jeapiebel

  Goede beslissing! Top dat je dit doet ondanks zoals je zegt je wel wat goeds moet loslaten. Maar ook weer voor nieuwe goede dingen die gaan komen geloof ik. Blog waar je zin in hebt en artikels die je écht wilt delen en dat het gevoel ergens binnenin borrelt. Ik zeg…top!

 68. Kiss & Make-up

  Klinkt dramatischer dan ’t is inderdaad, gelukkig blijf je gewoon verder doen, maar dan met een nieuw concept. Gefeliciteerd, ik ben benieuwd!

 69. Matanja

  Ik zal je zeker blijven volgen.
  Ik wens je heel veel succes…

 70. Meili

  Beste Cynthia,

  Ik kijk er naar uit om naar je nieuwe blogs te kijken ! Ik kijk elke dag misslipgloss.nl en
  ik vind heel erg leuk om te lezen over boeken reviews, lekker eten en reizen, zo dat komt
  goed uit , ik weet niet of je zou ook plogs nog doen / sneak peak want die vind ik harstikke leuk om te lezen. Je blogs maakt me blij elke dag 🙂 Veel success en zet hem op!

 71. Emma

  Hi Cynthia, ik bezoek je blog al een aantal jaar en heb deze al langzaam meer de lifestyle kant op zien gaan. ik lees nog steeds bijna alles met plezier. Voor mij gaf de naam misslipgloss geen beperkingen, voor mij was het al een beetje cynthia.nl.. ik hoop dus ook dat ik je nieuwe site met net zoveel plezier zal blijven bezoeken! Als het kon zou ik een kopje koffie met je gaan drinken. Soms vind ik het jammer dat ik ‘maar’ 1 van de duizenden lezers ben en ik je niet echt ken 😉 heel veel plezier en succes gewenst!

 72. Janice

  Lieve Cynthia,
  Ik ben normaal de grootste lurker ever, maar ik wil nu toch even wat achterlaten. Ik volg je al sinds het begin… toen je nog thuis voor het blauw brocante behang beautyblogs aan het schrijven was en je het allereerste filmpje samen met Mascha opnam, met je toen nog stoere korte zwarte kapsel. Je bent voor mij echt een voorbeeld geworden qua doorzettingsvermogen en persoonlijke groei. Je bent in die bijna 11 jaar op zoek gegaan naar jezelf en je hebt dit met ons, je kijkers/lezers, willen delen en daar ben ik je eeuwig dankbaar voor, want hierdoor heb ik zelf ook veel geleerd en ook geleerd dat je altijd jezelf moet blijven… no matter what. Je houdt je staande tussen alle perfecte plaatjes, op het internet, en dat is waarom ik zo graag misslipgloss.nl bezocht… het was puur en vol met passie en plezier! Ik wens je alle goeds en heel veel succes met Cynthia.nl… & ik ga zeker met je mee! Liefs, Janice

 73. Hilde

  Klinkt goed Cynthia! Ben heel benieuwd. Zo zie je dat de meeste lezers hierin, in de loop van tijd met je meegroeien. Fijn om te doen wat je hart je ingeeft, dan komt het altijd goed!

 74. Susan

  Ik kijk er naar uit! Op de een of andere manier vind ik je insta-wandel-stories ook altijd heel leuk dus blijf die ook vooral vol kletsen hihi.

  Groetjes een mede blauwvinger 😉

 75. Inge

  Wat geweldig! Ik wens je heel veel plezier en geluk met je nieuwe Job ?

 76. Pim

  Ik snap dat het voor jou als een enorme verandering voelt, maar voor mij als lezer kon ik toch al de artikelen kiezen die ik wilde lezen – en sloeg daarbij beauty de laatste jaren steeds vaker over. Fijn dat je niet elke dag content online gaat zetten, want opvulartikelen met allerhande lijstjes inspireren niet. Ik ben wel benieuwd hoe je je gaat onderscheiden van de vele andere lifestyle blogs zoals bijvoorbeeld die van Sanny of 2wmn.

 77. Fanny

  Ik hoor totaal niet bij je doelgroep(veel te oud),maar ik volg je site toch al jaren.
  Destijds kwam ik je toevallig tegen: een eigenwijs meisje met kort zilvergrijs haar dat over beauty schreef en filmpjes opnam, waarin ook vaak iets mis ging. Heel leuk vond ik het.
  Door de jaren heen werden jij en je site steeds serieuzer. Logisch, je ging professioneler werken.
  ’t Bleef leuk en vaak interessant, maar ’t speelse ging er ’n beetje af, ik mis ’t spontane, ’t grappige
  waarom ik je site zo leuk vond. Ik kijk nog wel zeer regelmatig op je site, ziet er tegenwoordig heel mooi uit, maar soms denk ik wel eens, waarom zo gepolijst? Je was zo fijn apart en jezelf!
  Bewonderenswaardig dat je nu een volgende stap hebt genomen, knap ook, wens je alle goeds en ik hoop stiekem dat je toch ook weer wat “losser” gaat werken.
  Ik blijf je zeker volgen,

  Fanny

 78. Kim Meijers

  Lieve Cynthia, je bent in 10 jaar tijd enorm gegroeid, een volwassen vrouw geworden met brede interesses die he op n fijne no-nonsens manier deelt. Je raakt daarmee veel andere dames. Te gek dat je hiermee doorgaat in n volwassener jas! Ik zal je met veel interesse blijven volgen en hopelijk komt er nog regelmatig beauty voorbij.

 79. Sharon

  Zo spannend, zo logisch en zo leuk! You go girl! Of nee, dat moet nu natuurlijk ‘You go woman’ zijn 😉

 80. Susan

  Wat ontzettend stoer! Ik ben benieuwd naar Cynthia.nl 🙂

 81. Annika

  Hardstikke leuk! Ik ben benieuwd en ik kom zeker kijken.

 82. Petra

  Leuk! Snap het helemaal. Ben erg benieuwd naar je nieuwe site waar ik net als Misslipgloss elke dag mijn eerste koffietje bij ga drinken:)

  • Petra

   ‘net als bij Misslipgloss’

 83. Linde

  HEEL erg leuk!! Ik lees je blog al jaren terwijl ik haast een make up gebruik, door je schrijfstijl en je leven inspireert me (zakenvrouw, sport, reizen, gezond leven). Echt superleuk! Ben helemaal enthousiast!!

 84. Jonna@burgertrutjesNL

  Ik had het idee dat je op deze site ook al aardig je ei kwijt kon. Ben dus extra benieuwd naar de content op je Nieuwe site.

 85. Irina

  Oew wat leuk en ook ontzettend te begrijpen!
  Je blog moet iets zijn waar je je ei kwijt kan, en als Miss Lipgloss dat niet meer is voor jou dan maak je een goede keuze door over te gaan op Cynthia.nl ^^

 86. Marianne

  Hoi Cynthia,

  Wat een tof besluit van je!!
  Echt heel gaaf. Ik vind het ergens ook wel jammer (en wordt een beetje weemoedig) toen ik dit las. Maar ik denk dat het ook een heel goed besluit is geweest.

  Toen je de afgelopen paar maanden schreef over ‘nieuwe dingen en veranderingen’ had ik niet gehoopt en gedacht dat dit eruit zou komen dat “miss lipgloss stopt”. Aan de andere kant, de meeste artikelen die ik las waren niet beauty-gerelateerd. Terwijl daar de insteek van mislipgloss.nl was.

  Heel veel succes Cynthia!! Echt tof dat je dit doet!!

  Veel liefs Marianne

 87. Jaimy

  Blijft misslipgloss wel gewoon bestaan zodat we dingen terug kunnen lezen of word hij helemaal verwijderd?

  • Miss Lipgloss

   Het archief gaat mee naar de nieuwe site 🙂

 88. Laura

  Ook ik volg je al vanaf het begin, super leuk om je te volgen en te zien hoe je bent gegroeid. Fijn om te weten wat je nu echt wil! Ben heel benieuwd naar je nieuwe site, het wordt vast zoals altijd, erg leuk om te lezen/zien. Veel succes en plezier!

 89. lisette

  Wat een leuke en logische vervolg stap voor je. Ik verhuis mee want ik lees je berichten altijd erg graag. Veel plezier!!

 90. Malou

  Super gaaf! Ik las je blog eigenlijk nauwelijks meer, maar ik ga je nieuwe site zeker volgen 🙂

 91. Danielle | Mama Lifestyle Blog

  Trek je trouwens niets aan van eventuele kritiek die je krijgt. Mensen hebben toch altijd wat te praten. Het is jouw leven en jouw keuze. Zet hem op!

 92. Isa

  Gefeliciteerd! Ben blij dat je iets gaat doen wat je gelukkig maakt.

 93. Danielle | Mama Lifestyle Blog

  Ik schrok ontzettend toen ik de titel las. Gelukkig stop je niet helemaal. Ik begrijp je volledig. Na al die jaren zijn je interesses veranderd en logisch dat de naam MissLipgloss dan ook niet meer aansluit bij de interesses en plannen die je hebt. Heel veel plezier en succes en ik ben erg benieuwd naar je nieuwe site. Die zal ongetwijfeld net zo’n succes worden als MissLipgloss! ?

 94. Marlien

  Als je je hart volgt dan komt alles goed. Veel plezier met je nieuwe blog, ik blijf je lezen x

 95. Marieke

  Mooi nieuws! Fijn dat je niet stopt en gewoon op echt jouw eigen manier verder gaat! En ik ga virtueel met je mee op jouw avontuur!

 96. Dian

  Nou lieve miss lipgloss, hartstikke bedankt voor de afgelopen jaren. Het waren heerlijke ontspanningsmomentjes met veel inspiratie. (Dankjewel voor de Janine, dankjewel voor de mio, dankjewel voor…)
  Ik zie enorm uit naar je nieuwe stap!
  Hopelijk is de site ook voor mobiel handig te lezen?

  Hopelijk ga je een nieuw succesvol, inspiratievol, creatief tijdperk inluiden!

  Bedankt! -x- Dian

  • Dian

   Jawbone! Dankjewel voor de Jawbone 🙂

 97. Milou

  Jeeeeeej! Zo leuk dit! Zo heerlijk om te horen dat je het helemaal naar je eigen zin gaat maken! Dat zullen we vast allemaal merken in je blogs! Eerst struinde ik zowat alle beautyblogs af puur voor de beauty en nu is dat stukken minder. De persoonlijke dingen over van alles en nog wat vind ik nu veel leuker. Ik kijk uit naar je nieuwe site! En je zal het niet nodig hebben maar toch: succes!:)

 98. Charmain

  Wauw, wat een reacties! Helemaal begrijpelijk, want wat een dappere zet! Ben heel trots op het feit dat je durft! Je inspireert me al een hele tijd en ik geloof er zeker in dat je dit zal blijven doen! Heel veel succes en geniet van je moed! Xx

 99. Maria

  Lieve Cynthia,

  Al jaren volg ik jouw blog en bijna dagelijks nam ik een kijkje om vervolgens naar de winkel te sprinten om je tips uit te proberen. Reacties onder artikelen heb ik echter nooit geplaatst, nam ik niet de tijd voor of had voor mij geen toegevoegde waarde. Nu doe ik dat wel, omdat ik je toch wil laten weten dat ik niet zo op kijk van deze stap. Zelf ben ik 28 en ik merkte de laatste 1,5 jaar dat ik niet meer dagelijks je blog las, maar bijvoorbeeld 3x in de week er ff doorheen scrollde en bepaalde onderwerpen las. Je wordt ouder en je interesses veranderen. Dat is iets natuurlijks en heeft iedereen. Ik ben dus blij met deze stap en kijk uit naar je nieuwe site! Ik vind je een mooie jonge vrouw en vind het leuk dat we je kunnen blijven volgen ?. Veel succes en plezier toegewenst met je nieuwe uitdaging!

  Liefs, Maria

 100. Louise

  Hoi Cynthia
  Ik reageer echt nooit op blogs maar nu zei me gevoel dat ik het wel moest doen. Je hebt je bloot gegeven en dat mag gesupport worden.
  Ik volg je al een paar jaar en ik vond juist die lifestyle blogs het leukste. Zelf ben ik ook ouder geworden en daardoor keek ik eigenlijk de beauty blogs nooit meer alleen je lifestyle en wat je allemaal mee maakte in het leven.
  Ik zeg dus een top keuze wat je maakt, je bent idd ouder geworden, een vaste relatie, samen wonen en een huisje samen gekocht. Daar hoor je juist in mee te groeien om vooruit te komen.
  Zelf zat ik er al stiekem op te wachten en dan doe je het gewoon. Super gaaf natuurlijk.
  Ik zeg ga zo door, blijf bij jezelf en volg je gevoel.

  Nu nog trouwen, hondje en kinderen hihi. Gewoon lekker wanneer jij eraan toe bent hè 😉

  Liefs,

  Louise

 101. Hilde

  Ik reageer nihil maar ik kijk uit naar je nieuwe site!
  En had al een tijdje het vermoeden dat je deze kant op wou gaan, super leuk!
  Want interesse in die oppervlakkige make-up (ja sorry)had ik toch al niet, maar las juist wel je andere artikelen over Reizen, lifestyle en Fooood en boeken!
  En zo rustig en nuchter gebleven met beide benen op de grond knap!!

 102. Loes | Gewoon iets met Loes

  Wauw Cynthia, wat ontzettend fijn dat het hoge woord er nu eindelijk uit is. En wat fijn dat je er zo blij mee bent. Gefeliciteerd met deze grote nieuwe stap. Ik volg je nog niet zo lang als sommige meiden in de reacties hierboven, maar heb wel de illusie dat ik met je meegroei. Ik ga je zeker volgen op Cynthia.nl en ben heeeeel erg benieuwd waar dat naartoe gaat! Als je maar wel ook lekker blijft bloggen, haha. Het maakt me niet uit waarom, ik lees lekker met je mee. Wel fijn dat Emmy ook mee gaat, want ondanks dat haar looks vaak wat gedurfder zijn, haal ik ook daar wel inspiratie uit. En ik vind Emmy gewoon ook heel erg leuk :). Veel succes en ik ben blij dat we nu weten wat de verandering gaat worden <3.

 103. Remziye

  İk ga je missen…
  Ag,
  Jij gelukkig,ik (wij je lezers)gelukkig.

 104. Dagmar

  Hee Cynthia!
  Ik volg je al jaren maar ik reageer nooit 😉 Maar nu wel! Omdat ik wil zeggen dat ik het echt een superleuke stap vind om je eigen lifestyle site/blog te starten! Ik ga je zeker blijven volgen, ook omdat ik je gewoon een superleuk mens vind. Je bent eerlijk, jezelf, je doet wat je zelf wilt en je laat je niet meevoeren door alle bekende bloggers en vloggers. Je bent lekker nuchter en net als ik een echte Zwolse! (Jup, ik woon ook in Zwolle haha!) Zo leuk. Ik kijk uit naar je nieuwe website en alles wat je daarop gaat plaatsen!
  Liefs, Dagmar

 105. Sharon

  Ik ga ook gewoon mee! We kennen de make-upmerken nu ook wel en er is nog zoveel wat we niet kennen:))

 106. Esther

  Hey Cynthia!

  Hier ook nog even mij stem: het doet me doegd dat je zo bewust kan kiezen voor wat je wilt! Het vraagt veel moed en wilskracht om je leven zo in handen te nemen en jij doet dat op zo’n positieve en krachtige manier. Je bent een grote inspiratie voor me, al jaren. Door al die jaren je mening te uiten geef je me belangrijke waarden mee en natuurlijk geniet ik ook van jou zo blij te zien! Ik vind het ook heel mooi en belangrijk dat je de moeilijke momenten niet negeert of wegcijfert, dat is iets dat veel bloggers wel doen. Ik ben maar één stem in de vele, maar ik weet dat je dit leest en ik hoop dat je mij ook een beetje in je mee kan nemen en dat je weet dat er zoveel mensen zoals ik zijn die je helemaal steunen!
  <3

 107. Carmen

  Cynthia dat is supernieuws! Ben zo blij voor jou dat je gevonden hebt wat je zocht. Ik ga zeker mee want vind je een spontane, gewone no nonsense vrouw die trouw blijft aan haar hart. Dat is het belangrijkste en dat zorgt ervoor dat mensen je blijven volgen! Vele groetjes van een trouwe volgster uit België 🙂

 108. Marleen

  Dit klinkt als een goede stap en een superleuke uitdaging! Ik ben heel benieuwd naar je nieuwe site. Het ‘ding’ waar jij met toe hebt gezet door je blog is wandelen. Vóór ik er bij jou over las vond ik het maar ouderwets en dacht ik dat iedereen me raar zou aankijken als ik ergens zomaar zou lopen. Na jouw enthousiaste verhalen gaf ik het toch een kans en inmiddels zit het ‘naar buiten gaan’ echt in mijn systeem! Oh en ik ben je ook heel dankbaar dat je Jamie Oliver Turkse pizza recept hebt gedeeld – zó lekker!

 109. Kiki

  Hey meid, wat een moedige beslissing. Ik denk dat dit een hele logische (en slimme) stap is. Ik geniet al enorm van de afwisseling op misslipgloss, dus ik denk dat ik de nieuwe website nog leuker zal vinden. Ik wens je heel veel succes met het verwezenlijken van je dromen. Je bent een inspiratie voor mij – hoe je je dromen najaagt en hoe je keihard werkt om je doelen te bereiken. Ik heb er echt bewondering voor. Ik kan niet wachten om de nieuwe site te zien!!

 110. Melissa

  Normaal laat ik bijna nooit een reactie achter en lees ik alleen elke dag je blog met veel plezier. Knap dat je deze stap zet en dat je de laatste tijd zo goed naar je gevoel luistert! Je kan maar beter op je hoogtepunt stoppen dan dat je blijft aanmodderen ? Fijn dat Emmy mee gaat, ik vind haar echt een waardevolle aanvulling op je blog!

 111. Hanan

  Dit was de eerste blog die ik leerde kennen 6 jaar geleden. Hierna volgden pas de andere bekende blogs. Tis denk ik voor de lezers ook ff slikken….tis net alsof je vaste eetcafé of of koffietent waar je al jaaaaaaren wekelijks komt met je besties ineens gaat sluiten.

  MAAAAAARRR ik wens je al het beste Cynthia, ik begrijp je heel goed. Ik heb zelf minder met reisverslagen etc maar zal af en toe komen spieken, en ook heeeeeeel fijn dat Emmy blijft.

 112. Veerle

  Proficiat met je beslissing.Wel doordacht.
  Veel succes Cynthia.

 113. Gwenster

  Mijn gevoel is een beetje dubbel… Enerzijds kan ik je begrijpen wanneer je een frisse wind wil laten waaien door je blog, vernieuwen is nu eenmaal nodig van tijd tot tijd en mensen hun interesses veranderen uiteraard op 10 jaar tijd! Dus ik juich je beslissing op dit vlak zeker toe, MAAR wat ik niet goed begrijp is dat je zegt dat je de voorbije maanden minder enthousiast was, en minder enthousiast schreef… Waren die artikels dan niet oprecht, gemeend, eerlijk? Uiteraard waren ze dat wel, je moest immers iets schrijven. Maar je begrijpt wel dat dat althans bij mij een naar smaakje nalaat… Telkens wanneer ik nu artikels van afgelopen jaar lees, voel ik meteen dat je niet 100 pct gelukkig was of niet met je hele hart erbij was… Je wil dat nu oplossen door cynthia.nl, dat snap ik, een mens mag niet bij de pakken blijven zitten, maar het lijkt alsof je persé eender wat wil doen om je beter te voelen… je was beautyblogger en nu word je een van die duizenden bloggers die over vanalles en nog wat schrijven. Dat kan absoluut, maar je gaat daar wel lezers mee verliezen… Maar goed, het is ook toe te juichen dat je deze stap durft te zetten, je zou ook gewoon kunnen blijven aanmodderen en dat doe je niet, dus dikke duim voor je moed en succes met je nieuwe concept!

 114. Rosalie

  Leuk dat je deze stap neemt! Ik wens je veel succes en blogplezier!

 115. Iris

  Wat ontzettend goed dat je deze stap neemt, voelt vast weer als een nieuw begin. Lekker je eigen ding doen, je bent een topper!

 116. Anne

  Lieve Cynthia, wat fijn nieuws! Ik heb even geleden nog gedacht dat het er zat aan te komen. Het leek me een logische stap. Die bovendien erg natuurlijk en vertrouwd aanvoelt.

  Miss Lipgloss zal voor mij een herinnering zijn aan dagelijkse feelgood momentjes. Herinneringen aan lief en leed dat je nog steeds deelt met ons. Het is bijna grappig hoe iemand die ik niet ken, zo’n voorbeeld kan zijn! Ik ga met even veel plezier Cynthia.nl volgen!

 117. Charlotte

  Ik kijk met heel erg veel plezier uit naar wat er gaat volgen! Ik reageer eigenlijk nooit maar volg je wel al jaren en deze keer wou ik toch graag even iets zeggen. Je lijkt me een geweldige madam en ik wens je ongelooflijk veel succes!!!

 118. Carine

  Wat een goede stap! Het was mij inmiddels wel duidelijk dat je hart er niet meer in zat en dat zag ik ook wel in je site. Dus ik ben blij dat je nu iets gaat doen waar je wel volledig je passie in kwijt kunt. Dat hoort gewoon bij het groeien in je leven en is alleen maar goed.
  Ik volg je al een heel aantal jaar en heb echt van je geleerd hoe je oogschaduw mooi kunt aanbrengen en hoe je je wenkbrauwen mooi bijtekent. Thanks daarvoor voor de honderden reviews die ik weer eens doorspitte als ik een nieuw product wilde kopen. Ben heel benieuwd naar je nieuwe site!

 119. Vanessa

  Ik vind het een goede en mooie beslissing! Ik moet toegeven dat ik de laatste tijd ook minder je beauty reviews las en meer de andere (persoonlijke) artikelen dus ik ga je nieuwe blog met veel plezier volgen. Veel succes en vooral veel plezier!

 120. Cloë Pop

  Wat leuk! Gefeliciteerd! Ik had gegokt op een naamswijziging en meer artikelen over lifestyle/reizen/food. Kwam griezelig dicht in de buurt. 🙂 Ik hoop dat je meer plezier gaat beleven aan het bloggen en je, je ei er helemaal in kwijt kan op jou eigen unieke manier. Ik ga zeker mee naar de nieuwe site!
  Wat knap dat je het zo lang achter de schermen hebt gehouden, je nieuwe domeinnaam eind september 2016 al geregistreerd. (Ik ben een über nieuwschierige nerd ?) Heel goed, alles strak uitrollen en een vliegende start maken!

 121. Brenda

  Wat een leuk nieuwtje, zo op mijn verjaardag! Ik denk een hele goede keus. Heel veel succes met alles. Ik blijf je hoe dan ook volgen, net zoals voorgaande jaren :). Liefs, Brenda

 122. rachel

  ik volg je al zolang denk 2008, heb je 2 x persoonlijk mogen knuffelen en met je zitten kletsen op mijn bank en heb je zien groeien, ven meisje met een site naar een volwassen mooie chick die het ver geschopt heeft. cynth de meiden hebben een traantje gelaten net met het lezen van je bericht maar hun uitgelegd dat je niet verdwijnt hihi maar een nieuw hoofdstuk opent en ohhhh ze waren weer blij ? we blijven je natuurlijk volgen lieffie want dat plekje in ons hartje heb je nog steeds en blijf je houden als cynt van misslipgloss ❤❤

 123. Lien

  Eerst dacht ik NEEEEEE ze stopt er volledig mee. En dan kwam de opluchting je gaat er mee door op een andere site. Ik vind het ook een logisch gevolg. Natuurlijk ben ik er volledig klaar voor jou nieuwe stap. En zit ik al op het puntje van mijn stoel om je nieuwe site te bezoeken. Wat mij bij blijft door al die jaren heen. Is hoe jij jezelf bent gebleven. De eerste keer dat ik op je site kwam was via een filmpje over smoke eye. In de badkamer van je ouders. En azo gaande weg werd je een deeltje van mn leven. Dagelijks kwam ik op je site. Je leerde me hoe ik me mijn make up moest aanbrengen. Ik was helemaal verloren aan je site. Je how to artikels waren mn favoriet. Stap voor stap deed ik je na en leerde ik zoveel over make up. Het werd ook een passie van mij… gaande weg kwam er ook persoonlijke dingen bij. Steeds bleef je jezelf en dat siert je. Het voelt zo aan dat ik je ken. Gewoon omdat je over de dagelijkse dingen praat. Realistisch bent. Mooi hoe je bent gegroeid. En het product hiervan komt er binnenkort aan. Zo bij deze bedankt voor al die leuke inspirerende artikels over make up, het leven zoals het is met zn hoogtes en zijn laagtes. Het kijkje in je leven, je passie, je visie, je dromen en zoveel meer. Bedankt Chynthia heel veelbsucces met je nieuwe job ?

 124. celine

  Super hoor, ik blijf je zeker weten volgen en ben super benieuwd. Ik ben vooral blij dat je niet stopt met bloggen en snap je punten helemaal. De artikelen die je hier plaatste die niet beauty gerelateerd waren las en lees ik ook super graag. Succes! Komt vast en zeker goed

 125. Saskia

  Hoi Cynthia, wat een leuk nieuws! Ik vermoede al dat er zoiets aan zat te komen. Ik denk dat je een goede keus hebt gemaakt. Wat hierboven ook al werd gezegd; je lezers zijn met je meegegroeid. Ik skipte inmiddels vrijwel alle beauty artikelen en las juist alleen nog maar je persoonlijke stukken en lifestyle artikelen. Ik denk dat je nieuwe site goed gaat aansluiten bij jouw eigen ideeën en de wensen van jou en je bezoekers! Heel veel succes.

 126. Claudia

  Ik vind het super en heel stom tegelijkertijd, mag dat? Haha. Jij was de beste beautyblogger uit NL van de 3 sites die ik volgde. Dan stopte Mascha met bloggen en ging ze enkel nog bloggen. Serena van beautylab heeft echt geen structuur dus je weet nooit wanneer iets verschijnt. En nu stop jij ermee. Ik ben echt een beetje triest, want volg je ook al zeker 5 jaar en heb veel make-up gekocht op basis van jouw reviews. Tot wie moet ik me nu wenden 🙂 maar ik kom zeker mee naar je nieuwe blog! Veel succes meid!

 127. Edith Sofia

  Toen ik de titel las schrok ik wel een beetje, maar gelukkig blijf je bloggen! Super spannend. Ik ben heel erg benieuwd naar je nieuwe site!

 128. Jessica

  Beste Cynthia,
  In jouw besluit vind ik inspiratie! Wat mooi, dat je nu, 10 jaar, op je 26ste, je hart volgt na een periode van bezinning! Ik vind dat bewonderingswaardig. Er zijn genoeg mensen die pas beseffen waar hun passie ligt als ze veel en veel ouder zijn. Geweldig dat je groeit en dit deelt! Dit vind ik tot nu toe het mooiste aan wat ik van jouw heb mogen zien. Ik blijf je volgen en wens je alle goeds!
  Groetjes, Jessica

 129. Stef

  Ik.vind t erg gaaf, ben zelf 31 en kijk nu nog weinig beautyblogs, weet zeker wat je nu gaat doen dat t me erg aanspreekt en af en toe joufavoriete makeup producten eens in t half jaar vind ik wel leuk 😉

 130. Marie

  Zo ontzettend gaaf en spannend tegelijk om iets nieuws te beginnen, ik vind persoonlijk de artikelen wie je die onderwerpen schrijft intressanter, alsof ik echt word meegenomen in een verhaal wat iemand verteld. Niet dat je andere artikelen slecht zijn. Maar je merkt wel dat je dat meer trekt om het zo te noemen. Ik ga zeker je site vaak bezoeken

 131. Kelly

  Het beste is om te stoppen op je hoogtepunt zeggen ze! En dat doet je nu! Ik verheug me op je nieuwe site, en ben onwijs nieuwsgierig naar wat ik daar mag verwachten. Op naar 1 februari. Don’t cry because it’s over, smile because it happened 🙂 op naar 10 jaar Cynthia !

 132. Arletta

  Wat ontzettend leuk!!! Het komt niet als een verrassing qua inhoud van je nieuwe site, er kwamen steeds meer ‘andere’ artikelen op je site. En dat vind ik erg leuk! Ben heel benieuwd naar de nieuwe layout en content. Goede beslissing!

 133. Femke

  Wat knap dat je deze stap neemt! Ik volg je nu een paar jaar juist om je ‘lifestyle’ artikelen. Ik ben heel benieuwd hoe je Chynthia.nl gaat inrichten en kijk uit naar je nieuwe artikelen :).

 134. Brenda Andriese

  Een logische transitie. Respect. Ik blijf je volgen.

 135. Ness

  Ik ben héél blij dat je niet stopt met bloggen. Je leeft maar 1 keer en je moet doen waar jij je goed bij voelt! Ik blijf je volgen en ik verhuis mee naar Cynthia.nl 🙂

 136. Natalie

  Wat goed en stoer dat je deze beslissing hebt genomen! Ik volg je echt al vanaf het begin en ben zo blij dat je niet stopt met bloggen haha! Ben ontzettend benieuwd, en heel veel succes en plezier!!

 137. Gerie

  ‘Durven is soms de grond onder je voeten verliezen. Niet durven is jezelf verliezen’

 138. Anne

  Wat een goede en ook logische volgende stap, respect voor je lef om je dromen te volgen!
  Ik verhuis dolgraag met je mee, volg naast de make-up ook met interesse je reis, cukinaire en interieur blogs. Heel veel succes met Cynthia.nl!

 139. Kaylee

  Cynthia, heldin. Super hoe jij gewoon je hart volgt. Ik volg je al jaren hoewel ik eigenlijk nooit reageer. Ik ben hier ooit terecht gekomen vanwege een make-up review, maar ben gebleven om jouw persoonlijkheid. Ik kan niet wachten om meer van jóu te zien. Zet ‘m op, je kan het!

 140. Lin

  Oh Cynthia wat een ontzettend moedig besluit maar stiekem baal ik wel een beetje.. Ik zit namelijk al 10 jaar onder de mee lees steen bij je! Ik heb zoveel geleerd van je en zooooveel gekocht door je haha. Jij was een van de blogs met reviews die ik echt vertrouwde.. maar ook op jouw nieuwe site verhuis ik mee met mijn mee lees steen 🙂 wens je veel succes

 141. Loes

  Wat een ontzettend stoer en moedig besluit! Mooi zeg, ik volg je al een heel aantal jaren maar ik ben echt heel blij dat je niet stopt met bloggen! Waar ik bij andere bloggers wel eens een artikel oversla, lees ik bij jou eigenlijk alles wel, puur omdat jij een hele oprechte manier van schrijven hebt en heel transparant bent. Fijn dat je je angst opzij hebt gezet om dit besluit te kunnen nemen en kiest wat voor jou het beste voelt 🙂 Heel veel succes en ik ben benieuwd naar de artikelen die komen gaan. X

 142. Julia

  Wauw gaaf Cynthia! Stoer dat je de stap hebt durven maken. Lijkt me inderdaad erg lastig.
  Waar ik nu alleen een beetje bang voor bent dat je echt heel af en toe een artikel gaat plaatsen. Ik vind het zo leuk om je artikelen over lifestyle, reizen en eten te lezen. Maar toen teske ook liet weten dat ze niet meer verplicht elke dag een artikel gaat plaatsen, komt er nu iets eens in de 1/2maanden. Ik hoop dat dit niet bij jou gaat gebeuren. Hoe zie je dit zelf?

  • Miss Lipgloss

   Ik kan dat niet voorspellen natuurlijk maar mijn blog is mijn focus en mijn fulltime baan, ik ben absoluut niet van plan een keer per maand te updaten. Teske doet naast haar blog veel andere dingen en ik vooralsnog niet. Ik wil wel echt regelmatig updaten!

  • Heleen

   Ja dit is voor mij ook de grootste ‘angst’. Ik ben niet bang dat het maar eens in de 1/2 maanden wordt, maar het zou wel fijn zijn als er een zekere regelmaat in blijft.
   Ik sta nu elke ochtend op met miss lipgloss. Klinkt gek, maar het is wel zo, je bent de eerste website die ik ’s ochtends op mijn mobiel open. Als de regelmaat weg is, ben ik bang dat ik je uit het oog ga verliezen.

  • Bianca

   Dat hoop ik ook,als het heel erg onregelmatig wordt, dan denk je al snel ik ga niet meer kijken…

   Ben benieuwd naar de nieuwe site en wat ik juist zo leuk vind, is de diversiteit van jou! Dat maakt jouw blog erg aantrekkelijk, de ene keer een top review van chanel, hema, kruidvat etc. De andere keer een leuk boekenverslag, leuke sneek peak’s of reisverslag. Succes !

 143. Amina

  Ik vind het een hele goede en moedige stap, gefeliciteerd! Je bent gegroeid en je volgers ook, dus je stap naar lifestyle is een hele logische! You go girl! xoxo

 144. Petra

  Het lijkt mij een logische stap als je naar het verloop van je blog kijkt. Zoals iemand al eerder benoemde zal het meer voor jouw gevoel een verandering zijn dat
  N voor je lezers. Er werd al steeds meer en meer over andere dingen geschreven dan alleen beauty.
  Zelf vind ik het erg jammer. Ik kom hier voornamelijk voor de revieuws en how to’s.
  Veel andere artikelen lees ik niet.
  Dit is ook echt de enige blog die ik bezoek.
  Denk dus dat ik een stuk minder zal gaan kijken.
  Maar ik wens je wel heel veel succes en blijf vooral je eigen gevoel volgen. Er zullen mensen afhaken, maar er zullen vast ook nieuwe lezers bijkomen.

 145. Malou | Blonde Blossom

  Ah wat goed en leuk! Ik ben ontzettend benieuwd hoe Cynthia.nl zal zijn. Moet ik je site opnieuw gaan volgen op BlogLovin of zet je de volgers automatisch over? Ik wil namelijk heel graag je mooie nieuwe artikelen zien! Geniet van alle nieuwe dingetjes die nu komen 🙂 Malou x

 146. Iris

  Mooi dat je zo dichtbij jezelf blijft! Al is het niet echt iets nieuws, dit doe je al een poos dus voor niemand komt het echt als een verrassing. Het duurde alleen heel lang voordat het echte woord eruit was haha.

 147. Pien

  Succes, Cynthia !!

 148. Mariska

  Ah wat super leuk! Ik denk dat ik dit misschien nog wel leuker vind dan alleen de beauty artikelen. Super vet 🙂 Gelukkig heb je iets wat helemaal je ding is, gevonden. Ik zal je met alle plezier blijven volgen 🙂

 149. Jeannette Visser

  Precies waar ik op hoopte!! Heel erg blij mee!! ? Je was dit ontgroeid, dat was heel duidelijk. En zo blijf je toch zo dicht mogelijk bij jezelf. Een top-beslissing!

 150. Jenny

  Stoer! Ik ga gewoon mee naar je nieuwe site! Wat ik me wel afvroeg, zijn al je blogposts van misslipgloss dan niet meer te lezen omdat je automatisch doorgelinkt word? Zou dat wel jammer vinden omdat ik nog wel eens wat terug zoek 🙂

  • Miss Lipgloss

   Alles gaat mee in een archief naar de nieuwe site 🙂

  • Karin

   Pfieuw! Ik dacht precies hetzelfde, ik zoek ook regelmatig op oudere blogs.
   Mooie en begrijpelijke keuze Cynthia, veel succes!!

  • Marleen

   Gelukkig 🙂 want ik loop nog achter met het lezen/kijken van alles :). Ben nog maar bij 24 okt.
   Ik blijf je zeker volgen.

 151. Tamara

  YESSS!!

  Hoewel ik je beautyblogs echt wel leuk vind, keek ik steeds meer uit naar je andere artikelen.
  Je enthousiasme over een mooie vakantie, lekker diner of inrichting was zo leuk om te lezen en te zien, dat zag je in de artikelen over beauty veel minder.

  Vind het stoer van je dat je deze sprong neemt, maar ben er persoonlijk dus erg blij om en ga zeker met je mee naar de nieuwe site =D

  Succes en ontzettend veel plezier!

 152. Lenneke

  Ik ga héél graag met je mee. Stiekem zat ik hier al een beetje op te wachten. Ik denk dat het een heel goede zet is en dat je er heel veel energie en geluk uit gaat halen én in gaat stoppen. Succes! Ik ben heel benieuwd.

 153. Kirsty

  Ik ben erg benieuwd naar je nieuwe site! Ergens had ik al wel het idee dat je een beetje deze kant op zou gaan, omdat beauty niet meer je enige interesse is en dat is ook logisch. Zelf merk ik dat op mijn blog ook wel; ik vind beauty nog steeds superleuk, maar wil schrijven over alles wat mij interesseert en niet slechts één onderdeel daarvan. Bij mij resulteert dat erin dat beauty en boeken nu de bovenhand hebben op mijn blog, maar ik schrijf ook gewoon over fashion of recepten wanneer ik daar inspiratie voor heb. Wat betreft Cynthia.nl ben ik vooral heel benieuwd of er nu ook meer over boeken online gaat komen, omdat jij ook veel leest 🙂
  Heel veel succes in ieder geval!

 154. Linda

  Wat een stoere powervrouw ben je toch ook! Lijkt me een hele verstandige stap in je carrière.
  Éen van de video’s die mij het meest is bijgebleven (en die ik zelfs in mijn favorieten heb opgeslagen) is de ‘Travalo review’. Je spoot in je oog en er ging van alles mis, hilarisch!

 155. Nora

  Het klinkt inderdaad als een hartstikke logische, bijna vanzelfsprekende, volgende stap. Hartstikke leuk en fijn, denk ik! Veel succes <3.

 156. Simone

  Ja leuk toch! Blij dat dit de verandering is.. het kon ook heel iets anders zijn geweest. Een logische stap en ik vind de andere dingen naadt beauty ook leuk… gewoon een leuke mix. Toch… ik ga mee naar Cynthia.nl ☆☆☆☆

 157. Nicole

  Ik had al zoiets verwacht en vind het super. Ik volg je al meer dan 7 jaar. Juist al die artikelen die straks meer op Cynthia.nl komen die lees ik nu met veel plezier op misslipgloss.nl. Stiekem lees ik de meeste beauty reviews niet meer. Jouw sneak peeks, boekverslagen, reisplogs en interieur updates zijn zo veel leuker, persoonlijker en enthousiaster geschreven! En leuk dat emmy meegaat, zij schrijft hilarisch en heeft mooie looks. Mijn vriend moet altijd lachen dat ik zoveel van je weet Cynthia. Ik gaf m al aan dat ik zo benieuwd was wat jouw grote plannen nu waren. Ik ga hem nu zeggen dat ik met je mee verhuis!!

 158. Nicos

  En yeeey Emmy blijft! 🙂

 159. Tani

  Wat ontzettend dapper en stoer van je! Ik kijk nu al uit naar je nieuwe site. Je bent een leuk mens, en stiekem skipte ik de artikelen over beauty en keek ik uit naar een nieuwe boekrecensie of een verslag van een van je reizen die je maakte.. Geweldig om te zien dat je je hart volgt! Go for it ❤

 160. Nicos

  Ook ik volg je al zeker 8 jaar en ben vooral fan van je schrijfstijl en professionaliteit. Natuurlijk verhuis ik met je mee, mijn intresses zijn ook breder dan make-up 😉 Wat ik trouwens leuk vind is om soms Zwolle te zien! Heb er op school gezeten en koester warme gevoelens voor de stad ook al kom ik er niet vaak meer. Een logische stap, veel succes! X

 161. Susa

  Wat spannend! Maar zo te horen een hele goede keuze. Stiekem vind ik de laatste tijd lifestyle blogs leuker dan beauty blogs, dus ik ben erg excited!

 162. Sarah

  Leuk, al is het niet de verandering waar ik op had gehoopt. Uit je berichten van de afgelopen periode leek het alsof het een enorme verandering zou zijn, alleen heb ik het gevoel dat het alleen een verandering van naam en layout wordt. Over reizen, uiteten, etc. schreef je namelijk al. Voor jou is de verandering mogelijk het grootste omdat je nu meer vrijheid voelt om over te schrijven en je niet meer alleen make-up gratis krijgt, maar voor de lezeressen verandert er waarschijnlijk niet veel. Desalniettemin, veel succes!

  • Virginie

   Ik ben het deels wel met jou eens. Niet dat ik op verandering hoopte eerlijk gezegd. Van mij mocht ze al over lifestyle en reizen schrijven, het stoorde niet,integendeel.
   Ik vond het nu net fijn dat ik wist wanneer ee iets online kwam, zoals nu met Youtube, vind het ‘lastig’ dat er op maandag en donderdag niks komt, uit gewoonte.
   Ik hoop ook dat er nog make-up aan bod komt van Cynthia en niet enkel van Emmy (niet slecht bedoeld, ik vind jou top!), omdat ik mezelf qua uiterlijk meer met Cynthia kan spiegelen (kleuren enz..).
   Ik blijf je sowieso wel volgen hoor! Succes!

  • Miss Lipgloss

   Voor mij voelt het letterlijk als een nieuwe baan en is het een mega verandering. Je zal straks vanaf 1 februari gaan merken hoe anders Cynthia.nl is tov MissLipgloss!

 163. Manon

  Wat een mooi vooruitzicht, Cynthia! Heel veel succes en geluk met je nieuwe blog. Ik zal je zeker gaan volgen.

 164. Sabine

  Wauw Cynthia! Ik schrok eventjes toen ik de titel zag, haha.
  Ik volg je nog niet zo heel lang maar volgens mij past deze nieuwe weg veel beter bij je! Super knap dat je na 10 jaar zo’n stap durft te nemen. Ik weet zeker dat je er goed aan zal doen, zowel persoonlijk als zakelijk. Ik kijk uit naar je nieuwe website!
  Liefs,

  • Pam

   *foutje, ik wilde zeggen: ook ik ben met je mee gegroeid naar deze stad en kijk uit naar je nieuwe blog!

 165. Nathalie

  Ik ben al jaren een stille lezers maar wil je nu toch een reactie achter laten. Ik lees veel van je boek review artikelen en ik ben net begonnen aan het boek “The crossroads of should and must” en heel toevallig dacht ik nog voordat ik eraan begon wat zou Cynthia hieraan gehad hebben en nu komt dit artikel online. Nu vraag ik mij af heeft het boek je hierin geholpen om niet meer voor “should” te kiezen maar voor je eigen “must”?
  Super goed dat je deze keuze hebt gemaakt en ik zal van je persoonlijke blog blijven genieten!

  Fijne weekend,
  Liefs Nathalie

 166. Marie

  Lieve Cynthia, ik ben eventjes echt geschrokken!! Ook bij mij stak jouw blog er altijd met kop bovenuit, het eerste wat ik ’s ochtends deed was Misslipgloss.nl checken :-). Mijn routine verandert mee met jouw nieuwe uitdaging! Ik zal je no matter what blijven volgen en kijk er zelf stiekem een beetje naar uit! Zoals iemand hierboven al schreef: ‘je volgers groeien mee’. Ik kan dit beamen, ik haal niet zoveel plezier meer uit je artikelen over beauty maar veel meer uit het volgen van je doen en laten. Bijvoorbeeld als je een nieuwe plog online zet of een reisverslag of een verslag van een etentje. Ik vraag me wel af of Cynthia.nl nu je vaste baan wordt of ga je daarnaast nog iets doen? Heel veel liefs en vooral HEEL VEEL SUCCES en plezier!! XX

 167. Denise

  Oeh wat een spannende maar onwijs toffe stap! Jij was één van de eerste bloggers die ik volgde en ik vind je artikelen, waar ze dan ook over gaan vrijwel altijd heel leuk om te lezen. Goed dat je voor jezelf hebt bedacht wat jij nou eigenlijk wil. Dat is namelijk het allerbelangrijkste. Ik ben heel benieuwd naar Cynthia.nl 🙂

 168. Suzanne

  Wat superleuk, Cynthia! Ik ben heel benieuwd wat je allemaal gaat doen. Veel succes!

 169. Femke

  OEF, wat een stap! Superstoer zeg, vooral ook omdat je er je werk van hebt gemaakt!
  Heel veel succes met de volgende stap, ik ben benieuwd naar je nieuwe site!

 170. marije

  Wat een mooie, spannende en hele logische stap! Ben heel erg benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren!

 171. Katia Vandecasteele

  succes ! ☺

 172. Jasmijn

  Leuk! Ik ben heel erg benieuwd!
  Vooral omdat er nu veel meer onderwerpen op de nieuwe site. Can’t wait!

 173. Valerie

  Heel leuke en moedige beslissing! Ik kijk ernaar uit! Ik hoop wel dat er nog veel beautyposts online komen want jou reviews zijn altijd de duidelijkste & leukste om te lezen!

  xx

 174. Maxime

  Lieve Cynthia,

  Ten eerste van harte gefeliciteerd met je nieuwe baan/uitdaging/onderneming/bedrijf. Ik ben zo blij voor je dat je deze keuze gemaakt hebt, want ik kan me voorstellen hoe onzeker je je hebt kunnen voelen tijdens je zoektocht. Dan is niets een prachtiger compliment dan uiteindelijk met volle overtuiging kunnen kiezen voor wat je blij maakt, dat je je hart volgt.

  Het komt niet echt als een verrassing. Ik merk als volger van je blog dat ik met je meegegroeid ben, dat ik, heel eerlijk, ook met pijn in m’n hart minder beautyblogs las de afgelopen tijd of dat ik er nonchalant maar even door heen vloog. Dat ik ook in fases ben gekomen waar je meer wilt dan alleen cosmetica. Dat je gaat zoeken naar meer. Dus ik ben onwijs benieuwd en toe aan je nieuwe verandering. Bring it on! En dankje, dankje, dankjewel dat je bewijst dat bloggen echt niet dood hoeft te zijn, maar dat er misschien gewoon een frisse wind nodig is in blogland/in de blogosphere.

  Daarnaast komt mijn eerste herinnering ook echt niet als verrassing. Ik spray nog steeds met Chloé om me weer even die heerlijke, warme zomerdag terug te brengen. Hele fijne herinneringen aan de Misslipglossbrunch. Maar ook je vega-couscoussalade waarvan m’n familie vindt dat dat mijn “signature dish” is. Mijn meest dure product, de Diorskin Nude Transat, waarop ik na het lezen van jouw blogpost helemaal stapelverliefd op werd. Natuurlijk je hulp bij m’n scriptie en na maanden struggelen met zo’n mooi onderwerp gewoon m’n diploma halen. Maar vooral dat je je rol als rolmodel in mijn tienerjaren, misschien ongewild en onbewust, met veel charme en klasse hebt vervuld. Chapeau.

  Ik praat nu wel alsof je vertrekt of afscheid neemt, maar dat is natuurlijk helemaal niet zo. Mij ben je in ieder geval absoluut niet kwijt als trouwe volger. Ik wens je onwijs veel succes en plezier. Geniet er van!

  Groetjes, Maxime

 175. manuela

  Volgens mij verhuisd iedereen gewoon heel fijn met je mee 🙂
  Ik vind het juist leuk als je over verschillende dingen schrijft en niet alleen maar over make up (reviews)…die tijd heb ik nu ook wel gehad, mijn interesses zijn ook veranderd.
  Lekker genieten van alles en lekker dingen doen die jij prettig vindt… heel veel succes met alles!!

 176. Lissa

  Wauw, leuk nieuws! Ik volg je blog al jaren en de laatste jaren vooral voor de persoonlijke stukken en reizen. Ik ben dus heel benieuwd! Veel succes!

 177. Audrey

  Tof! Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe site 🙂

 178. Milou

  Lieve Cynthia,
  Wat een dappere en bewonderenswaardige keuze heb je gemaakt! Ik volg je je blog en lees je artikelen al bijna 10 jaar met veel plezier, maar volgens mij is dit de eerste keer dat ik een comment plaats. Ik vind je artikelen altijd van enorm hoge kwaliteit, zowel je schrijfstijl als je foto’s – jouw blog steekt er voor mij altijd bovenuit. Zoals meer lezers hierboven ben ik de afgelopen jaren ‘met je meegegroeid’, en vind ik je keuze voor een nieuwe, veelzijdige blog alleen maar leuk. Ik klik tegenwoordig artikelen over lipgloss en oogschaduw snel weg, puur om ik – net als jij – ouder ben geworden en andere interesses heb gekregen. Door jouw blog heb ik jaren geleden geleerd hoe ik mijn eyeliner moest aanbrengen, maar tegenwoordig lees ik veel liever over reizen, eten, persoonlijke verhalen en boeken. Ik blijf je dus absoluut volgen, en kijk uit naar je nieuwe site. Veel succes en hopelijk heb je gevonden waar je naar zocht!

 179. Ilse

  Ik volg je al meer dan 7 jaar en je passie en enthousiasme zijn aanstekelijk, je bent een inspiratie en het is bewonderenswaardig wat je hebt uitgebouwd en toch ben je altijd zo down to earth gebleven. Ik ga je zeker blijven volgen, ik vond de lifestyle artikelen sowieso het leukst 🙂 je lezerspubliek is mee gegroeid met jou. Super veel succes gewenst!!

 180. Marloes

  Ik schrok ook wel even! Ik vind het een super beslissing. Heel moedig en knap van je dit nieuwe avontuur aangaat. Ik ga je zeker blijven volgen, ben dol op je schrijfstijl en geniet altijd van je reisartikelen bv. Heel veel succes! 😀

 181. denise

  Moet eerlijk zeggen dat ik het jammer vind dat je je niet meer aan een upload schema gaat houden. Vind het wel erg leuk dat t meer lifestyle gericht zal zijn. Xx

 182. Anke

  Wauw, tof besluit! Ik schrok van de titel maar was gelukkig direct gerustgesteld toen je vertelde over je nieuwe site. Ik ben blij dat je iets hebt gevonden om met nieuw enthousiasnel te gaan doen! Je bent de enige Blogger die ik volg en dus mijn aandacht weet vast te houden. Dat is eigenlijk dus een heel groot compliment voor jouw werk! Ik kijk uit naar de nieuwe site, leuk om te zien dat je zo enthousiast bent!

 183. Marijke

  Hey Cynthia,

  Normaal gesproken post ik nooit een berichtje onder je blogposts. Ben een heerlijke lurker vanaf het eerste uur hier. 🙂 ook ben ik een beetje met je blog opgegroeid, kon voor mijn gevoel aardig mijzelf in jou plaatsen! Ik vind het super fijn dat je nu iets in petto hebt waar je je zelf weer lekker op kunt storten, make up zal altijd mooi en leuk blijven 😉 lieve Cynthia ik wens jou heel veel succes met Cynthia.nl, ben benieuwd wat je er van gaat maken!

  Liefs Marijke

 184. Agnes

  He Cynthia, wat knap dat je doet! Knopen doorhakken is lastig als het je boterham is. Ik heb alle tutorials wel geprobeerd en het is niet weg, er is een archief. Ik verhuis met je mee. Heel benieuwd. Ik kan niet wachten.
  Groetjes

 185. Yvonne

  Meid, wat ontzettend LEUK! Ik was een beetje bang dat je helemaal zou stoppen met bloggen maar eigenlijk verandert alleen de inhoud van je blogs en worden ze misschien niet op vaste tijdstippen gepost, maar dat maakt mij niks uit, ik krijg er toch vanzelf een melding van. Doe wat goed voelt voor jou, en alleen voor jou, dan komt de beste versie van jezelf vanzelf naar buiten. Ik blijf je volgen. Succes met alle mooie nieuwe dingen op je pad!

 186. Ilse

  Oh, ik ben al lang blij dat je niet stopt met bloggen! Als ik erover nadenk en echt eerlijk ben, las ik ook niet al jouw beautyreviews meer en waren het vooral de Sneak Peeks, reisverslagen e.d. die ik het leukst vond, dus jouw nieuwe blog vind ik vast top! Al vind ik het ergens ook wel een beetje jammer natuurlijk. We zijn het immers nu toch al jaren gewend zo en jouw beautyblog vond ik toch de beste van allemaal. Veel succes met je nieuwe site!

 187. Sophie

  Ik reageer normaal nooit maar ik vind het heel stoer dat je dit besluit hebt genomen! <3 Je lifestyle en persoonlijke artikelen spreken mij altijd heel erg aan (veel meer dan beauty eerlijk gezegd) en ik vind het te gek dat straks jouw hele blog daar om zal draaien. Heel veel succes Cynthia, ik blijf je zeker volgen!

 188. Vivianne

  Lieve Cynthia,
  Ik volg je site al jaren en kijk iedere dag wel even naar je nieuwe artikelen. Wat een ontzettend leuke en moedige stap van je! En ik denk dat het ook heel erg past bij de groei die je hebt doorgemaakt. Ik wil je heel veel succes en plezier en geluk wensen en natuurlijk verhuis ik met je mee naar cynthia.nl. Ben echt super benieuwd! 🙂 Liefs

 189. Sabrina

  Super leuk! Ik zag het wel al een beetje aankomen 🙂 Ik verhuis met je mee hoor!

 190. Mar

  Het komt niet helemaal uit de lucht vallen dit nieuws, maar vind het super van je dat je iets nieuws gaat doen! Je bent al jaren mijn inspiratie bron en ik geniet van iedere blogpost. Ik blijf je dan ook zeker volgen! Veel succes met dit en ik hoop dat dit je de rust geeft die je al tijdje zocht!

 191. Michelle

  Oooo Cynthia, wow! Ik was even verbaasd maar las toen je verhaal en dacht: JA! Wat top! En wat heerlijk dat Cynthia.nl beschikbaar is, perfect! 🙂 Ik vind je enorm inspirerend op ondernemend vlak dus ik ga je lekker volgen op Cynthia.nl, daar kom je denk ik helemaal tot je recht. Het zal vast lastig zijn (geweest) om te beslissen, maar ik vind het een topkeuze! Ik zie je daar! 🙂

 192. Eliene

  Heey Cynthia!
  Ik volg je al heel lang omdat je schrijfstijl me heel erg aanspreekt en omdat je ook heel naturel overkomt.
  Ik ben blij dat je je ding gevonden hebt, ik las tot nu toe ook het liefste blogpost over reizen, boeken, eten, … dus hierbij wens ik je veel succes met je nieuwe ‘uitdaging’. Doe waar je je goed bij voelt, niets moet alles mag 😉
  Xx

 193. Barbara

  Wat leuk!! Ben al jaren trouwe lezer, maar lees de laatste tijd eigenlijk de beauty artikelen niet meer, maar juist wel de lifestyle artikelen met veel plezier. Ik ben met je meegegroeid naar de volgende stap en kijk uit naar Cynthia.nl!

 194. Flurrie

  Hallo Cynthia,
  Nog nooit gereageerd. Dit is dus mijn eerste reactie en ik wil je graag bedanken voor al die tijd dat ik je volg. Ik ben een ‘oudere’ lezer een naast de toch wel lege beautywereld wist jij met jouw andere artikelen verdieping te creëren. Ik denk zomaar dat je dat bij Cynthia.nl nog veel meer zult doen. Ik heb altijd bewondering gehad voor je professionaliteit. Bij jou merkte de lezer niet dat je op reis was, interne conflicten oploste of andere dingen. The show must go on en dat deed je. Ik kan me enorm voorstellen dat je dit nu anders wilt gaan doen en dat juk op je nek minder wil voelen. Dus nogmaals dank voor alle jaren beauty en meet en heel veel succes met je nieuwe baan 🙂

 195. Kate

  Ik verhuis met je mee! Ik kijk ernaar uit. Succes! X

 196. Bete

  Hi Cynthia!
  Ik ben je gaan volgen toen je nog voor Girlscene schreef en ben nog altijd een trouwe lezer! Het aantal reacties dat ik in die +/- 10 jaar heb geplaatst, is op een hand te tellen (excuus, excuus), maar ik vond toch wel dat dit artikel een reactie waard is 😉

  Als lezer heb ik natuurlijk ook de ontwikkeling van zowel jou, je site als de beauty(blog)industrie meegemaakt en ik denk dat je een hele goede keuze hebt gemaakt om te focussen op wat jou gelukkig maakt. Hoewel ik enigszins eraan zal moeten wennen dat de eerste grote beautyblogs van toen (denk aan beautygloss, misslipgloss, beautylab) verdwijnen, weet ik zeker dat ik met net zoveel plezier op je nieuwe site zal komen! We zien jou ook groeien en je interesses veranderen. Voor jezelf kiezen en iets nieuws beginnen is eng, maar zo knap van je!
  Heel veel plezier en succes en ik kijk uit naar de nieuwe site 🙂

 197. Romy

  Of je nu schrijft over een nieuw restaurant, een nieuwe mascara, een reis of van mijn part over nieuwe vuilniszakken, ik lees serieus waar álles waar je over schrijft vol passie & enthousiasme! Je hebt een heerlijke eigen, eerlijke en fijne schrijfstijl en dat maakt het voor mij als lezer altijd mooi om te lezen, wat het onderwerp ook is! Ik heb in de jaren dat ik je volg al héél veel geld uitgegeven aan make-up doordat ik altijd heel erg enthousiast werd van je blogposts, en ik heb zo’n vermoeden dat ik binnnenkort dus mijn rekening zal gaan plunderen voor reisjes, restaurants, boeken & ander lifestyle leuks! We stimuleren de economie zullen we maar denken! ? Ieder bezoek aan Miss Lipgloss is een feestje, en dat gaat in februari gewoon lekker door, ik kan niet wachten! Succes meid, en vooral, volg je passie, je fans volgen je hoe dan ook! ?

 198. maud

  Wat ontzettend gaaf Cynthia! Ik vind het geweldig, want ik vind je persoonlijke verhalen vaak het allerleukst om te lezen, heel interessant! Goed dat het een mix blijft van dingen die jou persoonlijk interesseren, voor elk wat wils. Gefeliciteerd en heel veel succes, ik ga zeker met je mee 🙂

 199. Kim

  Wat leuk! Ik kijk nu al uit naar je nieuwe site, ben super benieuwd hoe je t gaat invullen straks. Wel grappig om te lezen dat je een nieuwe weg inslaat en hoe je erover hebt getwijfeld, ik heb net m’n laatste werkdag gehad bij de organisatie waar ik een vaste baan had, ben “as we speak” dozen aan het inpakken en zondag verhuis ik naar Zwolle. Zekerheid achterlatend, maar wel m’n hart achterna. De twijfel is herkenbaar dus, maar het komt vast helemaal goed! Spannend!

 200. Kaatje

  Hoi Cynthia,

  ik vind het heel stoer van je!
  ik ben erg benieuwd naar je nieuwe site; ik verhuis met je mee:)

  groeten,

 201. Sanne

  Ik vind het zó stoer van je, en heb des te meer respect voor je keuze. Je volgt je dromen en kiest ervoor om te doen wat jou blij maakt. Je durft de “taboe” door te breken van het zoveel mogelijk posts moeten uploaden, uiteindelijk zal niemand dat volhouden. Volg je gevoel, dan volgt de rest vanzelf! Ik kijk uit naar je nieuwe site, en wat ontzettend leuk dat Emmy met je mee gaat. Veel succes!

  Liefs,

  Sanne

 202. Tamara

  Lieve Cynthia,

  Ook ik wil nu toch reageren. Ik volg je al jaren en ik moet het even tegen je zeggen…..wat een mooi besluit heb je genomen. Durven kiezen voor jezelf, dat is altijd goed. Heel moedig en dapper dat je de knoop hebt doorgehakt! Ik ga trouw met je mee naar je nieuwe site! Ik kijk er naar uit. Ontzettend veel succes! Liefs

 203. M.

  Ik vind het leuk! Een toffe verandering want ik ben even oud als jou en heb ook al gemerkt dat mijn interesses enorm veranderd zijn vergeleken met 10 jaar geleden. Deze wissel sluit daar perfect bij aan 🙂

 204. Leonie

  Ik vind het zo leuk voor je! Ik wens je heel veel succes met je nieuwe platform. Je bent een ontzettende inspiratiebron voor mij en door jou probeer ik steeds weer andere en nieuwe dingen, zo leuk! Daarnaast zijn we even oud en ik moet eerlijk zeggen dat het voor mij soms ook nog wat bijzonder voelt om naar misslipgloss te gaan (alsof ik er te oud voor ben geworden). Ik ben met je meegegroeid in de jaren en ook ik, als trouwe bezoeker, ben blij met je nieuwe keuze. You can do this!

 205. Annette

  Goede stap hoor Cynthia, ik ben heel benieuwd. Ik reageer normaal eigenlijk nooit maar wil je nu even succes wensen.

 206. Stefanie

  Gefeliciteerd! Mooie nieuwe uitdaging. Ik blijf je zeker volgen.

 207. Alice

  Wat een onwijs stoer besluit! Ik volg je vanaf het vroege begin, en ben met je meegegroeid. Ik kan me helemaal voorstellen dat er meer in je leven speelt dan beauty.
  Fijn dat je doet wat je hart je ingeeft, dat is wat ik altijd al heb bewonderd in je. Je wilt doen wat goed voelt en je niet in een keurslijf laten drukken. Zouden meer mensen moeten doen!
  Respect Cynthia! Onwijs veel plezier en succes met deze nieuwe wending! Ik (en ik denk heel veel anderen) zal je met plezier blijven volgen.

 208. Loes

  Ik reageer zelden, volg je al jaren en vind dit echt een leuke stap! Blij ook dat je blijft schrijven, video is niet zo mijn ding. Lees altijd met veel enthousiasme je blogs over je reizen, lekker eten en interieur. Af en toe een sprankeltje beauty maar dat heeft voor mij al tijden de overhand niet meer.

  Stoere keuze! Heel veel succes, ben heel benieuwd:)

 209. Eveline

  Oef, je verdwijnt niet helemaal.
  Ik ben heel benieuwd naarje nieuwe site!

 210. Monica

  Wat tof! Ik heb er zin in. Ik vind jouw beauty reviews erg fijn maar ik vind de afwisseling ook erg leuk. Veel succes met je nieuwe blog.

 211. Yvonne

  Ik vind het ontzettend moedig en ik kijk er, net als jij, heel erg naar uit! Je bent zó enthousiast, dat slaat gewoon over :)) Kom maar op met Cynthia.nl!

 212. Sandra

  Lees al járen van alles op je site, nog nooit iets beantwoord; primeurtje!
  Vind je super dapper, ik denk dat het juist een prachtig voorbeeld is voor heel veel meiden dat je laat zien dat je je hart/gevoel moet volgen!

  Als ik voor mezelf spreek vind ik de diversiteit op je site de laatste tijd juist het leukste, een kijkje in iemand z’n leven en persoonlijkheid.
  Ik ga zeker mee hoor!
  Geniet van de pret van het delen ☺

 213. Stefanie

  Meid….ik vind het fatastisch!!! Ik volg je al een aantal jaar en ik plaats heel af en toe maar een reactie, maar nu kon ik het niet laten.
  Ik blijf je volgen! 100% zeker!!! Ik vind het helemaal top wat je gaat doen!!!
  Supergoed dat je hebt doorgepakt en ik verhuis mooi met je mee!!

 214. Anne

  Cynthia, het maakt me niet uit naar welk webadres ik moet surfen om je stukken te lezen, ik -en ik denk met mij vele anderen- ben met je meegegroeid, en blijf je met net zoveel plezier volgen.

  Het is alsof je het hebt aangedurfd om jezelf afgelopen jaren echt te leren kennen, en vind het heel mooi dat je die zoektocht met ons hebt durven delen. Ging ik eerst naar je site om geïnspireerd te worden voor nieuwe looks, nu inspireer je tot veel meer; je leven op zo’n manier leven dat het bij je past, en je tijd op een productieve manier benutten.

  Heel veel geluk, ik kan me voorstellen dat het een gek gevoel is, maar ben ervan overtuigd dat jij jouw eigen goede pad aan het volgen bent!

  Groetjes,
  Anne

 215. nien

  Lieve Cynthia, al een hele tijd volg ik je blog met heel veel plezier en ik vind het echt fantastisch dat je nu met je nieuwe site aan de slag gaat. Na ongeveer tien jaar was misslipgloss de enige beauty blog die ik nog las. Mijn interesse is veel breder geworden en niet zozeer beauty gerelateerd. Maar naar jouw site bleef ik terug komen door je schrijfstijl en omdat ik je een heel inspirerend mens vind.
  Super dat je nu gaat bloggen over de dingen waar je hart ligt. Het gaat zeker weten een succes worden. Je bent een topper xx

 216. Irene

  Ik reageer eigenlijk nog nooit, maar wil nu toch even kwijt dat ik het super knap van je vind!
  Ik denk dat de twijfels en vragen waar je mee worstelde heel erg herkenbaar zijn voor alle twentysomethings. Ik herken mezelf er namelijk wel heel erg in. Het is daarom ook fijn om te lezen dat je er achter bent gekomen wat je wilt en dat je dat nu ook echt gaat doen.

  Nu las ik de beauty artikelen toch al niet echt en kwam ik juist voor de reis en restaurant verhalen. Ik ben dan ook super benieuwd naar Cynthia.nl!

 217. Yvonne

  Wat goed dat je, je hart volgt.
  Ik lees erg graag je persoonlijke verhalen. En juist nauwelijks de beauty. Dus ik blijf je natuurlijk volgen.

 218. Jenny

  Wat een goede beslissing. Ik volg je een aantal jaren en de leukste artikelen zijn de artikelen waar jouw enthousiasme vanaf spat. Ik kijk uit naar je nieuwe site en je nieuwe artikelen. Je inspireert mensen niet alleen met de dingen waar je over schrijft, maar ook met het nemen van deze stap en in jezelf vertouwen. Doe vooral wat JIJ leuk vindt dan blijf ik je zeker volgen. Heel veel succes

 219. Patricia

  Stoere stap! Geeft aan dat jij meer bent dan het Lipgloss-meisje van toen. Jij gaat je lezers nu op zoveel andere manieren inspireren. Dat is ook het voordeel van ondernemen. Je kunt je droombaan creëeren. Waarom iets blijven doen dat niet meer goed voelt? Dat energie vreet in plaats van geeft? Nee, voor mijn gevoel een heel logisch besluit. Veel succes!

 220. karin

  Wat ontzettend goed om naar je gevoel te luisteren. Ik blijf je zeker volgen:)

 221. Daniëlle Springer

  Ah wat leuk en ook een beetje jammer tegelijk. Ik vind/vond Miss Lipgloss altijd heel leuk, maar als ik je zo hoor wordt Cynthia.nl alleen maar beter. Vind het een hele logische stap en goed dat je deze keuze hebt gemaakt! Vind het trouwens ook erg fijn dat je alle oude video’s en artikelen online laat staan. Heel veel succes met alles en ik kijk uit naar de nieuwe huisstijl.

 222. Elise Visscher

  Ik vind het echt een dapper besluit van je. Maar ik bewonder vooral dat je naar jezelf luistert, ondanks de reacties die mensen kunnen geven. Ik ben erg benieuwd hoe cynthia.nl wordt, maar belangrijker nog is dat ik hoop dat je heel veel mag gaan genieten van het schrijven van blogposts en het doen van je werk! Heel veel succes gewenst & ik blijf sowieso je site bezoeken! 🙂

 223. Mieke

  Jeetje wat spannend! Van die tien (elf) jaar volg ik je er al zeker zes/zeven. Wat spannend om deze stap mee te kunnen zetten. Ik volg je vrolijk en nieuwsgierig naar cynthia.nl
  Succes, Cynthia!

  • Mieke

   Het voelt een beetje als zo’n stap van Tina naar Fancy naar Yes naar Viva naar Linda. <3

  • Sanne

   Ja daar kan ik me inderdaad wel in vinden! Ik volg misslipgloss.nl ook al een aantal jaren en naarmate je zelf ouder wordt is beauty/make-up ook maar een klein onderdeel van je leven en worden andere dingen (zoals reizen, interieur, persoonlijke ontwikkeling etc.) steeds belangrijker. Ik ben erg benieuwd, heel veel succes Cynthia!

 224. Daphne

  Hee Cynthia!
  Wat super dat je deze beslissing hebt gemaakt! Ik lees je blog al best lang en ik ben heel benieuwd wat voor artikelen op je nieuwe site komen te staan. Ik lees je lifestyle artikelen nu ook erg graag dus ik kijk er echt naar uit! Ik wens je heel veel succes, creativiteit en vooral plezier!

 225. Louanne

  Bedankt voor alle mooie jaren Miss Lipgloss <3 en ik kijk er naar uit om kennis te maken met Cynthia.nl!!

 226. Ingrid

  Ik wens je alle geluk en succes toe met je nieuwe stap!! Ik blijf je zeker volgen. En heb ook alle vertrouwen in je keuze 🙂

 227. Marie Linde Boesmans

  Wauw, Cynthia. Ik schrok eerst even toen ik de titel van de blogpost zag.
  Misslipgloss.nl heeft heel wat voor me betekent de laatste jaren. Op momenten dat het wat minder goed met me ging, vond ik het fijn om kleur te vinden in jouw (jullie, met Emmy) make-uplooks en om blogposts van jou te lezen. Ik studeer ook kunstwetenschappen, dus ik ben daarnaast ook op een bepaalde manier veel met schoonheid bezig 😉
  Ik vind het super voor je dat je een nieuwe stap neemt en ik kijk er al heel erg naar uit om naar Cynthia.nl te surfen! Dankjewel!

 228. Shirley

  Ik vind het een fantastisch leuke stap aangezien ik hier voor jou als persoon kom en altijd blij word van de persoonlijke stukken. Bring it on!

 229. Danique

  Ook ik reageer normaal nooit, maar nu toch even wel. Ik SCHROK! Wauw, je bent al jaren mijn favoriete blogger en ik ga trouw elke dag wel een paar keer richting je site. Maar ik merk stiekem ook aan mezelf dat ik jouw ‘andere’ onderwerpen naast beauty ook heel erg leuk vind, aangezien we veel dezelfde interesses hebben (eten, interieur, lezen, etc). Ik hoop nog steeds dat ik reviews ga vinden van budget toppers van Essence, Catrice en Hema, af en toe je huid routine zie of hoe je je haar doet, maar dit hoeft van mij echt niet de overhand te hebben om jouw site leuk te vinden en ‘m niet meer 2x per dag te bezoeken. Nu hoef je dat niet meer ‘stiekem’ er in te gooien en ik ga het denk ik sowieso met plezier lezen! Vraagje.. blijft er wel een archief dat ik artikelen kan teruglezen of recepten kan vinden? 🙂

  Je kan trots zijn op deze keuze, zoveel maken deze juist niet. Ga zo door met jezelf zijn en je mooie persoonlijke verhalen ook delen. Ik blijf !!

 230. Henrieke

  Super leuk, een lifestyle blog! Ben benieuwd wat je er van gaat maken! Succes! 🙂

 231. Janneke

  Wat stoer van je!
  Wat tof dat je jouw online wereld durft te veranderen en dat wij mee mogen op jouw online reis. Bij deze iemand die ook bij deze verhuizing graag meeverhuist 🙂

 232. Rosita

  Respect voor jou Cynthia! Ik volg al jaren je blog, gewoon omdat ik het leuk vond om te lezen, niet perse vanwege de make-up. Inmiddels ben ik zelf ook begonnen met bloggen, over hele andere onderwerpen. Maar toch ben jij een van de mensen bij wie ik stiekem even afkijk. Gewoon omdat je blog leuk en goed idee jij leuk bent. Je bent iets jonger dan mij, maar toch een voorbeeld voor mij en vele andere bloggers. Wel een raar idee dat Misslipgloss.nl straks weg is, maar ik vind het een logische stap. Ik wens je heel veel succes met Cynthia.nl en ik blijf je zeker volgen!

 233. Franka

  ik voelde dit aankomen 🙂 en precies wat volgens mij je trouwe volgers ook juist willen!

  past helemaal bij jou! lekker doen wat jij wilt en toevallig vinden wij het ook leuk om te lezen ^^

  heel veel succes en ik kan niet wachten

 234. Emma

  Aah wat jammer! Maar ik zal je nieuwe site ook nog af en toe bezoeken en kijken hoe het met je gaat :).
  Ik volg je namelijk al best lang (vanaf dat je bij girlscene werkte) dus ik zal je missen in mijn dagelijkse leven! ( of klinkt dit gek haha).
  Geniet van het nieuwe hoofdstuk in je leven!
  Goed dat je nu doet wat voor jou goed voelt, het leven is namelijk veel te kort om je tijd te besteden aan dingen die je niet leuk vind.

 235. Rianne

  Hey Cynthia, wat een moedig besluit! Ik lees je blog al jaren en ook met veel plezier, maar de laatste jaren sloeg ik je beauty artikelen over, omdat mijn interesse daar niet meer lag. Je lifestyle artikelen lees ik met veel plezier, dus ik ben ook heel blij dat je nu die richting ook opgaat. Ik wil je heel veel succes en plezier wensen met je nieuwe blog en ik ga je zeker weer volgen!

  • Karen

   Same here! Je niet-beauty-artikelen lees ik zo graag, je hebt zoveel goeds en moois te vertellen. Vond al een tijdje dat je jezelf tekort deed door je beautyblogger te noemen, dus supergoed dat je deze stap zet. Succes!!

  • Elise

   Ha Cynthia,
   Ook ik volg je al jaren trouw 🙂 Ik schrok even van de titel, maar wat fijn dat je doorgaat met cynthia.nl. Ik sluit me helemaal aan bij bovenstaande: juist de niet-make up artikelen vind ik vaak helemaal super, je lezers groeien ook met je mee 😉
   Ik wens je heel veel plezier, you rock!!

 236. Yvonne

  Reageer normaal nooit maar nu toch wel even 😉 Wat een toffe plannen, en wat moet het fijn zijn om het eindelijk te kunnen delen. Yay voor nieuwe plannen en uitdagingen en natuurlijk verhuis ik mee! Ben benieuwd! Liefs

 237. Marieke

  Wow, ik vind dit echt een mooie beslissing van je! En heel logisch ook. Wat grappig eigenlijk dat de domeinnaam Cynthia.nl nog vrij was. Ik wens je heel veel succes met je nieuwe onderneming, maar dat komt ongetwijfeld goed. Ik blijf je hoe dan ook graag volgen! 🙂

  • Miss Lipgloss

   Lief, dank! Hij was niet vrij, ik heb hem moeten kopen, haha.

  • Michelle

   Haha dit dacht ik ook. Maar nou, ook mooi dat dat kon! <3

 238. Ingeborg

  Lieve Cynthia,

  Wat een ontzettend moedig besluit! Ik kan me voorstellen dat het niet makkelijk was. Ik wens je heel veel succes en natuurlijk blijf ik je volgen! Blijf je wel samenwerken met Emmy? Ik geniet altijd zo van haar kleurrijke looks!

  Liefs,

  Ingeborg

  • Kelsey

   Emmy blijft!! Leuk. Ik vind haar een goede toevoeging aan je site. Ze heeft echt zo’n leuke persoonlijkheid. Ik ga je zeker blijven volgen. Merk bij mezelf ook dat interesse in beauty steeds meer afzwakt. Ik hou nog wel nieuwe releases in de gaten maar word er niet meer zo enthousiast over als eerst en koop nog amper make-up. Ben heel erg benieuwd naar de layout van je nieuwe website 😀

  • Emmy

   Haha wat leuk dat je dit vraagt, voel me er helemaal vereerd door 🙂 ik blijf met veel plezier nog veel artikeltjes schrijven! <3

 239. Mirjam

  Lieve Cynthia,
  Ik ben al lang een trouwe volgster van jouw blog. Ook van andere blogs, maar die van jou stak er toch altijd met kop en schouders bovenuit. Waar ik bij veel andere blogs veel artikelen skip, lees ik bij jou bijna alles. Je maakt enorm mooie foto’s, schrijft eerlijk en kritisch, en bovenal: je bent een leuke en spontane meid! Ik vind het ergens jammer, je beauty-artikelen waren altijd mijn favoriet, maar ik ben blij dat je nu echt kunt gaan doen waar je echt van geniet, iets wat echt voor je weggelegd is, en waar je veel passie voor hebt. Ik ben heel blij dat je niet definitief zal stoppen en zal je dan ook zeker blijven volgen, maar dit wilde ik toch even kwijt!
  Liefs

 240. Lisa

  Doe wat goed voelt! Ik kijk er alvast naar uit 😉 (je lezers groeien ook mee, weet je wel 😉 )

  • Sas

   mooi gezegd! Inderdaad: wij groeien ook mee!